Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    azıcık yürekleri varsa hüseyinide satarlarr bütün rus takımlarına hüseyinin gollerinden oluşan bir video göndermek lazım
    toplasan kaç golü varda video yapacaksın

Yorum

azıcık yürekleri varsa hüseyinide satarlarr bütün rus takımlarına hüseyinin gollerinden oluşan bir video göndermek lazım
      o zaman fotomantaj ilminden iyi anlayan bir arkadaşa ihtiyacımız var...

Sen mesela o gollerden kaç tanesini hatırlıyorsun...

Ben son 6 seneden 4 tane hatırlıyorum.. Suç bende de olabilir ama...

Yorum

• hüseyini dinamo moskovaya yattarayıda spartak moskovaya sattık mı rus liginin adı artık trabzon rus ligi olarak değişir

Yorum

• Gitsin iyi güzelde gidecek başka takım bulamadı mı..
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• iyi bi para verilirse bencede satılması mantıklı..tabi o parayla borc degılde iyi transferler yapılmak kaydıyla söyluyorum yoksa satıpta nuri gibi borc kapıtılacaksa bıraksınlar bu işlerii.
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haberler kesinleşti mi?

Resmi sitede henüz böyle bir haber yok...
              Birkaç gün içinde netlik kazanacak haberlere göre

Transferde gelecek sezon için şimdi sıkı adımlar atıp sıkı adamlar almalıyız. Yoksa sezon sonunda iyice hava kaybolur
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hüseyini satarlarmı yha takımın kesicsikaptanıolur mu hiçşimdi taraftar fatih tekke gitti gibi sadatlarda bağırıırD sakin aynı hata ya düşmeyin giden gider bari bizim futbolcuları etki altında bırakmayın gerci kime diom hala stad da faith tekke die bağıran var

Yorum

• [QUOTE=61Emirhan61;1188548]azıcık yürekleri varsa hüseyinide satarlarr bütün rus takımlarına hüseyinin gollerinden oluşan bir video göndermek lazım[/QUOTE

tasarruftan dem vuranlar.onun aldığı 2,25 trilyonu görmez.ama o kaptan dimi pardon.bilemedim.seneye cora yada zam yapalım hakkı geçmesin garibin.yattara yı satar onun maaşını çıkarırız.bu zihniyet yakında taraftarı da satar.
                  İşte taraftar budur.

Yorum

• Gökdeniz Zenit'e kaldı

10 Mart 2008 / 16:04
                    Milli futbolcu Fatih Tekke'nin kulübü Zenit'e yakın.
                    Rus Kulüpleriyle Gökdeniz pazarlığı sürerken Satürn ve Rubin Kazan devre dışı kaldı. Milli futbolcu Fatih Tekke'nin kulübü Zenit'e yakın.

GÖKDENİZ RUSYA YOLCUSU

Trabzonspor Gökdeniz'i isteyen üç Rus kulübünden ikisi devre dışı kaldı. Milli futbolcuyu isteyen Rus kulübü Satürn ve Rubin Kazan bordo mavili ekibin yönetim kurulunun istediği 8,5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bularak pazarlıktan çekilince meydan Zenit'e kaldı.
                    Bordo mavili yönetim üç Rus kulübü Satürn, Rubin Kazan ve Zenit kulübü menejerleriyle masaya otururken yapılan görüşmelerde Satürn ve Rubin Kazan kulüpleriyle anlaşma sağlanamadı . İki kulüpte Bordo mavili ekibin istediği 8,5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulurken Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit Petersburg bu ücrete yakın bir teklifte bulund. Rus kulübü Zenit ile pazarlıklar sürerken aradı küçük pürüzlerdin kaldığı öğrenildi .Gökdeniz'in Zehit'e transfer olması halinde bu futbolcu sezon sonuna kadar yine Trabzonspor forması giymeye devam edecek.

