Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'in dogdugu günden bugüne kadar geçen yasamini incelersek, sanirim birkaç ciltlik bir malzeme çikar. Peki, Fatih'in geçmisini irdelemek ne kadar dogru. Hangimiz hata yapmadik ki hayatimizda.

Fatih bu takimin kaptanidir. Sigara içer, golünü de atar. Ali Kemal içmiyor muydu. Faroz'da raki-balik yapip, ardindan maça çikmiyorlarmiydi.

Tehlikeli sularda yüzüyoruz arkadaslar. Yigidi öldür ama hakkini yeme.
    Fatih, gitmek istiyorsa gidecektir. 23 yildir sampiyon olamamis bir futbol takiminin, bütün vebalini Fatih'e fatura etmeyin. Fatih forvettir, golünü atmistir. Bu kadar... Bundan sonrasi kendi tercihidir, saygi duymak gerek. Sayet Fatih söyledigi gibi Trabzonspor'luysa, bunu lafla degil icraatiyla yapar, fb.ye gitmez... Antep'le sözlesme yenilerken bile fikrinde Avrupa olan bir futbolcuya söylenecek tek söz kalir; "Yolcudur Abbas, baglasan durmaz..."

Not: Basinda düsüncelerinizle paralel çikan haberlere inaniyor, aksi bir durumda protesto edelim diyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu...

Yorum

• fatih efendi buraya kadarmis tüm Türkiye ye rezil ettin bizi gidebildigin yere kadar ...........git [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
      "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
        <T>
        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">tabi kli hiç bir insan hatasiz degildir fakat fatih bu hatalari yapacak kadar çocuk degildir ve çok geçmis de yapmamistir en son ve enbüyügüde iki gün önce uçaktan indigi anda yaptigi açiklamalardir çok yakisiksizdi hele bu onurlu camia ya yakismicak açiklamalar.bu camia da kaptanlik yapan birine hiç yakismadi.....belki bir iki hafta sonra transfer olacak ve gidecek,kesinlikle gidis sekli böyle olmamaliydi.INSAN NE ÇEKERSE DILINDEN ÇEKER..</TD></TR>
        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
        önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Fatih de her karadeniz insani gibi tez canli, asabi ve inatçi. Trabzon'a döndügünde uçaktan iniste gazetecileri azarladi ilk. Hakkimda yalan haber yapiyorsunuz diye. Bu ne demektir? Fatih feybe'ye gitmeyi düsünmüyor. Böyle düsünen bir insanin Trabzonspor hakkindaki düsüncelerinin kötü oldugunu sanmiyorum.

Burda yanlis olan demeçlerinde dikkatsiz davranmasi. "Iste o kadar" tarzi "bu kadar basit" sözü keskin bir söz ve yanlis anlamalara kapi açiyor. Halbuki onca yilini Trabzonspor'a vermis bir sporcunun bu lafinin yalanci medyaya oldugu çok açik.

Bu noktada özelestiri yapmam gerekirse Fatih'inben de belki çok üzerine gitmisimdir. Herkesin hata yapabilecegi kul vasfindandir. Önemli olan hatalarindan ders çikarabilmek. Kendi adima bundan sonra açiklamalara hemen fevri davranmamaya çalisacagim.

Ama isin genelinde savundugum fikirlerin arkasindayim. Fatih artik kendisine kaptanlik mevkisini veren, maddi manevi yükümlülüklerini yerine getiren camiasina arkasini dönmeyi biraksin. "Ben" merkezli davranislarini köreltsin aksi halde hem geride biraktiklarini kirar hem de hata yaptigini artik anlasa bile is isten geçmis olur
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Fatih'in dogdugu günden bugüne kadar geçen yasamini incelersek, sanirim birkaç ciltlik bir malzeme çikar. Peki, Fatih'in geçmisini irdelemek ne kadar dogru. Hangimiz hata yapmadik ki hayatimizda.

