Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih fenere gitmeyecek bu bu kadar açik ve net, fb fatihi alamayinca yattaranin aklini çelecek asil bomba o olur
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
      fatih fenere gitmeyecek bu bu kadar açik ve net, fb fatihi alamayinca yattaranin aklini çelecek asil bomba o olur

atakan hiç duramaysin yerinde. simdi ezik medyasi girip bu yazdigini okusa ne olacak?? yarin mansetlerde . yapma böle yaw [img]smileys/smiley1.gif[/img]
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dün 1 ayi askin zamandir sayfalarca Fatih gitsin mi kalsin mi konusunun tartisilmasinin artik sona ermesi için Ibrahim Akin örnegini vererek bir açiklama yapilmasini ya da somut bir adim atilmasini belirtmistim ve nihayet fatih'ten bir açiklama geldi.

Bu açiklamayi ben mi yanlis anladim yoksa buradaki bir çok arkadas mi bilemiyorum. Fatih daha önce de defalarca Avrupa'ya gitmek istedigini söylemisti. Dün de gazetelerin bir yerlerinden kendisi hakkinda haber uydurmalarinin kizginligiyla bunu vurguladi. "Avrupa'ya gidecegim Allah nasip ederse" dedi. Bu cümledeki "Allah nasip ederse" sözü baska bir ihtimal daha var anlaminda degil, her iste hepimizin kullandigi gibi bir temenni etme ve gerisini Allah'a birakma anlamindadir. Hepimiz bir is kesin olsa da Insallah, Allah nasip ederse, Allah izin verirse gibi kelimeler kullanmazmiyiz.

Ha sorun Fatih'in Avrupa'ya da gitmesini istememekse orasi herkesin kendi görüsü. Hiç kimse kimsenin ideallerini bilemez, bilse de yargilama hakkina sahip degildir.

Her ne kadar Fatih Tekke'yi vazgeçilmez bir futbolcu olarak görmesem de, kalmasini isterim. Avrupa'ya giderse de kendisi ve Trabzonspor için hayirli olmasini ve orada basarili olmasini temenni ederim.

fbye giderse -ki hiç zannetmiyorum- sadece kendisi için üzülürüm. O kadar!!!
        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• arkadaslar kapatalim artik bu konuyu ne olur.gina geldi artik.kaç gündür ne hale düstük görmüyormusunuz.ya bizi düsünmeteni biz niye düsünüyoruz ki.giderse gitsin güle güle deriz.kalirsada pasa pasa topunu oynar bizde onu eskisi gibi alkislariz ve bagrimiza basariz.bu konu yüzünden birbirimize girecez ya nerdeyse.artik forumu açip okumak istemiyor canim.hangi konuyu açarsak fatih tekke tartisiliyor.unutmayin ki futbolcular gelip geçici,taraftar ve trabzonspor kalicidir arkadaslar.ne olur birbirmizi bizi düsünmeyen yada düsünmek istemeyen biri için yemiyelim.formumuzda daha güzel seyleri paylasalim.
          t.akyildiz

Yorum

• birakin artik su fener muhabettini be...Fatih 1000000 kere söyledi türkiyede sadece trabzonsporda oynayacagini.. fenere gitmez merak etmeyin..
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• pardon yanlislikla iki defa göndermisim ayni mesaji.bir türlü beceremiyom su isi ya sinir oluyorum
              t.akyildiz

Yorum

• [QUOTE=FORZA61]
                İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

Açik ve net...

Fatih Tekke benim gözümde artik varolmayan bir futbolcu ismidir... bundan sonra ne olursa olsun... ama surasi da açik ve net fatih eger türkiye'den bir takima giderse arik düsmanim olur..

AÇIK VE NET

vay vay vay demek düsmanin olur. Adam seni kaalemi aliyor? Bence takmiyor bile. Senin gibilere baska bise denir ama neyse. Demek 3-4 senedir verdigi emegi bir kalemde silip atiyorsunuz ha. Yuh size

bravo yaaa 3-4 senedir verdigi emegi biz hiçe saydik ve suçlu biz olduk heee. benim gibilere söyklenecek sözü söylersin yutkunmazsin. bak ben hala senin gibilere söyle derim demiyorum.. fatih bunlari söyledikten sonra fenere giderse düsmanim olur BU KADAR NET::: bama cevap yazmana gerek yok. 3- 4 yil top oynayip trabzona böyle hakaret edecegime 50 yil trabzonlu kalir 50 yil sampiyonluk görmem bu KADAR NET

Yorum

• ben de NET konusuyorum git artik.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• git artik...[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• bencede kitsin artik bizde önümüzü görelim bu takimaböyle daha çok zarar veriyor gitsin ama artik benim bir memleketim var diye arkasina bakamasin bu sevgiyi ve seyirciyi hiç bir yerde bulamaz bunuda bilsin
                      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Arkadaslar bu olaya ne maddi bakin ne de duygusal bakin bu olaya oturun söyle bir TRABZONLU ruhuyla bakin...

Fatih te bu ruhu görebiliyormusunuz Fatih bogazima kadar geldi biktim artik nazlarindan sen kimsin ya artik seni kim savunursa savunsun kim çikip çigirtkanlik yaparsa yapsin benim gözüm de bittin konusmak istiyorum insallah fatin sen de okursun biz sana Fatih Sultan Tekke dedik yanilmisiz biz seni o makama çikarttik yillarca siyasette yaptigimiz hatalardan birini yapmisiz madem bu kadar büyük topçusun gitsene ne duruyorsun kime istersen ona git istersen fenere istersen reale benim için fark etmez artik menajerlerine söyle bu isi hizlandirsinlar artik sanma ki seninle gurur duyacagim sanmaki döndügünde seni bas taci yapacagim sanmaki gene sana sultan diyecegim...

