Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok para bizi şampiyon yapmaz. İyi ve yetenekli futbolcu bizi şampiyon yapr. Şampiyon olduktan sonra gelecek paralarıda siz düşünün.
    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak son_perde tarafından gönderildi
      degerli renkdasim sen hazirlik maclarina bakarak bence bu uzun lig maratonu icin forvetlerimiz yeterli demen yaniltici olabilir...
      evet bize iyi bir 10 numara lazim ama fatihin yerinede iyi bir ada lazim.. bence ne ömer, ne umut nede cem bu boslugu doldurur hele hele boyuna ragmen kafa hakimiyeti olmayan ersen asla dolduramaz...
      görecegiz tabiiki %100 dolmaz yeri ondan daha kolay gol atmak icin ofansiv ortasaha güclenmeli bi fatihin yerini doldurmak icin 3 yeri iyilestirmelisin bizde onun sayesinde son sene ortasahasiz 4. olduk bu yil hucumda daha iyi gözükecek eksiklerimiz ondan golcü degil elimizeki golculari besleyici lazim ve ergindende patlayis bekliyorum o yeni fatih olacak onuda gececektir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eger Tekke gidecekse gider,gitmek istemezsede hiç kimse onu gonderemez,
        Adam gitmek istiyosa banane
        Hiç bir Şey trabzonsporun üstünde degil,gider Tekke belki Gelir
        Cem demir,
        Hiç canınızı sıkmayın
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak son_perde tarafından gönderildi
          sormasi ayip bu murat ocagi biz sol kanat icin almadik mi.. ben izleyemedim dogru dürüst murati sol kanadimizda oynayacak yeterlilikte degil mi..
          Evet Murat'ı sol kanada aldık ama şimdilik yeterli değil. Şu anda Türkiye'de sol kanat oyuncusu yok zaten. Geçen sene FB o kadar parası varken sol kanatta Ümit Özat'ı oynatmıştı sırf yerli sol kanat oyuncusu bulamadıkları için.
          İbrahim Üzülmez bile milli takımda oynuyor.
          Hakan Ünsal'dan sonra doğru dürüst bir sol kanat oyuncusu çıkmadı koskoca memleketten.

Yorum

• ah ah sol deyince aklima abdullah geliyor.. fenere giderek kendi yakti ama bence gelmis gecmis en iyi sol kanat oyunlarindan biridir...
            bu arada ben erginden de umutlu degilim biz yillardir genclerden umut ediyoruz ama daha gökdenizden sonra bir patlama yapani görmedim..
            ali sen, emre aygün, tayfun cora gibi insallah ergin bizi hayal kirikligina ugratmaz...
            Besikte baslayan Trabzonspor sevdam, mezarda son bulacak....

Yorum

• arkadaşlar bu forum transferlerin tümü için değil fatihin transferi için açıldı. konuyu saptırmayalım lütfen...

Yorum

• Fatih gitmek istese Zenit'e mi gider Allah aşkına. Bizim yedeklerden birine bile deseler gitmez. Ama Fatih iyi bir Trabzonsporlu, ona bu transfer Trabzonsporun menfatine olcak derseler oda kendini feda eder. Bunu herkes biliyor.
                Taraftarin iyisi

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi
                  Çok para bizi şampiyon yapmaz. İyi ve yetenekli futbolcu bizi şampiyon yapr. Şampiyon olduktan sonra gelecek paralarıda siz düşünün.
                  Fatih 3 sezondur bizde,Fatih'in futbolculuğunu kimseyle tartışmam ama bence hem Trabzonspor hem de kendisi için çok iyi para var ortada.

Çok paranın şampiyonluğun garantisi olmadığı ortada ama Trabzonspor futbol kulübü bir futbolcusundan hemde sözleşmesi seneye sona erecek olan Fatih'den bu şekilde de faydalanmayı düşünebilir.

Fatih'in satılması ile bir şekilde kadro dönüşümü başlar artık şimdi Gökdeniz'e de değerini verseler satılsın derim açıkcası.Belli bir zaman içinde kadro yenilenmeli ve heyecanı canlı tutmalı Trabzonspor.

Verilecek karar riskli iyi para var rakamlar doğruysa yönetimin çok büyük bir riske girdiği de gerçek ama seneye bu kadar para veren olur mu?

En son şunu yazayım bu transferi isteyenler de istemeyenler de haklı,hayırlısı neyse olsun.
                  Amatör ruh,profosyonel düşünce
                  İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Başarı olmanın bir şartıda uzun yıllar bir arada oynayan bir kadroya sahip olmaktır. Şuan elimizde iyi bir kaç futbolcumuz var ve bunlara yenilerini ekleyebilirsek, uzun yıllar bir arada oynayan kaliteli oyuncuların sayısını 6-7'ye çıkarabilirsek başarı gelme ihtimali atrar. Örneğin 96 kadrosu bu şekilde başarılı oldu.
                    Siz ise bu sayıyı azaltmaktan bahsediyorsunuz. Eğer sizin dediğiniz gibi yaplırsa en az 2-3 yıllık bir kayıp olur.
                    Taraftarin iyisi

Yorum

• fatih tekke avrupaya gitsin gitmesin demiyoruz ama rus ligine gitmesin rus ligi zenit bizden çok daha iyi takım mı sanki
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Bu konuda tartışmalar yapılır uzun yıllar bir arada oynayan başarılı olur bazen bazen de Chelsa gibi olur.Real Madrid uzun yıllar aynı adamlarla oynadı başarılı olmadı.
                        Çok ince bir çizgi var arada takım olmak önemli ve o takımı yapan Hoca çok önemli.
                        Fatih konusu çok tartışılır Fatih ne kadar önemli olursa olsun bu tartışmalar arasında Trabzonspor'un geleceğinin daha önemli olduğu unutlmamalı.Pazartesi karar bir şekilde açıklanmalı.Bu tartışma lig ve Uefa kupasının önüne geçmemeli.
                        Alınan karar tüm çıplaklığı taraftara açıklanmalı ve taraftarda bu riski alan yönetime gerekli krediyi tanımalı.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Ben hala kaptanın kalıcağına inanıyorum

Yorum

• banada satmazlar gibi geliyo ama 7.4 euroda az para değil yani.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
                              Ben hala kaptanın kalıcağına inanıyorum
                              İlk defa bende bu kadar umutsuz oldum .Herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok. Yönetimin kuklası olduk oynatılıyoruz. Umarım kazanan TRABZONSPOR umuz olur.
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• arkadaslar düştüğümüz duruma bakın yaa yonetımın basıretsızlıı yuzunden ne hallere dustuk su anda su tarıhte bızım burda yapılan transferlerın takıma olabılecek katkılarını tartısmamz gerekırken transfer yapılacak mı yapılmıcakmı fatıh gıtcekmı nolcak bu takımın halı gıbı soruların yanıtını bulmaya calısıorz fatıh gıtsede kalsada trabzonun bastacıdır adam gıbı adamdır ama bu yonetıme akıl erdırmek cok zor İNŞALLAH sezon sonuna doru fatıh olsaydı bole olmazdık demeyız inşallah basarılı oluruz yoksa bu yonetımı kımse o koltukta oturtmaz fatıh gıderse en azından ıkı yıldız almamız lazımkı takım bıraz otursun yoksa bu iş cok zor
                                HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X