Fatih bu takimin kaptanidir. Sigara içer, golünü de atar. Ali Kemal içmiyor muydu. Faroz'da raki-balik yapip, ardindan maça çikmiyorlarmiydi.

Tehlikeli sularda yüzüyoruz arkadaslar. Yigidi öldür ama hakkini yeme.
            Fatih, gitmek istiyorsa gidecektir. 23 yildir sampiyon olamamis bir futbol takiminin, bütün vebalini Fatih'e fatura etmeyin. Fatih forvettir, golünü atmistir. Bu kadar... Bundan sonrasi kendi tercihidir, saygi duymak gerek. Sayet Fatih söyledigi gibi Trabzonspor'luysa, bunu lafla degil icraatiyla yapar, fb.ye gitmez... Antep'le sözlesme yenilerken bile fikrinde Avrupa olan bir futbolcuya söylenecek tek söz kalir; "Yolcudur Abbas, baglasan durmaz..."

Not: Basinda düsüncelerinizle paralel çikan haberlere inaniyor, aksi bir durumda protesto edelim diyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu...

Erkan abi, yerine koy dediler, yerine koydum kendimi. "Ben olsaydim" yani... Bu ne derece saglikli bir yaklasimdir, tartisilir. Zaten ben de yazdigim yerde "ben bastan beri böyle yapiyordum, ama pek saglikli oldugunu düsünmüyorum, sonuçta herkes farkli" mealinde bir seyler yazdiktan sonra maddeleri siraladim. Yazdiklarim benim kisisel görüslerim. Yukardakiler de seninkiler... Bence sigara içen futbolcuyla yanginda atese yazik olmasin diye misir patlatan itfaiyecinin mental yaklasimlarinda fazla bir farklilik yok. Yigidin hakkini da hiç yedigimi düsünmüyorum. "Leblebi gibi gol atmak" bu anlamda kullanilan bir deyimdir da[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygiyla...

Yorum

• @kolombo;

O zaman su dil mevzuunda hafizalarimizi bir yoklayalim...
              <UL>
              <LI>Trabzonspor kulüp baskani diyor ki "Fb.nin Fatih Tekke'yi transfer etmek istemesi, bizi gururlandirir...
              <LI>Trabzonspor kulübü basin sözcüsü Kayserispor-K.Erciyes maçi öncesi basin toplantisinda, "Gözümüz bu maçta olacak..."
              <LI>Gökdeniz Karadeniz, aldigi cezayla Trabzonspor tarihine acaba hangi harflerle düsecek.
              <LI>Fatih Akyel, Trabzon'da Akçaabat Sebatspor taraftarina söylediklerini hala unutmadik.
              <LI>vesaire vesaire...</LI>[/list]

bunlari çogaltmakta mümkün. Simdi siz kalkip, Fatih Tekke'nin gitmek istedigini açiklama sekli yanlistir diyorsunuz. Adam, havaalanina yeni inmis, biran önce eve gitme telasinda. Aylardir basin, Fatih Tekke hakkinda sürekli fb.lehine haber yapiyor, kulüpten yine onunla ilgili bir sürü tutarsiz haberler, yorumlar yapiliyor. Bütün bu olumsuz ortamda, Fatih bir gaf yapmis, çok mu... Idam mi edelim. Bu çocuk degilmiydi, geçen sezon basi ameliyat sonrasi idman yapmadan takimdaki yerini alan.

