Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar yapmayin ALLAH askina fatih fenere gidecem diye bir sey söyledimi ;söylemedi ..Gözardi ettiginiz bi sey var FATIH bir açiklamasinda yöneticilerin sampiyonluga inanmadigini ima etmisti..FATIH in TRABZON ve TRABZONSPOR lulugunu kimse tartisamaz FATIH in bu takima kattiklari ortadadir...sunu açiklikla söylüyorum FATIH eger bir sekilde fenere veya avrupa kulüplerine giderse bunun tek sorumlusu ALBAYRAK tir.....dikkatinizi çektimi bilmiyorum yönetim demiyorum ALBAYRAK diyorum hala kendini IST BELEDIYESPOR baskani zannediyor..kendi sirketlerini yönettigi kafayla TRABZON u yönetmeye çalisiyor, (unutmadik limani elimizden alisini) fazla tanimam ALBAYRAK i ama gözlemledigim kadariyla parayi buldumu yapmayacagi is yoktur

ÖZKAN SÜMER gibi sözünün eri yönetilere ihtiyacimiz var

unutmadanben seçimden önce ALBAYRAK in baskan olmasini cani gönülden istemistim çünkü o TRABZONLULARIN basinin dik yürüyecegini ,yildiz alacagini vaad etmisti ama ne oldu çikip KAPTANIMIZI satmiyoruz diyemiyor

Yorum

• yaw arkadaslar birakin gitsin artik tartismiyalim yaa bosuna kendimizi yipratmiyalim nereye giderse gitsin.. bence fatihten daha krali geldi. trabzonlu olmiyabilir ama kisiligi,futbolu ve TRABZONSPOR onu fatih tekkeden de üstün bi seviyeye getirecektir.artik bu konuda kapasin baslikta silinsin bence.yeni kralimiz UMUT BULUT..
      Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• Iyi de yönetimle anlasarak Fatih sonuçta Fenerbahçeye gidiyor.Belkide klüp iyi para veriyorlar diye bu transferi gerçeklestirdi.Isin kötüsü Tümer olayi gibi olursa tam rezalet olur.Ben oglumun adini fatih koymayi düsünürdüm hep , o kadar severdim kaptani ama bu hiç yakismadi.Neyse yakinda kokusu çikacaktir,bu isin içinde kimin parmagi var oldugu.Klüple bütünlesen bir insanin oligarsi takimina gitmesini kabullenmek meselesidir.Biz büyük bir camiayiz.Bazi seyler para ile alinmaz.Jefferson gidebilir,yattara gidebilir ama fatih gibi gökdeniz gibi futbolcularin yurtiçinde hele sampiyonluk yolundaki en büyük rakibine gitmesi tahammül edilebilecek bir olay degildir.Dogru bir sey degildir tamamen büyük bir hatadir.Avrupaya gitmesine hep sicak baktim belkide klüple birlikte ölümsüzlesecekti ama bu hiç olmadi hiç yakismadi.

Vallahi dayanamiyorum bu haberi duyunca beyimden vurulmusa döndüm [img]smileys/smiley5.gif[/img]
        FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

arkadasim senin de dedigin gibi fenerle anlasan fatih, yönetim degil..neyi niçin protesto edecez..

kimsenin rezil oldugu yok..30 sene evvel ali kemaller gitti, serdar baliler gitti, kimseye birsey olmadi..
          Parmaklarinin ucuna saglik ben de tam bunlari yazacaktim...

Fatih giderse gider....Bir futbolcuyu o kadar göklere çikardik ki indir indirebilirsen asagi...

Fatih bizim sembolümüzmüs....Sembol olabilmek için ne yapti?Bizi sampiyon mu yapti?Kaç defa?

Birakin bos laflari benim gözümde Tolga,Lee,Yattara,Hüseyin,Gökdeniz ne ise Fatih te odur...Bir futbolcuyu digerinden ayarmam...
          BORDO-MAVI formayi giyen her futbolcunun degeri aynidir...

Yorum

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

Arkadaslar biraz önce çok güvenilir bir kaynaktan aldigim habere göre Fatih Tekke ile Fenerbahçe klübü anlasmislar.

Simdi yapilacak tek sey var,bizi daha ileri götürebilecegini sandigimiz fakat bizi rezil eden bu yönetime haddini bildirmek.Bunun metodu protestodur.Herkesi protestoya davet ediyorum.

haberin dogruluguna inaniyor ve Tekke layigini buldu diyorum.

