Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya Fatih Fenere gittiyse

KRAL ÖLDÜ YASASIN YENI KRAL

Formaya bakarim yemisim ahmedini
    Çoçuklar 10 sene önce hami diyorlar di simdi fatih diyorlarsa o forma için diyorlar
    Seneyede UMUT derler

Yeter uzatmaya gerek yok
    madem o kadar takla atti fatih gidicem diye s.ttirsin gitsin nereye isterse
    He biriside anlatsin ona kadiköy dedikler fuhus yuvasi avrupa degil
    bagdat caddesi Sanzelize degil

Yorum

• bu açiklamadan sonra fatih kalmasin be arkadaslar.. gördünüz iste kendi diyor gitmek istedigini yönetime suç bulmiyalim kim olursa olsun fatih istedikten sonra yollardi zaten fatihi. hem kalmasi bizim için çok zarar verici artik. fatihin parasiyla + yildizimiz daha olur yönetim alirsa.he almassa o zaman yönetim istifa deris istifada ettiririz kimsenin süphesi olmasin.Edited by: MeKanSiZ
      Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• Arkadaslar farzedin ki bu haber yalan. Fatih de gitmek istemiyor takimda kalmaya karar verdi. Bu siteye de girdi diyelim yazilanlari gördü. Ne düsünecek?Sizce yargi için erken degil mi? Bir feybeli yönetici Fatih'e gösterse burayi dese ki al bak iste Fatih taraftarin senin hakkinda neler düsünüyor gör.

Fatih çok noktada hatalidir ama herseyi bir anda kestirip atmayin. Kalpleri kirmayalim büyük taraftar örnegi gösterelim Gökdeniz'i nasil bagrimiza bastiysak...
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ADAM GITMEK ISTIYO BEYNINDE BITIRMIS OLAYI BUNEDENDEN DOLAYIBUSENE PEK FAYDALI OLUCAGINI SANMIYORUM IST. ........LERI HARIÇ KIME GIDERSE GITSIN ADAM ZATEN BU BASKI ALTINDA NASIL TOP OYNASIN KI ENSAGLIKLISI SATMAK
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ben inanmiyorum fb ye gitmis olabilecegine.daha önceden de buraya cooookkkk saglam bir kaynaktan aldim haberi diyenler oldu ama sonradan fb liler adam(bizim baskan)malini(tekkeyi)satmiyor napalim demek zorunda kaldi.ama burda atladigimiz husus su:futbol sosyal bir olgudur,hayattir.transferler de tipki maç skorlari gibi sampiyonluklar gibi degerlidir.fatih tekke avrupaya gitse veya kalsa veya sanmiyorum ama eziklerden birine gitse sonuç su ki bu kadar uzayan bu konu bizi bitirdi.hep medyayi sucladik ama fatih tekke ve yönetim de sucludur.bu taraftari neden kucuk dusuruyorlar anlamiyorum.satiyorum de veya satmiyorum de olsun bitsin.net ol.fatih tekke kesin gidicem veya kesin gitmiycem diyemiyor,yönetim diyemiyor o halde bari taraftara kulak verin.yani kesin ts de kaliyor veya avrupaya gidiyor ama türkiye içi olmaz deyin.ayni konusmada 5 dakikada 50 çeliskili cümle kuran baskan biz de,trabzonspordan ayriliyorum kesin,bu kadar basit diyen ama fb ye gitmiyorum u l a n kesin bu kadar basit diyemeyen bir kaptan bir sultan da bizde.ya niye yillardir sampiyon olamamis bu taraftari üzersiniz,küçük düsürürsünüz anlamam.ama bu böyle gitmez.sanirim dananin kuyrugu yakinda kopacak.ama ne zaman bilemem...
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Arkadaslar farzedin ki bu haber yalan. Fatih de gitmek istemiyor takimda kalmaya karar verdi. Bu siteye de girdi diyelim yazilanlari gördü. Ne düsünecek?Sizce yargi için erken degil mi? Bir feybeli yönetici Fatih'e gösterse burayi dese ki al bak iste Fatih taraftarin senin hakkinda neler düsünüyor gör.

Fatih çok noktada hatalidir ama herseyi bir anda kestirip atmayin. Kalpleri kirmayalim büyük taraftar örnegi gösterelim Gökdeniz'i nasil bagrimiza bastiysak...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]BIRAZ SAKIN ARKADASLAR

Yorum

• arkadaslar benim anlatmak istedigimm su FATIH didebilir zorla baglayacak halimiz yok dimi....bunda hem fikiriz demi fakat FATIH SÜMER ve AKTUG zamanindada satilabilirdi ve bu iki baskan bize vaad ederek iss basina gelmemisti..benim kizdigim nokta fatih fenere giderse ilkelerimiz tarihimize ihanet etmis olmuyormuyuz...ben sunu size söyleyebilirim:Artik bir fenerlinin karsisina çikip :EN BÜYÜK DEGIL TEK BÜYÜK TRABZONSPOR dedigim zaman bana hemen su cevap gelir siz büyük falan degilsiniz siz sadece KRAL yetistirip bize satarsiniz dedigi zaman ona ne cevap verecegimdir BEN SADECE BU SORUNUN CEVABINI NASIL VERECEGIMI DÜSÜNÜYORUM....yoksa 20 yasindayim sampiyonluk görmemisim GÖRMEDENDE ÖLÜRÜM...

Yorum

• Yönetime neden kiziliyor anlamadim.

Gidecegim dedi, yönetimde satti.

Zaten durmasi için baski yapmayada gerek yok.

Istemiyor iste.

