İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Birkaç soru:
Rusya ya giderse bize faydası ne zararı ne?
Avrupa ya giderse bize faydası ne zararı ne?
Kısaca bizden gittikten sonra bize ne?
Bizden giderse yerine kimin geleceğini düşünüyorsunuz?
E tabi herkes hayal kurarda bu düşündüğünüz futbolcu ya da futbolcular gerçekten bize gelir mi?
Şu ana kadar hayal ettiğiniz kaç tane futbolcu Trabzonspor a geldi?
Gelenlerin kaçı faydalı oldu?
Her hafta attığı goller ile ya da oyunuyla sizi mutlu eden futbolcular mı sizi daha çok mutlu etti yoksa binbir nazla Avrupa dan , Brezilyadan gelenler mi?
Şu anda takımda kaç yabancı direk olarak oynuyor?There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki sen iyi kariyeri iyi paraya tercih ederdin Fatih, ben de öyle yapardım ama herkesin düşüncesi aynı olmuyorBordomavi.net
Yorum
-
zenit klübü baya baya gökdenizi transfer etmek istiyo o zaman
5 milyon euro + andrey arshavin
neden olmasın
Birthday29.05.1981
Age26 years
CountryRussia
Height172 cm
Weight69 kg
PositionForward
Number10
On contract till31.12.2010En son Fatih tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 17:45.Bordomavi.net
Yorum
-
yha gökdenizi öle bi futbolcu yapdınız ki dünyada sanki yok onun gibi futbolcuyeterki arasinlar bulsunlar o işi de biz mi yapcaz:dve trabzonda hiç bir futbolcunun yeri dolmaz doğru kimse doldurmadı için öle oluyor haminin yerine biri geldimi fatih tekke de geldi haminin yeri doldumu dolmaz da trabzondaki yıldızların hiç bir zmn yeri dolmaz biz yeni yıldız lı iyi top oyanayan başarının sadece bir kaç oyuncuya bağlı olmayan bir takim istiyoruz okadar
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezenit klübü baya baya gökdenizi transfer etmek istiyo o zaman
5 milyon euro + andrey arshavin
neden olmasın
Birthday29.05.1981
Age26 years
CountryRussia
Height172 cm
Weight69 kg
PositionForward
Number10
On contract till31.12.2010
Yorum
-
Gökdeniz'e emekleri için teşekkür edilecek
taraftar hain felan demeyecek saygı duyacak gidişine
bahsedilen para veriliyorsa hiç düşünülmeden satılacak
çünkü
şöyle bir örnek vereyim
2002 de Hasan Şaş dünya kupasındaki formundan dolayı gitti gidiyor dendi sonra zorla takımda tutuldu ve ogün bugündür H.Şaş diye bir futbolcunun esamesi okunmuyor hem kendi adına hem kulubü adına yokları oynuyor
yarın birgün sözleşmesi bitip bedavaya gidecekse bari parayla satalım
Ersun hocanın onun yerine çok kaliteli 3 yada 4 transfer yapacağına inanıyorum o kadar parayla
ayrıca Sadri Başkanın düşüncelerini net bilmiyoruz bekleyelim bakalım
gün ola harman ola.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Eger Zenit gercekten 10 milyon euro öneriyorsa bence satilmali...yanliz kesinlikle yeri doldurulmali. En az 2-3 cok kaliteli topcu alinmali gelen parayla...bu sartlarda gidebilir bana kalirsa..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
gökdeniz gittiği takdirde küme düşmemeye oynamayız küme düşeriz...bu seneki maçların çoğunu gökdeniz çevirdi...elimizdeki değerleri bir bir kaybediyor gün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz..gökdenizin yerini hiçbir yabancı futbolcu dolduramaz çünkü onlar trabzonsporlu ruhuyla sahaya çıkamaz..trabzonspora onun kadar gönül veremez...Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Yorum
-
gitmek istiyorsa gitmesinden yanayim, yerine alinacak adam gökdenizden daha iyi olacaksa gökdenizinde önünü acmak lazim.
adam daha genc, trabzona da verecegini fazlasiyla vermis, takimi sampiyon yapip gitmek tabi ki en güzeli olurdu ama malum, son 23 senedir sampiyon olamamiyoruz.
Yerine adam alinamayacaksa eski yönetimin yaptigi hatayi yapmis olurlar.
Yorum
Yorum