Zannetmeki bu taraftar seni unutmaz sen diger unuttuklarimizin yaninda hiç birseysin daha...

KEMAL SERDAR (14 sene 5 yil kaptan olarak bu takima hizmet etmis) Bakin ne diyor alin dergi okuyun "Biz maç kaybetsek Erdogduya nasil dönecegiz diye düsünüyorduk" ki bu adam Trabzonsporuma sampiyonluklar yasatmis

ATAN ÇAKIRSOY(Trabzonsporumun ilk sag beki "67 Ruhu" Bakin o ne diyor "Maçi bir gün önce uykuda oynardik hepimiz ertesi gün sahaya ok gibi çikardik maçi sahada kazanirdik, kimligimizi, nüfus kagidimizi ortaya koyardik..." bu adam da Trabzonsporuma sampiyonluklar yasatmis

SENOL GÜNES (Türkiye liglerinin en uzunsüre gol yemeyen kalecisi) Bu adam galatasaray maçinda kendi defansina kizarmis "Maçtan sogudum bi adam birakin da kaleye gelsin de isinalim diye arkadaslari da onu maçtan koparmamak için geri pasi atarlarmis)

Ve daha sayamadigim nice isimler lütfen dergiyi alin ve eski futbolcularimizin anlattiklarini bi okuyun fatin tekke sende al ve oku biz bu insanlari bu degerleri unuttuk ki bu insanlar senin su an sahip çikamadigin efsanenin mimarlari sen kimsin ki seni unutmayacagiz Bu insanlar Trabzonumu SAMPIYON yapmis sen ne yaptin 2 lig ikinciligi1 dördüncülük ve simdi büyüdün Trabzonuma avrupa içinm burun çeviriyorsun seni fatih yapan biziz ama seni çok büyütmüsüz

Yazik bu taraftara ki Avrupaya gitti diye bana daha önce ki forumlarda Tolga Seyhani savundu herif simdi fenerin teklifine istemem yan cebime koy diyor yazik futbol zekamiza simdi fatihle de gurur duyariz adimizi avrupa da duyuruyor diye istemem yan cebime falan da koymayin BENIM IÇIN ASIL OLAN TRABZONSPORUMUN BASARISIDIR ODA SAMPIYONLUKTUR BEN SAMPIYON OLURSAM ZATEN DUYURURUM ADIMI AVRUPADA FATIHE KALMADIM...

FATIH LÜTFEN SATIN SIZE BASKI FALAN YAPMAYACAGIZ GERÇEK TARAFTAR BUNU YAPMAZ ISTERSEN FENERE ISTERSEN REALE GIT AMA NE OLUR GIT Çikip ta sebek maymunu gibi gülü güle Trabzonluyum trabzon dogumluyum ama avrupaya gitmem gibi net açiklamalarini dinlemek zorunda birakmayin beni satin da kurtulayim...

UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Avrupa'ya gitmek hakkidir bence.Avrupa'da birçok futbolcu var yetistigi takimdan ayrilip üst düzey takimlara giden.Simdi onu yollamazsak daha oynayamaz zaten. Kafasinda bitirmis Trabzonspor'u.Bana göre bunu yapmasi çok dogal.Her futbolcunu hedefi Avrupa degil mi.Birakalim gitsin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fatihin Fenere Veya Yurt Disina Gitmesi Yada Bizden Gitmesi Umrumda Degil... Bi Futbolcu Hala Sözlesmesi oLmasina Ragmen Nasil Bu Kadar Laubali Konusur Ya.. Sen Kimsin ? Biz Senden Daha Degerlilerini de Gördük.. Bi Futbolcu Ve Takimin Kaptanisin. Fatih Böyle Konusma Cesaretini Nerden Aliiyor Ya.. Bu Acikca Bi Futbolcunun Kendisini Takimdan Yüksek Gördügünün Belirtisidir. Fatihi Su Zamanda SAtmazsak Cok Büyük Hata Yapmis oLuruz... KEsinliklee Gitmeli Nereye oLursa oLsun. Avrupaniin Büyük Takimiymis Bilmem Neymis HIKAYE.. nihat kac yil küme takiminda oynadi orda parladi.. is yapacaksa fatih avrupada kesinlikle orta seviye bir takima gitmeli.. pasamizin keyfi istiyosa fenere gitsin..umrumda degilmis... Sultanmis ! Peh.Edited by: lazmania

Yorum

• ayrilma karari almis olabilirsin fatih yalniz üslubun igrenç.trabzonspor'dan ayrildigini gögsünü gere gere söylüyorsun adeta.zorla tutan mi var.5 yillik sözlesmeyi ben mi yaptim?emegin için tesekkürler yinede ama sana gösterilen sevgiyi haketmiyorsun.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Biz biraktik zaten teklif yok ortada menajerler satmaya çalisiyor insallah ellerini çabuk tutarlar biktim fatih senden trabzonlu hiçbir futbolcunun hakki degildir trabzonu sampiyon yapmadan avrupada oynamak üzüntüsünden intihar eden baska bir seyirci gurubu bulamaz avrupada ben hala trabzon da futbolun brezilyadan çok daha ileri oldugunu düsünüyrum...
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X