Yapmayin usaklar, gözünüzü seviyim. Biraz empati yapin. Fatih, çok dogaldir. Has bi Trabzon'ludur. Belli ki basinda çikan haberler ve yönetimin vermis oldugu tutarsiz demeçler, onu bu haddeye getirmis. Hiçmi, kredisi yok habu usagun sizde ya.Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                Erkan abi, yerine koy dediler, yerine koydum kendimi. "Ben olsaydim" yani... Bu ne derece saglikli bir yaklasimdir, tartisilir. Zaten ben de yazdigim yerde "ben bastan beri böyle yapiyordum, ama pek saglikli oldugunu düsünmüyorum, sonuçta herkes farkli" mealinde bir seyler yazdiktan sonra maddeleri siraladim. Yazdiklarim benim kisisel görüslerim. Yukardakiler de seninkiler... Bence sigara içen futbolcuyla yanginda atese yazik olmasin diye misir patlatan itfaiyecinin mental yaklasimlarinda fazla bir farklilik yok. Yigidin hakkini da hiç yedigimi düsünmüyorum. "Leblebi gibi gol atmak" bu anlamda kullanilan bir deyimdir da[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygiyla...

Emrah; yorumum senin empati yaparak yazdiklarina degildi. Fatih'in A takima çiktigi yillarda, Trabzon'da bit pazarinda dükkün bastigini (sen kahvehane diye yazmistin) duymustum. Sigara içtigini de daha önce duydum. Yani, sen yazdigin için atif yapmadim. Genelde elestiri getirilen noktalara yorum yaptim.

Ben empati yapsaydim, sana yakin olurdu düsüncem. Ama yapmiyorum ve onu öyle kabul ediyorum. Sonuçta her insanin oturmus bir kisiligi vardir. Senin yanlis dediklerini, ben yapiyorumdur. Benim yanlis dediklerimi sen... Yani dogru, zaman zaman kisilere göre farklilik gösterebilir.

Burada asil önemlisi, benim, senin, yada burada yazan diger arkadaslarin "Fatih'in ne yapmasini istedigimiz"mi olmali. Olabilir mi... Hayir, çünkü herkesin Fatih Tekke konusunda söyleceyecegi birkaç kelimesi vardir ve eminim bu kelimelerde farklilik gösterecektir.

Kisacasi, bu tartisma Fatih Tekke kararini verene kadar da devam edecektir. Ama suna da adim gibi eminim, ne olursa olsun kazanan Trabzonspor olacaktir. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Sevgilerimle.Edited by: kutoz

Yorum

• fatihin hatira defterine dönmeye basladi burasi, ben hala fazla duygusal davranip hakkini yediginizi düsünüyorum, elestirilerin çikis noktasi havaalani çikisinda söyledikleri olmus ve futbola basladigi yillardaki hatalari bile açilmis!

yahu bu insan sakat sakat oynadiginda takimi sirtladiginda inanilmaz goller atip bizi costurdugunda bu geçmisi vurgulanmiyordu!!!

hiç adil degil bu yaptiginiz, eminimki gökdeniz böyle bir durumda olsa onun için yazilacaklar tarihin görecegi en agir hakaretler olurdu! ama simdi kimse bahsetmiyor, çünkü herkesin gönlüne göre hareket ediyor ts ye borcumu ödeyecegim diyor kabulleniyoruz! (etmeliyizde)

bence dogru yerden bakmiyorsunuz havaalaninda yaptigi konusma tamamiyle yeter fenere gitmeyecegimin haykirisiydi! f.tekkenin trabzondan ayriliyorum demesinden çok fenere gidiyorum demesi önemli ve haber degeri tasir medya için fatih bunu bildiginden evet ayrilacagim ama bu avrupa olacak diye bastirarak söyledi.

karalamayin artik!
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Evet ya Fatihin açiklamalarindan nasil oluyorda fb ye gidecem anlami çikariyor bazi arkadaslar anlamak güç, belki abartili sözleri ama çok büyütmeye gerek yok,hele hele geçmise gidip söyle yapmis böyle yapmis demek yanlis ne gerek varki onlari gündemi getirmeye.

Fatih günahiyla sevabiyla Trabzona hizmetini yapmistir giderse yolu açik olsun demeliyiz avrupaya gitsin önemli degil yeterki ezik fbye gitmesinde,kaldiki açiklamalarindan çikan anlam gönlünün yurtdisinda oldugu ve fb yi istemedigidir.
                    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Bence artik Fatih gitmeli.

