Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konu Gökdeniz'i gecti 61 numaranin yeni sahibine geldi
    Bence 61 numara'ya ölcütler getirilmeli. Belli bir süre (bence 1 sezon) 61 numaraya talip olan futbolcunun basarisi ve istikrari devamli olursa 61 numarayi alabilmeli.

Örn. Manchester United'da buna benzer bir durum var. 7 numarayi sag kanadin hakkini verenler giyiyor. Cantona, Beckham ve simdi Ronaldo.

Gökdeniz konusuna dönülürse, umarim bu karar hayirli olur. Bu arada Gökdeniz'in de bir daha milli formayi göremeyecegini düsünüyorum.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• eğer şu en ufak bir üzüntüm varsa namerd olayım hatta çok para bile aldılar inşallah akıllı harcarlar parayı hayırlı olsun takımımıza

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgili Yönetim

Gökdeniz'i Trabzonspora düşman gibi göstererek gönderdiniz ya

Yazıklar olsun size!!!!!
        hep aynı taktik... daha önce kaç kere bu filmi seyrettik biz... yok bin gökdeniz gelecekmiş... yok o yıldız değilmiş.. falan filan... elimzideki iki kalbur üstü futbolcudan birini yolladık ..diğeride kendi kaçar herhalde... rahatlamış oluruz...

Yorum

• o kadar ihracat yaptık bir hüseyini veremedik yuh olsun.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 61 numarayı barışa versinler hakediyor
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• gidişinle bizi derinden yaraladın yolun açık olsun gökdeniz...
              Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• sirada yattara var

Yorum

• Gelecek olan para hicte fena deyil, satilmasida gayet normal bir durum, fakat bu takimi seneye sampiyonluga oynatacagiz dersen pek inandirici olmaz. Yeniden yapilanma dersen tamam, yapilanmaya kimse karsi gelmez, bu durumda Yattaraninda mutlaka satilmasi lazim, eger satmazlarsa kesinlikle yanlis yaparlar, fakat onu pazarlayacak takim bulacaklarini sanmiyorum, eger bulunursa mutlaka satilmali. Iddia ediyorum eger elimizde kalirsa seneye ondan Trabzon kesinlikle yararlanamayacak.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ben yönetime çok güveniyorum ama gökdenizin satılmasınada şiddetle karşıyım fatih tekkeninkine olduğu gibi ilk önce elimizdeki kapasitesi düşük ama gelirleri yüksek topçuları temizlemek lazım diye düşünüyorum gökdenizi gönderipte hasan,çağdaş,keçeli,tolga v.b adamları elde tutarsa yönetime olan güvenimizde sarsılacak

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamamı ile katılmak ile beraber,

Barışa anlamsızca inanılmaz bir yük bindirildi !

Yazık olmasa çocuğa !
                      Zamanında Umut'u Fatih Tekke yaptığımız gibi şimdide Barış'ı Gökdeniz yapıyoruz!

Tehlikenin farkındamısınız!
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Gökdeniz kendi kararını kendi vermiştir zorla oynatılamaz.kendi de söyledi bir yarar sağlayamayacağından...
                        Fakat Gökdeniz'in Trabzonspor'a yaptıkları da yabana atılamaz.
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• gökdenizsiz Trabzonspor, gelinsiz dügün gibi geliyor bana. kasimpasa macinda Gökdenizi cok aradik. bakalim simdi Gökdenizsiz ne yapicaz? umarim yerini doldurabiliriz
                          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• hayır yaaaaaaaaaa ulan herkesin aklı parada hani büyük takım futbolcu satmaz alırdı ne oldu sadri bey yazık bu hareketinizle Trabzonspor'un zaten zor gecirdigi sezonu hepten zora soktunuz.takımda oynayan 2 oyuncudan 1 tanesini satarak nasıl o işini bilir diyebiliyorsunuz anlamadım, bu yönetimden beklenmeyen bir hareket oldu bu arakadaşlar Kasımpaşa maçını stadda izledim bu takım gökdeniz olmadan hiç bir şey,yapmayın yaa ne Barış Memiş'i yandığımızın habercisi yazık olucak bu takıma Allah korusun

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Giray Bulak , Tolunay kafkas , Ünal Karaman , Ogün Temizkanoğlu , Abdullah Ercan , Hami mandıralı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anladın mı renktaş.

fenerli ogünmü??? benim icin Trabbzonspor sadece bir takim gibi bir aciklama yapan ÜNALMI???
                              elle tutulur bir basarisi olmayan giray hocami??? suana kada hicbir takimi calistirmayip sadece direkt olarak milli takimi calistiran hami ve abdullahmi ????

tolunay belki ama daha hic basarisi yok....

dogru ama ERSUN YANAL napmis, sadece her gittigi takima süper futbol oynatmis, genclerbirligi gibi takimi ceyrek finale tasimis uefa da, sampiyonluga oynatmis, milli takim teknik direktörlügünü basariyla yapmis, ve takimin basina geldikten sonra gözle görülür bir düzelme olmustur, ziyanin takimina ragmen.

senol günes deseydiniz neyse derdim!!!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konu Gökdeniz'i gecti 61 numaranin yeni sahibine geldi
                                Bence 61 numara'ya ölcütler getirilmeli. Belli bir süre (bence 1 sezon) 61 numaraya talip olan futbolcunun basarisi ve istikrari devamli olursa 61 numarayi alabilmeli.

Örn. Manchester United'da buna benzer bir durum var. 7 numarayi sag kanadin hakkini verenler giyiyor. Cantona, Beckham ve simdi Ronaldo.

Gökdeniz konusuna dönülürse, umarim bu karar hayirli olur. Bu arada Gökdeniz'in de bir daha milli formayi göremeyecegini düsünüyorum.
                                61 numarayı emekliye ayıralım

Yorum

Çalışıyor...
                                X