Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetim benim için bitmiştir allah be... verir inşallah ...

daha gelir gelmez nedir bu yaa siz gelirken gökdenizi satmayacağız demedinizmi ..

hayırlı olsun arkadaşlar normal bir anadolu kulübü olma yolunda önemli bir adım daha attık ...

Yorum

• iknci fatih tekke vakası hayırlı olsun hani kiimseyi satmıcakdın şener başkan?
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• EĞER GERÇEKTEN RUBİN KAZANA GİTTİYSE YAZIK OLDU
        zenite gitse daha iyi olurdu
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• ulan rubin kazan kimdir nedir bee trabzonspordan ii bişemidir adını gökdeniz sayesinde duyduk gelmiş rusyanın dandik takımına gidiyosun be ne işin varr orda yaaa
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• iş gökdenizi satmak değil...iş gökdenizi satıp borç kapatmak değil..bunları herkes yapar....albayrak bile yaptı....fatihi satan zihniyetle gökdenizi satan zihniyet arasın da benim açımdan hiçbir fark yok...yuh olsun...
            Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• 10-12 milyon euro verdikten sonra neden olmasın ben gökdenizin gitmesine değil fatih tekkeden fazla para verilmesine üzülürüm
              sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• bari zenite gitseydi şampiyonlar liginde izlerdik
                Bordomavi.net

Yorum

• Rubin Kazan'a gittiyse yazik olmus Gökdeniz'e. Rubin Kazan kesinlikle Trabzonspor'dan iyi bir takim degildir, ayrica rus ligide türk liginden kaliteli degil. Zenit'e gitse yinede iyi...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• gökdenızde herhalde ıstemzdı orayı ama menfaatler oraya yönlendirdi burda rubın kazana laf etmeye gerek yok en çok parayı veren alır yönetemi geçerlidir

Yorum

• Bizim acimizdan bence cok karli bir is olur. Gökdeniz'in yerini Baris ile doldururuz diye düsünüyorum. Birde gelen parayla en az 2 kaliteli topcu rahat rahat alinir (Forvet + Orta saha). Fakat Gökdeniz acisindan hicte mantikli bir transfer olmaz..
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Gökdeniz gitmek istiyor
                        10 Mart 2008 / 19:00
                        Trabzonspor'un Süper bücürü başkan Sadri Şener'e gitmek istediğini söyledi.

Trabzonspor'da Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi büyük oranda netleşirken bu futbolcuyu yönetim kurulunun satmak istemediği öğrenildi. Eski başkan Nuri Albayrak'ın Fatih Tekke'yi satmasının ardından gelen tepkileri göz önünde bulunduran Sadri Şener başkanlığındaki yönetim bu futbolcuyu satmak istemezken Gökdeniz'in başkan Şener'e gitmek istediğini söylemesinin ardından yönetimin yumuşadığı öğrenildi.

Başkan Sadri Şener ile daha önce görüşen Gökdeniz Türkiye'de huzuru olmadığını belirterek “ 10 yıldır Trabzonspor'dayım. Artık Avrupa'da oynamak istiyorum. Benim bir değişikliğe ihtiyacım var. Şuan tüm Avrupa ülkelerinde transfer dönemi bitmiş. Sadece Rusya'da transfer devam ediyor. Giderken Trabzonspor'a para kazandırmak isterim. Rus kulüpleri de iyi para veriyor beni bırakın gideyim” dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyu kalması yönünde ikna etmeye çalışırken Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netleşecek. Şayet Trabzonspor bu futbolcuyu Rus ya ekibine vermesi halinde Gökdeniz'in Rubin Kazan takımı ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
                        En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 19:06.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          8.700 bizim takımda ki bütün futbolcuları bir arada alacak miktar.

Ama tekrar ediyorum Gökdeniz kalitesinde veya daha iyisini almalarını bekleyeceğim. Yoksa tatmin olmam.
                          ilhan bişe dicem sana

Sozleşme yenılemeyeceği belli olan bır oyucunu hemde sen sonunda sozleşmesı bıtıyor nıye satmayasın???

Ayrıca satamıcaz elde para yok hangi parayla oyuncu alcaz onun yerıne????

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ne anladık bu işten.... albayraktan farkınız ne olacak? ne zaman bir daha gökdeniz yetişir... umarım balon haberdir..umarım..

Yorum

• gençlerbirliğine döndük ..... yıldızları satıyoruz...sanki spor klübü değil ticarethane....en kolayı seçiyolar futbolcu satmakla..niye gelir getirecek yatırımlar yapamıyorsunuz ...bismillah yaa geldiği gibi futbolcu satar mı bi yönetim...gelen gideni aratmasın sakın.....
                              Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8.700 bizim takımda ki bütün futbolcuları bir arada alacak miktar.

Ama tekrar ediyorum Gökdeniz kalitesinde veya daha iyisini almalarını bekleyeceğim. Yoksa tatmin olmam.
                                senin benim tatmin olmamızı takan kim söylesene zaten tatmin olmamızı düşünseler böyle yaparlar mı
                                sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

Çalışıyor...
                                X