Uçaktan indiginde asabi bir sekilde gazetecileri azarladi oysa onlarin içinde iyi niyetli olanlar da vardi,ama Fatih'in bu tavirina kimse bise demedi yok efendim Karadenizlidir asabidir bence hiçbir alakasi yok kendini gösteriyor sadece ve dedigi gibi Trabzonluyuz,Trabzon'da dogduk ama Trabzonspor'dan ayrilacagim bu net,nasipse Avrupa'ya gidecegim bu kadar basit.

Böyle diyen bir futbolcu artik takimda kalsa ne olur kalmasa ne olur?

Güle güle Fatih yolun açik olsun.
                      TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• Fatih git artik. Trabzonsporumuzu rahat birak.

Kamuoyuna yeni bir duyuru yapilmali bence.

Fatih istedigi yere gidebilir diye.

Kendisini "mal" olarak gören Fener'e bile.

Kalmasida bu saatten sonra herseyi daha kötü yapacaktir.

Trilyonlar aldigin takimi küçük düsürmek ha.

Sanki beyefendi bedavaya oynadi takimda.

Sanki liderden 30 puan farki onlarin oldugu zaman yemedik.

Nedir bu be?

Biz Fatih'in kölesi miyiz?

Kuzey_Lee herhalde. Onurlu olun yazmis.

Onur Besiktas'a yenildikten sonra aglayabilmektir, kahrolmaktir. Onur trilyonlar aldigin takimin taraftarinin durumuna bakmaktir. Onur ne olursa olsun yolundan dönmemektir. Onur biraz da amatörlüktür. Hani ballandira ballandira anlattiginiz profesyonellik degildir yani. Hadi bizlerde profesyonel olalim. Ne dersin? 20 yili askindir sampiyon olamiyoruz. Eee profesyonellik artik takim degistirmeyi, Istanbul takimlarindan birini tutmayi gerektirir. Hadi buyur bakalim, öncülük et bu akima. Ama biz amatörler Trabzonumuzdan vazgeçmeyiz.

Sözün özü hem Trabzonspor'lu olup, hem de profesyonel olamazsin.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Arkadaslar biraz önce çok güvenilir bir kaynaktan aldigim habere göre Fatih Tekke ile Fenerbahçe klübü anlasmislar.Bu kaynak nedir diye sormayin Fb yönetim kurulu üyelerinden biri ile görüsülmesine istinaden bu bilgi bana geldi.

Simdi yapilacak tek sey var,bizi daha ileri götürebilecegini sandigimiz fakat bizi rezil eden bu yönetime haddini bildirmek.Bunun metodu protestodur.Herkesi protestoya davet ediyorum.

Maalesef içim kan agliyor,bir trabzonspor sevdalisi olarak bunu hazmedemiyorum.Trabzonun kültüründe karakterinde genel takim özelliklerinde oligarsi klübüne futbolcu kaptirmayi hazmedemiyorum.Bunun tek sebebi yönetimdir.

Not : Beni tanimiyor olabilirsiniz ama ben buranin ilk müdavimlerindenimdir,hali sahada çok maçlara gittik.Eski üye adim barisseverlerdir.Benim fenerli biri olmadigimi ortaligi karistirmaya gelmedigimi anlamaniz için bu notu yaziyorum.Uzun zamandir yazmiyor fakat yazilanlari takip ediyordum.Herkesin basi sagolsun,dostlar sagolsun.
                          FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Haydaaaaaaaaa
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadasim senin de dedigin gibi fenerle anlasan fatih, yönetim degil..neyi niçin protesto edecez..

kimsenin rezil oldugu yok..30 sene evvel ali kemaller gitti, serdar baliler gitti, kimseye birsey olmadi..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yaa Fatih bizi zaten kafasinda bitirmis.istedigi yere gitsin.eger fenere gidecekse o bilir ama basina açiklama yapmasin fenere gidersem abim öldürür diyee!!
                                Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X