Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaldık çırılçıplak
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Onlara ancak Hüso lan Hasan Ücüncüyü veririz.Gökdeniz Rusya ya gitcekse ancak Zenite gider Kazan kim be.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu yönetim albayrak yönetimini geçti albyrak yönetimi en azından 1 hafta sonra satıyordu bunlar 2 günde sattı

Yorum

• ya rubin kazan a gideceğine bizde kal be gökdeniz o takımda ne işin var hadi zenit olsa neyse .... !!!

Yorum

• Gökdeniz Rubin Kazanlı
            10 Mart 2008 / 18:12
            Trabzonspor 8 milyon 750 bin Euro karşılığında Gökdeniz'i Rus kulübü Rubin Kazan'a verdi.
            Haber61 net Gökdeniz'in gideceğini bugün duyuran ilk internet sitesi oldu. Dünden itibaren yaşanan gelişmeleri dakika dakika takip eden haber 61 tüm gelişmeleri size anında duyurdu.

Trabzonspor'da yönetim kurulu bu sabahtan itibaren başlayan pazarlıklar sonucu milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'i Rusların ünlü kulübü Rubin kazan'a verdi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Mali Sayman Mahmut aksu'nun yaptığı sıkı pazarlıklar sonucu Gökdeniz Rubin Kazan'a transfer oldu. Bu futbolcu için kazan kulübü pazarlığı 5 milyon eurodan başlarken Trabzonspor ise 11 milyon euro istedi. Bu arada devreye iki Rus kulübü Zenit ve Satürn de girince Hacısalihoğlu ve Aksu'nun pazarlık şansı arttı.

Rubin Kazan kulubu Zenith ve Satürn'ün devreye girmesiyle fiyat artırmak zorunda kalınca Aksu ve Hacısalihoğlu istedikleri fiyata bu futbolcuyu Rubin Kazan'a verdiler. Gün boyu süren pazarlıklar sonucu Gökdeniz'i en fazla parayı veren kulübe vermeyi hedefleyen ikili geri adım atan ardından fiyat artıran ve en yüksek bonservis bedelini teklif eden Rubin Kazanla anlaştılar.

Gökdeniz Rusya'ya giderek sözleşme imzalayacak. Bordo mavili futbolcu son dakika pürüzü çıkmaması halinde Rubin Kazan'da forma giyecek.Gökdeniz bu haftadan itibaren Trabzonspor forması giyemeyecek.

Not: Kaynak http://www.haber61.net/news_detail.php?id=13909
            İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• haber 61 transferin son günü basket takımına alınan 3 bayan sporcuyu trabzonda 3 tane birde son dakka transferi yaptı diye bizi kandırmamışmıydıı inanmıyorum

Yorum

• beşiktaş maçındada yokmuş dün bizimdin şimdi elin ağlamamak elde değil

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yok artık ne kazanı yaaaa gökdeniz satılırmı ????
                  abi yaa

ben sanki bu sözleri bir kac kere duydum

Fatih Tekke gitmez olurmu!

Stepanov satilirmi???

Marcelinho da yeni alindi satmazlar!!!

Szymek Futbolu birakir mi Nuri´in yüzünden!!

Ersen satilirmi??

Artik bu habere´de alisacagiz malesef!!!!!!!!!!!!!
                  Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• haber doğruysa rakam çok yüksek bir rakam %80 i transfere ayrılmalı kaliteli en az 3 oyuncu alabilirz
                    Bordomavi.net

Yorum

• allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın bi yattara kaldı hadi bakalım onu kime satacaksınızı ...

normal bir anadolu takımından farkımız kalmadı yazıklar olsun !!!

Yorum

• Gökdeniz'i satmak, Ersun Yanal'ın arkasında durmamak..

Prestijlerini düşürüyorlar gözümde.

Dip not : Eğer satılacaksa ki öyle gözüküyor. Gökdeniz kalitesinde veya daha kaliteli futbolcu almazlarsa " gelen gideni aratır.. " !
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bence bu olaydan sonra ersun yenal sezon sonunda gider

Yorum

• ne yuzde seksenı o paranın zerresıne dokunsunlar o kulubu başlarına yıkarım artık eskı saf taraftar degılız albayrak bızı yeterınce uyuttu o parayı transfer harcamalrı ıcın ne gerekıyorsa yapacaz

Yorum

• bu haberden sonra şunu da duymak istiyorum ben aslında iki kaliteli yabancıyla ön anlaşma yaptık !!!
                              Bordomavi.net

Yorum

• o kotuga oturan birden degisiyor,gözü satmaktan baska bisey görmüyor galiba..yazik..

Yorum

Çalışıyor...
                                X