Çok seyler yazarimda. Forumun kurallarina uymak gerekir.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• ''Fatih ile gazetelerin vermis oldugu haberlerle ilgili oturup konustuk. Ona, 'biz seninle yolumuza devam etmek istiyoruz' dedik. Kendisi de, 'yorgunum, dinlenmek için yurt disina gidip döneyim' dedi. Gelismeleri takip edecegiz. Bizim için birinci derecede önemli olan Trabzonspor'un menfaaatleridir. Ondan sonra sporcunun menfaatleri geliyor. Ama bizim adil olmamiz gerekiyor. Trabzon'a gelip yildizi parlamis oyunculari burada ezip kaybetmek istemeyiz. Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas, Avrupa takimlari farketmiyor. Ancak rakibimiz olmasi hasebiyle, yarisacagimiz rakibe silahimizi vermemizin dogru olmadigini düsünüyorum. Ama sartlar, zemin ileride bizi nereye getirir bilemiyorum

arkadaslar nuri albayragin açiklamasinin sadece bir bölümü.koyu yazmak yasakmis ama orayi belirtmek için yazdim magzur görün.walla herkes bise diyo kime inanacagimizi sasirdik ama baskanin açiklamalari çok çeliskili..
                    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• FATIH TEKKE = yurt içinde hiç bir takima gitmem, hayalim avrupanin ileri gelen kuluplerinde oynamak. olmazsa TÜRKIYE'nin en iyi kulubunde oynamaya devam ederim.

(kaynak) =benin bildigimFATIH bunu yapar ve yapmistir. ama bizim ülkedebasin istanbul ........lerine isliyo

Yorum

• Çok güvenilir bir kaynaktan aldigim habere göre, Fatih Tekke Avrupa'da bir takimla anlasmak üzere...

Not 1 : Haber kaynagimi sormayin söyleyemem...

Not 2 : Bu haber sallamadir, sakin inanmayin. Güvenilir kaynagi olmayanhaberlere de i n a n m a y i n.Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak laz_hayri_61 tarafından gönderildi

arkadaslar benim anlatmak istedigimm su FATIH didebilir zorla baglayacak halimiz yok dimi....bunda hem fikiriz demi fakat FATIH SÜMER ve AKTUG zamanindada satilabilirdi ve bu iki baskan bize vaad ederek iss basina gelmemisti..benim kizdigim nokta fatih fenere giderse ilkelerimiz tarihimize ihanet etmis olmuyormuyuz...ben sunu size söyleyebilirim:Artik bir fenerlinin karsisina çikip :EN BÜYÜK DEGIL TEK BÜYÜK TRABZONSPOR dedigim zaman bana hemen su cevap gelir siz büyük falan degilsiniz siz sadece KRAL yetistirip bize satarsiniz dedigi zaman ona ne cevap verecegimdir BEN SADECE BU SORUNUN CEVABINI NASIL VERECEGIMI DÜSÜNÜYORUM....yoksa 20 yasindayim sampiyonluk görmemisim GÖRMEDENDE ÖLÜRÜM...
                          [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]bravo hayrettin kardesim.
                          GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• yalniz dün aksamki ligtv haberlerinde kendisine 2.000.000-avro Trabzonspor' a da 3,500,000 avro teklif edeceklermisdie söyledi.Ne derece dogru bilinmez ama yeter artik ginaa geldi.git aga git hemde biran önce gitde bizde basimizin çaresine bakalim.ama sana bi tavsiyem var aksam 21:30 da Yattara belgesi var Ligtv de o programi bi izlede su seninasil Trabzonsporlulugunla Gineli ve 3 sene öncebu takima gelmis olan bir futbolcunun Trabzonsporlulugunu kiyasla da öyle git. ya da bidaha ben Trabzonsporluyum diye baslayan cümleler kurma yolun açik olsun...

Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• arkadaslar f.b ye gitmesinde kime giderse GITSIN

Yorum

• Profesyonel hayatta bu tip seyler olabilir, fatih gider umut gelir.Yattara gider zapatura gelir.

Fatih Tekke kimdir.Geçensenetürkiye liglerinde gol krali olmus, bu sene o kadar sakatligina ragmen onca gol atmis,Trabzonspor taraftarinin çok sevdigi ve bu takimin son yillarda yetistirdigi sembol isimlerden birisidir(ayni zamanda takimin kaptani)

Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye gitmesi demek aslinda bu takimin sembol isimlerinden birisinin,takima inançsizligini gösterir ki;bu durumda gitmesi hem Trabzon hemde kendisi için hayirldir .

Fakat bizim kabul edemedigimiz, Fatih Tekke'nin para için satilmasidir.Trabzonspor fatihden kazanacagi paraya ihtiyaç duymamalidir.Yoksa diger anadolu kulüplerinden hiç bir farkimiz kalmaz Bence asil tehllikeli olan budur.

Yarin öbür gün biraz sivrilen her futbolcu,artik trabzon' da görevim bitti simdi takimima para kazandiriyim fener'e gs'ye veya bjk'ye gitmek istiyorum derse kim durdurabilir onlari.

Trabzonspor'a gelen her futbolcu buraya sampiyonluk yasamak için gelmelidir,Trabzonspor diger istanbul takimlarina giden yolda bir basamak degildir.Onun için Fatih Tekke veya Hüseyin veya herhangi bir Trabzonlu futbolcu,Trabzon disindan gelen fUtbolcular için örnek oilusturmalidir diye düsünüyorum.

Simdilik Fatih'in fener'e gitme faraziyesi üstünde konusuyoruz.Umarim bu faraziye gerçek olmaz

''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Çalışıyor...
                                X