Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük Takimin küçük kaptani...

1- Trabzonsporumun tarihinde hiç bir kaptan yokturki canimiz dedigimiz Trabzonsporumuzu bu kadar küçümsesin bütün Türkiyenin önünde... Ne kadar sikilmissan sikil, bu tarz bir açiklama yapma hakkin yok senin... Ama senin kafa yapina bu açiklamalar uygun geliyorsa o zaman 1 dakika durma GIT ARKANA BAKMADAN...

2- Ligin son maçindaKarakargalara yenildik ve sans eseri UEFA'ya gittik.. Sen o maçtan sonra üzüntünden aglayacagina, çiktin yine ayni açiklamalari yaptin...Ben o zamanda demistim ve yine diyorum GIT ARKANA BAKMADAN...

3- Trabzonspor benden para kazansin diyorsun... Sen eger kalkar bütün kamoyunun önünde kesinlikle ayrilacagim zaten seneye sözlesmem bitiyordersen bonservisin yari yariya düser akilli kaptanim... Bu ne pehriz ne lahana tursusu... Hem sen kim oluyorsunda Trabzonspor benden para kazansin diyorsun...Trabzonspor senden gelecek paraya muhtaçmi demek istiyorsun yani... O zaman GIT ARKANA BAKMADAN...

Sen gitki bizim kafamiza birkez daha dank etsin, Hamilerin, Orhanlarin, Ünallarin, Osmanlarin,... ne kadar büyük topçu oldukalari... Sen gitki kimlere deger verecegimizi bir kez daha anlayalim...

Gitmeden senden bir istegim olacak ama.. Ne olursun, bu tarz açiklamalari yapmaya baslarken Trabzonsporluyum diye baslama...Kendimden utanmaya basladim çünkü... Düne kadar ezikbahçelilere söylediklerimi geri yutmak zorunda kaldim... Simdi kafamiz önde takimimizin kaptaninin yaptigi açiklamalari yutuyoruz...

CANIM TRABZONUM, UGRUNDA CANINI VEREN TARAFTARIN OLDU... HEYHAT GELGÖRKI BU DÜSÜNCEYE SAHIP KAPTANINDA OLDU...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• 10 güne bir...

-gidecekmisin?

-gidecem abi.

-ne zaman

-kismet

-gidecekmisin kaptan

-menfaatler önemli.oturur konusuruz

-bu sene mi ?

-bakalim kismet..

yeter ya ben sikildim sizlerde sikilmadinizmi.her bir açiklamasinda gönlülün bi tarafa dogru meyil ettigi krala bu sorulari sordurup bir taraf için bir tarafi kirmayaa...yeter.....

gidecek...

duygusal olarak gönül isterki kalsin.

ama anladim ki kral olabilir sultan tekke olabilir ama her ne olursa olsun geçmisinden ders almamis.(hami ve niceleri)

bir insan memleketinde gönül verdigi renklerde hizmet ederken kafa olarak nasil biter???anlamis degilim.ama olurmus demek helal olsun...

git fatih sultan tekke istersen ister fenere git ister avrupaya hatta istersen sekere git...

sen hala fatih sultan tekkesin.bu taraftar söyledigi sözleri unutmaz ve yutmaz.(-kendisi bir söyleminde ''trabzonsporun sampiyonlugunu benden çok isteyen birisi olamaz sanirim.sampiyon olmadan gitmiyorum''demisti.)

yolun açik olsun...

nasil olsa bir gün sende anlarsin ama is ne yazik ki geçmis olur...
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• biz kimseye muhtaç degiliz degil 20 sene ölenne kadar bu takim sampiyon olamasa umrumda degil bi elzgli olarak trabzonsporu tutuyorum ve tutmaya devam edecem bu takim bi futbolcuya bagli degildir bir futbolcuyla sampiyon olamayacak takim zaten büyük degildir bi fatih gider bin fatih gelir herkes bunu böyle bilsin
        sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• çok gitmek istiyor güle güle fatih tekke sampiyonluk vaaddlerin hikayeydi aslinda senin sultanliginda hikaye ya[img]smileys/smiley19.gif[/img]
          22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• ya arkadaslar bu saatten sonra bize onu ugurlamak düser biz kisilere degil trabzonspora asigiz ...
            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• yeter be bos konusacagina çoktan imza atmaliydi, gitsede kurtulsak durumuna getiriyor durumunu gitgide, hergün açiklama ayriliyorum gidiyorum diye ama ortada isteyen yok.

Yorum

• Cok onceden yazmistim. Gitmek istiyor ve ' Allah nasip ederse bile diyebiliyor' bu adami takimda tutmanin bir alemi yok. Ha soyle yaparsin bu adami korsun kulubeye bu sene dediklerini iyi bir dusunur bir sene boyunca. Ama Trabzonsporun oyle bir luksu olmadigi icin satilmasi gerek. Madem Trabzonu istemiyor kapinin yolu gosterilmeli. Teklif bile yok avrupadan konusup duruyor.

Arkadaslar bu adami zamaninda Trabzon bosu bosuna yollamadi. Huylu huyundan gecmez. Bu adamda geldiginde degismis gibi bir goruntu verdi ama ben taa o milli mac icin ameliyat olmadigi zamandan beri karsiyim. Madem bu kadar Milliyetcisinin ekmek yedigin kapi icin biraz calis. Famagusta macinda takimi eksik birakti. Hakem dovdu yine eksik birakti takimi kac mac. Tamam kalirsa cok yararli bir oyuncu fakat su zaman gonderilmesi daha dogru olur.