Protesto olayina gelince her firsatta TRABZONSPOR dan ayrilmak istedigini söyleyen bir futbolcuyu satmasaydilar protesto ederdim.Kafa olarak yorulan TS den ayrilmak isteyen bir futbolcuyu satmakla dogru olani yapmislar tebrik ediyorum.

Yorum

• ARKADASLAR BU HABER DOGRUYSA EGER NE YAPACAGIZ:

ondan sonra çik yeni nesle deki: TRABZON büyük kulüp hadi ordan demezmi o çocuk sana en büyük futbolcunu satiyorsun ondan sonra büyük kulübüm diyorsun diye

ALBAYRAK TRABZON u rezil ediyor, talimatlari BASBAKANDAN aliyor herhalde

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

Arkadaslar biraz önce çok güvenilir bir kaynaktan aldigim habere göre Fatih Tekke ile Fenerbahçe klübü anlasmislar.

Simdi yapilacak tek sey var,bizi daha ileri götürebilecegini sandigimiz fakat bizi rezil eden bu yönetime haddini bildirmek.Bunun metodu protestodur.Herkesi protestoya davet ediyorum.

haberin dogruluguna inaniyor ve Tekke layigini buldu diyorum.

Protesto olayina gelince her firsatta TRABZONSPOR dan ayrilmak istedigini söyleyen bir futbolcuyu satmasaydilar protesto ederdim.Kafa olarak yorulan TS den ayrilmak isteyen bir futbolcuyu satmakla dogru olani yapmislar tebrik ediyorum.
                [img]smileys/smiley32.gif[/img]Aynen Katiliyorum .. Durupta 1 Yil Daha Agzini Cekecegimize 8 Milyon ? Ya Satalim Gitsin. Belki Yönetim o Parayla ADam Akilli Birilerini Alir

Yorum

• ya birakin artik su laflari! siyasetinizi gidin baska forumlarda yapin! sürekli ayni laflar sürekli ayni ithamlar! baskani begenmeyebilirsiniz ama niye hemen siyasi bir kimlikle yargiliyorsunuz?
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• yaw fatih kendi gitmek istiyorum diyor herkes gördü iste birakin su yönetimi rahat yaa
                    Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• Ya birakin artik fatih muhabbetini..Bence biran önce gitsin..Bu sene gitmezse seneye %100 gidicek..sonuçara kazanamicaz...Birakin bizim futbolcumuzken gitsin baya iyi para aliriz..Dünyanin sonu degil yaa..Bize kafasi karisik Fatihten çok para lazim...Güle güle kaptanim Allah yolunu açik etsin..Insallah daha büyük basarilara imza atarsin..Nerde olursan ol yaptiklarini, yasattigin mutluluklari unutmicam..En kötü gününde bu takimi sirtlayip büyüklügünü zaten göstersin..Sen profesyonel bir futbolcusun kafan nerede rahat olacaksa oraya git..YOLUN AÇIK OLSUN SULTANIM!!!
                      Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• iyi güzel diyorsunuzda, bugün fatihi alan adamlar yarin baska bi adamin için kapina gelir basar parayi alir en iyi adamini. ozaman nolacak. niye biz onlardan alexi alamiyoruz????
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ya arkadaslar bu yönetim yildiz alma sözü verdi yildizlari satmaya basladi YATTARA yida versin FATIH e iyi ortalar keser simek ide versin iyi para veriyorlarmis

YÖNETIM ISTIFA...................

Yorum

• bye fatih see you never!!

Yorum

• Hah.. Tamam.. Cözümü buldun. Bravo...

Hayret bisi Ya..Bu Taraftar Harbiden Hiçbiseyi Haketmiyor

Yorum

• İlk olarak MeKanSiZ tarafından gönderildi
                                yaw fatih kendi gitmek istiyorum diyor herkes gördü iste birakin su yönetimi rahat yaa

ARKADASLAR GITMEK ISTEYENADAM NEKADAR FAYDALI OLABILIR LÜTFEN BIRAZ MANTIK BENDE GITMESIN ISTERIM AMA ADAM KAFAYA KOYNUS GIDICEK (YURTDISINA TABI)
                                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Çalışıyor...
                                X