Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi büyük oranda netleşirken bu futbolcuyu yönetim kurulunun satmak istemediği öğrenildi. Eski başkan Nuri Albayrak'ın Fatih Tekke'yi satmasının ardından gelen tepkileri göz önünde bulunduran Sadri Şener başkanlığındaki yönetim bu futbolcuyu satmak istemezken Gökdeniz'in başkan Şener'e gitmek istediğini söylemesinin ardından yönetimin yumuşadığı öğrenildi.

Başkan Sadri Şener ile daha önce görüşen Gökdeniz Türkiye'de huzuru olmadığını belirterek “ 10 yıldır Trabzonspor'dayım. Artık Avrupa'da oynamak istiyorum. Benim bir değişikliğe ihtiyacım var. Şuan tüm Avrupa ülkelerinde transfer dönemi bitmiş. Sadece Rusya'da transfer devam ediyor. Giderken Trabzonspor'a para kazandırmak isterim. Rus kulüpleri de iyi para veriyor beni bırakın gideyim” dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyu kalması yönünde ikna etmeye çalışırken Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netleşecek. Şayet Trabzonspor bu futbolcuyu Rus ya ekibine vermesi halinde Gökdeniz'in Rubin Kazan takımı ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Yorum

• albayrak doneminde olsa gitmesin derdim ama bence bu yönetimin zamanında gitsin hem gökdeniz kazanır hem biz kazanırız.... gökdeniz bize bağlılığını her zaman göstermiştir ve yurt dışında oynamak en doğal hakkıdır bunu ona fazla görmemek gerekir... giderse içim yanacak ama napalum
      Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökdeniz'i Trabzonsporda kalmaya ikna etmek Yöneticilik işidir.

Ne güzel ya. Herkes gitmek istiyor öyleyse satalım!!

Gökdeniz gitmek istesin sat!!

Yattara gitmek istesin, sat!!

Stepanof gitmek istesin. sat!!

Fatih gitmek istesin, sat!!.

Elimizde ne kaldı, Ergin, Hüseyin, Tolga vs. Hepsi halis muhlis ÖZ EVLAT. Birde Ersun Hocayı gönderip yerine ''Bu yörenin çocuğu'' nu getirdik mi değmeyin keyfimize!!!

''Seneye şampiyonuz haa''

Daha 3 gün önce Hüseyin için ''Bu takımın kaptanı bir yere gidemez'' diyen zatı muhteremin düşüncesi 180 derece neden döndü acaba.
        RUBIN KAZAN 3 milyon EURO`dan daha az vermez TS ise 1,5 milkyon veriyor....sana bi soru nasil ikna edeceksin ?!?!

Fatih icin ise mukavele önerilmedi onun icin bisi diyemem ama mukavele önerilip hayir ben gitmek istiyorum derse göndereceksin...yoksa bedavadan gidicek adam..

STEPANOV ise farkli adamin mukavelesi 2011 kadar felan sürüyordu onu satamazsin cünkü bedava gitme sansi yok...

Yattara ise bisi diyemem daha o duruma gelmedik sartlara bakip konusmam lazim...

her gitmek isteyen oyuncu satilmaz ayni fikirdeyim ama mukavelesi 1 sene süroyuirsa ve uzatmiyorsa bedavadan gidecegine gönderirim ama göndermeden önce en son sinira kadar mukavale öneririm eger kabul ederse kalir etmezse o paraya gönderirim...

TUNCAY gitti büyük kazik yediler 1 sene önce 10 miyloan satsalardi daha iyi olurdu demi

satarken de yerlerini doldurcan tabi...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gökdenize ingiltereden teklifler vardı...sezon sonu söz.bitiyor ve onlara bedava gitseydi acaba ne olacaktı..hiç yoktan klüp yüklü bir miktar kazandı.ama yeri doldurulmazsa 30mil euroda verseler önemi yok

Yorum

• gökdenizin yerinin yapılacak transferler ile dolacağına inanan kaç kişi var Allah aşkına görmek istiyorum
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak gabalak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha 3 gün önce Hüseyin için ''Bu takımın kaptanı bir yere gidemez'' diyen zatı muhteremin düşüncesi 180 derece neden döndü acaba.
              para adamı böyle 180 derece değil nelere döndüreceği hiç belli olmaz[/QUOTE]

o gidemez.çünkü o bir kazma.Bizim yöneticilerimiz işe yarayan futbolcuları satar.yaramayanları kaptan yapar.kaleye koyar.falan filan.küçülüyoruz gitgide.sıra takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.bu zihniyet değişmedikçe nice 24 yıllara.seneye gürcüstan dan bomba transferlerle yola devam.haydi hayırlısı.
              İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gökdenize ingiltereden teklifler vardı...sezon sonu söz.bitiyor ve onlara bedava gitseydi acaba ne olacaktı..hiç yoktan klüp yüklü bir miktar kazandı.ama yeri doldurulmazsa 30mil euroda verseler önemi yok
                aynen öyle ama yerini doldurmakda bizlerin görevi degil abskan-yönetimin görevi onuda artik satarken de düsünecekler artik...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu yerini doldurma masalını biryerden hatırlıycam ama nerden....
                  İşte taraftar budur.

Yorum

• bu kulup son şampiyon olduğundan beri çile çekiyoruz şampiyonluğa o kadar açım ki gökdenizmiş fatihmiş artık bunları aştım babamı bile satsalar laf etmem şampiyonluk istiyorum artık bu kulubu şampiyon yapsınlar isterlerse butun takımı satsınlar

Yorum

• Haberler kesinleşti mi?

Resmi sitede henüz böyle bir haber yok...

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        para adamı böyle 180 derece değil nelere döndüreceği hiç belli olmaz
                        o gidemez.çünkü o bir kazma.Bizim yöneticilerimiz işe yarayan futbolcuları satar.yaramayanları kaptan yapar.kaleye koyar.falan filan.küçülüyoruz gitgide.sıra takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.bu zihniyet değişmedikçe nice 24 yıllara.seneye gürcüstan dan bomba transferlerle yola devam.haydi hayırlısı.[/quote]

Dgru soze ne denir.Valla nediyim uzuluyorum o parayla TEKKE yi geri alsinlar.aglicam valla ya ayman hasan ergin bi yattara kaldi
                        MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• yıldız sosuzle gelırler takımdakı yıldızları satarlar

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haberler kesinleşti mi?

Resmi sitede henüz böyle bir haber yok...
                            Az yavaş ama

Sindire sindire veriyorlar haberi bize.

Nabız yokla, yumuşat, sat!!!

İnsanın ''Alın bu takımı başınıza çalın'' diyesi geliyorda yine yüreği elvermiyor insanın!!!!
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• azıcık yürekleri varsa hüseyinide satarlarr bütün rus takımlarına hüseyinin gollerinden oluşan bir video göndermek lazım
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şu takımda işe yarar 2 oyuncudan biri Gökdeniz.Sezon ortasında, yerine transfer yapılamayacakken satılmamalı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X