ben yönetime kızmıyorum seneye ya şampiyonluğa oynuycaz ya 2.lige gidecez kahramanlar risk alır böyle hedefsiz olmaktansa böyle risk almayı tercih ederim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
siz boyle konusun tamammı rubıne gıtsın yok zenıte gıtsın...anlamıyomusunuz bunlar nabza gore serbet vercek...sızın boyle kabullenır halınızı gorup gökdenızı satacaklar ama sızde bunu ıstıyosunuz haklısınız...sadrı sener sen gelırken bu vaadle mı geldın...vaad vermeden oyları aldın...tek vaadın yıldız satmıycaz...sana helall olsunkı bu kadar ınsan sana guvendı..YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
Gökdenizi Satmışlar mı şimdi.....???????Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim benim için bitmiştir allah be... verir inşallah ...
daha gelir gelmez nedir bu yaa siz gelirken gökdenizi satmayacağız demedinizmi ..
hayırlı olsun arkadaşlar normal bir anadolu kulübü olma yolunda önemli bir adım daha attık ...İlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene anladık bu işten.... albayraktan farkınız ne olacak? ne zaman bir daha gökdeniz yetişir... umarım balon haberdir..umarım..İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençlerbirliğine döndük ..... yıldızları satıyoruz...sanki spor klübü değil ticarethane....en kolayı seçiyolar futbolcu satmakla..niye gelir getirecek yatırımlar yapamıyorsunuz ...bismillah yaa geldiği gibi futbolcu satar mı bi yönetim...gelen gideni aratmasın sakın.....
Gokdenızın bu sene satılması çok karlı bir iş NEDEN?
1)Gokdenızın yurtdışına gitme isteği var.
2)Sozleşmesı bıtıyor.
3)Sozleşme yenıleme isteği yok.O 5 yıllık ımza atarak gorevını yaptığını düşünüyor.
4)Bu herifi satamazsak bedavaya gidecek.
5)Bedavaya giderse, bulursunuz onun yerıne adam alcak para.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Trabzonspor'un Süper bücürü başkan Sadri Şener'e gitmek istediğini söyledi.
Trabzonspor'da Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi büyük oranda netleşirken bu futbolcuyu yönetim kurulunun satmak istemediği öğrenildi. Eski başkan Nuri Albayrak'ın Fatih Tekke'yi satmasının ardından gelen tepkileri göz önünde bulunduran Sadri Şener başkanlığındaki yönetim bu futbolcuyu satmak istemezken Gökdeniz'in başkan Şener'e gitmek istediğini söylemesinin ardından yönetimin yumuşadığı öğrenildi.Başkan Sadri Şener ile daha önce görüşen Gökdeniz Türkiye'de huzuru olmadığını belirterek “ 10 yıldır Trabzonspor'dayım. Artık Avrupa'da oynamak istiyorum. Benim bir değişikliğe ihtiyacım var. Şuan tüm Avrupa ülkelerinde transfer dönemi bitmiş. Sadece Rusya'da transfer devam ediyor. Giderken Trabzonspor'a para kazandırmak isterim. Rus kulüpleri de iyi para veriyor beni bırakın gideyim” dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyu kalması yönünde ikna etmeye çalışırken Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netleşecek. Şayet Trabzonspor bu futbolcuyu Rus ya ekibine vermesi halinde Gökdeniz'in Rubin Kazan takımı ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Son Dakika !!!
Trabzonspor'da Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi büyük oranda netleşirken bu futbolcuyu yönetim kurulunun satmak istemediği öğrenildi. Eski başkan Nuri Albayrak'ın Fatih Tekke'yi satmasının ardından gelen tepkileri göz önünde bulunduran Sadri Şener başkanlığındaki yönetim bu futbolcuyu satmak istemezken Gökdeniz'in başkan Şener'e gitmek istediğini söylemesinin ardından yönetimin yumuşadığı öğrenildi.
Başkan Sadri Şener ile daha önce görüşen Gökdeniz Türkiye'de huzuru olmadığını belirterek “ 10 yıldır Trabzonspor'dayım. Artık Avrupa'da oynamak istiyorum. Benim bir değişikliğe ihtiyacım var. Şuan tüm Avrupa ülkelerinde transfer dönemi bitmiş. Sadece Rusya'da transfer devam ediyor. Giderken Trabzonspor'a para kazandırmak isterim. Rus kulüpleri de iyi para veriyor beni bırakın gideyim” dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyu kalması yönünde ikna etmeye çalışırken Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netleşecek. Şayet Trabzonspor bu futbolcuyu Rus ya ekibine vermesi halinde Gökdeniz'in Rubin Kazan takımı ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz boyle konusun tamammı rubıne gıtsın yok zenıte gıtsın...anlamıyomusunuz bunlar nabza gore serbet vercek...sızın boyle kabullenır halınızı gorup gökdenızı satacaklar ama sızde bunu ıstıyosunuz haklısınız...sadrı sener sen gelırken bu vaadle mı geldın...vaad vermeden oyları aldın...tek vaadın yıldız satmıycaz...sana helall olsunkı bu kadar ınsan sana guvendı..sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler yenıden soyluyorum
Gokdenızın bu sene satılması çok karlı bir iş NEDEN?
1)Gokdenızın yurtdışına gitme isteği var.
2)Sozleşmesı bıtıyor.
3)Sozleşme yenıleme isteği yok.O 5 yıllık ımza atarak gorevını yaptığını düşünüyor.
4)Bu herifi satamazsak bedavaya gidecek.
5)Bedavaya giderse, bulursunuz onun yerıne adam alcak para.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
Yorum