haber61

Gökdeniz Rubin Kazanlı
                    10 Mart 2008 / 18:59
                    Trabzonspor 8 milyon 700 bin Euro karşılığında Gökdeniz'i Rus kulübü Rubin Kazan'a verdi.
                    Haber61 net Gökdeniz'in gideceğini bugün duyuran ilk internet sitesi oldu. Dünden itibaren yaşanan gelişmeleri dakika dakika takip eden haber 61 tüm gelişmeleri size anında duyurdu.
                    Trabzonspor'da yönetim kurulu bu sabahtan itibaren başlayan pazarlıklar sonucu milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'i Rusların ünlü kulübü Rubin Kazan'a verdi.
                    Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Mali Sayman Mahmut Aksu'nun yaptığı sıkı pazarlıklar sonucu Gökdeniz Rubin Kazan'a transfer oldu. Bu futbolcu için kazan kulübü pazarlığı 5 milyon euro dan başlarken Trabzonspor ise 11 milyon euro istedi. Bu arada devreye iki Rus kulübü Zenit ve Satürn de girince Hacısalihoğlu ve Aksu'nun pazarlık şansı arttı.
                    Rubin Kazan kulübü Zenith ve Satürn'ün devreye girmesiyle fiyat artırmak zorunda kalınca Aksu ve Hacısalihoğlu istedikleri fiyata bu futbolcuyu Rubin Kazan'a verdiler. Gün boyu süren pazarlıklar sonucu Gökdeniz'i en fazla parayı veren kulübe vermeyi hedefleyen ikili geri adım atan ardından fiyat artıran ve en yüksek bonservis bedelini teklif eden Rubin Kazanla anlaştılar.
                    Yönetim kurulu bu akşam yapacağı toplantıda Gökdeniz'in Rus kulübü R. Kazan'a verilip verilmeyeceğine karar verecek. Hafta sonu Rusya'da transfer dönemi 12 martta sona ereceği için bu futbolcu Beşiktaş maçında yer almadan Rusya'da giderek sözleşme imzalayacak
                    haber61

Ayni futbolcu ayni sitede iki ayri kulübe 3 saat arayla satilsa satilsa ancak Türkiye`de satilir.
                    Satildiysa hayrini görsün alanlar.

Yorum

• Unutun İngiltere yi Rusya ya ....geleceğimiz orda ..para orda..bu şehiri yeniden rusya pazarı kurtaracak ...bizimde futbolcudan başka satabileceğimiz bişi yok ..Hüseyini şimdi vermeyelim ..Önce pazara girmek için iyiler ...Sonra nasıl olsa doğum yeri trabzon diye beni bile satabiliriz ))

kızacaksınız belki ama çok güzel olacak çoook
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hadi bakalım hayırlısı.. inş. iyi bir meblağa satılır.. alınan parayı da Ersun Hoca'ya versinler kaliteli ve istikbali olan 3 tane çok iyi adam alır Ersun Hoca o parayla..
                        Yönetime tam destek veriyorum bu konuda.. bir de Hüseyin'i verseler tam süper olacak..
                        #7 King of Kings

Yorum

• Gökdeniz artık misyonunu doldurmuştur. yöneticilik sadece oyuncuyu takımda tutmak değil zamanı geldiğinde en iyi ücretle satıp yerlerine daha kaliteli oyuncular almaktır.şimdi gökdenizin satılmasını istemeyenler (bizde gitmesini istemezdik ama) seneye bedava gidince niye satmadınız zamanında diye söylenmeyeceklermi? ayrıca ökdenizde gitmek istiyor.
                          bence gökdenizi satıp yerine alex ve fernandoyu alınca (yanlış hatırlamıyosam 3,5 milyon dolar dı) bir golcü futbolcu için para bile kalır.yönetimin her alacağı radikal karalara saygı duymalıyız.
                          düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• Gitmesine gitsin de gidecek başka takım bulamadı mı..
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• bu ruslar ne isiyo bizden başka bir taraftan garezleri mi var bizee
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

bu ruslar ne isiyo bizden başka bir taraftan garezleri mi var bizee
                                Çok basit . brezilyalıar orda oynayamıyor.... biz onların brezilyasıyız ...olacağız...hem sert hem estetik ....heyecanlandım vallahi
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X