Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Lig'de Besiktas'in 13 puan gerisinde ikinci yariya baslarken "Inanirsak sampiyon olabiliriz" diyen de Fatih Tekke idi. O gün ne taraftar, ne de yönetim inaniyordu sampiyonluga. Ama basit bir kaç hata ile elimize gelen sampiyonluk sansini fenere kaptirdik.

Galatasaray maçinin ilk yarisinda durum 4-0 oldugunda takim arkadaslarina "bu is daha bitmedi" diye haykiran da Fatih Tekke idi.

Sene basinda ameliyatli oldugu ve henüz kosulara bile baslayamadigi halde, Anorthosis maçlarinda verimsiz kadronun gol kabizligini gideren de o sakat haliyle Fatih Tekke'dir.

Iki senede 50'nin üzerinde gol kazandirip, 20'nin üstünde asist yapan da Fatih Tekke'nin ta kendisidir. Türkiye'de agiz birligi yapmisçasina yerli yabanci tüm futbolcularin tartismasiz Türkiye'nin en iyi forveti dedigi de Fatih Tekke'dir.

Bugün fenere gidecek diye elestirdigimiz adam iki sezondur fener2e tüm gollerimizi de atan adamdir.

Kendisi, pek çok futbolcu müsveddesi sahada rakiplerin ardina saklanip, insiyatif kullanmaktan, sorumluluk almaktan kaçarken, sorumlulugu sirtina alip da takimi tasiyan amelesi de olmustir takimin.

Yok kosmuyormus da, yok söyle, yok böyle. Kendini Trabzonspor'dan üstün görenler o formayi seneye de giymeye devam edecekken, ona fener yaftasi yapistirmak tek kelime ile igrenç.

Bu takimin tereddütsüz en kötü günlerinde isigi ile renk katan da odur. Birileri fener yöneticisinin 34 GFB plakali araciyla gezip, sari lacivert mukavelelere imza koyarkenTrabzonspor'da bos mukaveleye imza atan da odur.

Sürekli Hakan Sükür ile kiyaslanip, lanetlenirken, eleme gurubunda attigi gollerle Milli Takimin yükünü çeken de odur.

Böyle bir adama "DEFOL" demek tek kelime ile "INSAFSIZLIKTIR".

Ya fenere giderse..?

Onu o zaman düsünürüz.

Son günlerde gördügüm en güzel en vefali yazi...Tebrikler....Tek bir yerinde düzeltme lazim: ''Ya fenere giderse?'' yerine ''Ya fenere gönderilirse?''

Bazi arkadaslar herseyi bir çirpida silmeye çalisiyor...Öfkeyle kalkip, zararla oturmayalim...Su asamada eger gidecekse Avrupa ya gitmesi Trabzonspor için en hayirlisidir.Bu kadar basit..Biz de görüslerimizi bu yönde ortaya koyarsak bu sikintiyi rahat atlatiriz...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: TrabzonStorm

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Sarilsan da olmayii,Darilsan da olmayii

Seven seveninden bölee darilmaz

Çok ararsin bizum gibi taraftar,

Alduklarun cebune de kar olmaz...

Insan dedugun insan sözunden geri kalmaz(Sampiyonluk görmeden gitmem)

Senun gibi topçidan da artuk bize yar olmaz.(Ayrilacagim)

Fatih Tekke'ye ithaf olunur..!!!

2004-2005 te fatih üst kurdu yesil sahalara.

2006- 2007 de sen BMN ye üst kurcan sanirim.

Tebrikler daaaa[img]smileys/smiley32.gif[/img]

konuya koyulacak bir vurgulama isreti bu noktadir onuda sen koymussun.
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• gitsin ARTIK avrupaya bunaldik bu isten yalanlardan sikildik

Edited by: lazikopat61

Yorum

Lig'de Besiktas'in 13 puan gerisinde ikinci yariya baslarken "Inanirsak sampiyon olabiliriz" diyen de Fatih Tekke idi. O gün ne taraftar, ne de yönetim inaniyordu sampiyonluga. Ama basit bir kaç hata ile elimize gelen sampiyonluk sansini fenere kaptirdik.