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• gidecem gidecem diyor fatih bu da biz eger onu bu sene satmazsak 5 kurus bile kazanamayacagiz demektir onun için gitsin

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]millet zokayi yutmus çoktan

hey gidi koca ts taraftari heeyy

bu saatten sonra fb ye de gitse önemli degil dimi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

günlerce küfrettiginiz medya iste bu ise yariyor basardilar bu iste sizin taraftarliginiz

birdaha medyaya laf sallayan küfreden olursa gözümde hiç bir degeri ve önemiolmayacak tepkisinin

hey gidi koca ts taraftari hey

sadece bos laf

yazik!

0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley4.gif[/img]millet zokayi yutmus çoktan

hey gidi koca ts taraftari heeyy

bu saatten sonra fb ye de gitse önemli degil dimi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

günlerce küfrettiginiz medya iste bu ise yariyor basardilar bu iste sizin taraftarliginiz

birdaha medyaya laf sallayan küfreden olursa gözümde hiç bir degeri ve önemiolmayacak tepkisinin

hey gidi koca ts taraftari hey

sadece bos laf

yazik!

Renkdas bu açiklamayi kendi yapti...Hem de UKALACA beni gidiyorum bu kadar basit...Yani Ayiptir seni fatih yapan bu takimdir...Gitmek istiyorsan bile adam gibi söyle...Karsisinda babasinin usagi yokTARAFTAR var...

Yorum

• 1 onu taraftara söylemedi muhabire söyledi,taraftar olsaydi bile bence önemsiz hekese teker teker açiklama yapmak zorunda degil çünkü;

kendinizi onun yerine koyun bakalim rahat yok huzur yok bir aydir, gitmek istiyor bu açik ve net bunu herkesin anlayacagi bir uslupla daha önce deflarca söyledi ama ne oldu her seferinde ayni sey ayni sey!! muhabiride hakkinda silsiz haberler çikaran biriyse adami sallamadigindan öyle konusmus olabilir.

kendinizi onun yerine koyun bir kerede, uçaktan iniyor ve hemen mikrofonlar dayaniyo suratina

adam daha önceden söylemis, siz burada yeter çekerken onun ne yapmasini bekliyorsunuz, kaptan maptan bu isleri de geçin bu is kapanana kadar birini dövmezse iyidir.

ts de kalacagim demesini bekleyip duruyorsunuz oysa o sezon bitmeden gidecegim demisti hemde kaptan olarak hemde kulübüm izin verirse hemde kulübümün çikarlari dogrutusunda. DEMEDI MI?

günlerce çiksin açiklik getirsin diye yazilmadimi bu sayfalarda?? basina sinirlenip hergün açiklama yapmasini beklemediniz mi????

önce kendi isteklerinizi ve tepkilerinizi tartin derim, taraftar olarak bizimde bir sinirimiz olamasi gerekiyor.

yapilmasi gereken gayet basit!!! çok mu zor avrupaya gideceksen yolun açik olsun kaptan, verdigin hizmetler için tesekkürler demek!!!!

fenere giderse de bizim için artik önemli biri degil demek!!!

ben bu anlamsiz yülenisleri kabullenemiyorum, ts taraftarligi bu olmamali. Kendiniz yazip kendiniz oynuyorsunuz her rolü verdiniz üstüne her türlü hakareti yaptiniz.

bekleyin yaa biraz sabir bi sonunu görelim nedir bu aninda yipratma çabalari, yönetime ayri futbolcuya ayri!!!!

forum girisinde durusumuzla ilgili açiklama yapildi medyada yer aldi artik herkes tavrimizi biliyor!!!!

sadece bekleyelim, sabir!

Yorum

• Renkdasim çok dogru yazmissin ama zaten bir aydan beridir bekliyoruz...Adam çikip simdi açiklama yapiyor...Çikip deseydi BEN AVRUPA DA OYNAMAK ISTIYORUM TAKIMDAN AYRILIYORUM deseydi ama zamaninda deseydi iyi olurdu...Biz burda fitik olduk medya ile ugrastik Protesto bildirisi yazdik...Yani bunlari hiç gerek kalmazdi...Simdi gidecekse gitsin...Yeter ki daha konusmasin...

Saygilarimla...

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Renkdasim çok dogru yazmissin ama zaten bir aydan beridir bekliyoruz...Adam çikip simdi açiklama yapiyor...Çikip deseydi BEN AVRUPA DA OYNAMAK ISTIYORUM TAKIMDAN AYRILIYORUM deseydi ama zamaninda deseydi iyi olurdu...Biz burda fitik olduk medya ile ugrastik Protesto bildirisi yazdik...Yani bunlari hiç gerek kalmazdi...Simdi gidecekse gitsin...Yeter ki daha konusmasin...

Saygilarimla...

bunu en az 10 kere söyledi

Yorum

• ......da nedense bunu birileri BEN FENERE GITMEK ISTIYORUM diye anlamis.......
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Açiklamalar gayet net,yurt disinda top oynayacaksa memnun olurum zaten o kadar kafasinin burda olduguna inanmiyordum bu sezon..Ama çok ii isler yapti bu klüpte..Insallah barcelona talip olurda ronaldinhoyla verkaç yapar, biz de gollerini izleriz )
                                Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

Çalışıyor...
                                X