Galatasaray maçinin ilk yarisinda durum 4-0 oldugunda takim arkadaslarina "bu is daha bitmedi" diye haykiran da Fatih Tekke idi.

Sene basinda ameliyatli oldugu ve henüz kosulara bile baslayamadigi halde, Anorthosis maçlarinda verimsiz kadronun gol kabizligini gideren de o sakat haliyle Fatih Tekke'dir.

Iki senede 50'nin üzerinde gol kazandirip, 20'nin üstünde asist yapan da Fatih Tekke'nin ta kendisidir. Türkiye'de agiz birligi yapmisçasina yerli yabanci tüm futbolcularin tartismasiz Türkiye'nin en iyi forveti dedigi de Fatih Tekke'dir.

Bugün fenere gidecek diye elestirdigimiz adam iki sezondur fener2e tüm gollerimizi de atan adamdir.

Kendisi, pek çok futbolcu müsveddesi sahada rakiplerin ardina saklanip, insiyatif kullanmaktan, sorumluluk almaktan kaçarken, sorumlulugu sirtina alip da takimi tasiyan amelesi de olmustir takimin.

Yok kosmuyormus da, yok söyle, yok böyle. Kendini Trabzonspor'dan üstün görenler o formayi seneye de giymeye devam edecekken, ona fener yaftasi yapistirmak tek kelime ile igrenç.

Bu takimin tereddütsüz en kötü günlerinde isigi ile renk katan da odur. Birileri fener yöneticisinin 34 GFB plakali araciyla gezip, sari lacivert mukavelelere imza koyarkenTrabzonspor'da bos mukaveleye imza atan da odur.

Sürekli Hakan Sükür ile kiyaslanip, lanetlenirken, eleme gurubunda attigi gollerle Milli Takimin yükünü çeken de odur.

Ya fenere giderse..?

Onu o zaman düsünürüz.

Bir ara forumdan gittiginde "dön abicim" deme sebebim buydu iste...Tesekkür ederim Simal Yildizi...Tesekkür ederim..Sdace son cümle itimalini düsünmek dahi istemiyorum..

Fatih tekke benim,canimdir,kanimdir,yüregimdir..Cicim günlerinde bu forumda su an "yaziklar olsun" diyebilen kisilerin de öyleydi muhtemelen..

El insaf!!!
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Fatih bu takimin sorumlulugunu üstüne alan futbolcudur. Yapilacak transferleri gördügü ve takimin sampiyonluga oynayacagini düsündügü zaman takimda kalacagini düsünüyorum.Fatih bizimdir bizim kalacak..
            Yeni bir stad istiyoruz...
            Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• Gitmemesi tarafindayiz tabi ama kendince makul sebepleri var gidersede yolu açik olsun

Yorum

• kalirsa kafasi rahat olmayacak bitirmis artik bizi
                bu kadar basit kendi deyimiyle[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• fatihin fenere gitmesini istemiyordum.ama bu seneki futbolu ve bu tavri beni illallah ettirdi.nereye isterse gitsin.

tas yerinde agirdir. gidenleri gördük nerdeler kim adlarini aniyo.nerede ogün nerede apo,yolda görse kimse bakmaz suratlarina.

sebep baska takim degil. ist gitmek baska takima gitmeye benzemez.

trabzon hedefi olan bi takim.onu birakip gitmek neden.

ve asil anlatmak istedigim.

fb li volkanin aciklamasini okuyunca bitti fatih benim icin. volkanin fb ile ne bagi vardi kadikoydemi dogdu,ama adam ne diyo yedek te olsam giderim.

fatih icimizden cikti(yazinin burasi özümüze dönmemiz lazim diyenlere) dedigi ne kralda olsam giderim.bu güne kadar içimizden çikanlar parayi istanbulun isiklarini gorunce dogduklari belkide kucukken hayalleri olan takimlarini biraktilar veya birakmaya calistilar. belki suan takimda olan nicesi boyle dusunuyo. trabzona en buyuk zarari evlatlari veriyo.

simdi bazilari diyebilir hepsi ayni mi diye,ben öyle düsünmeye basladim. parayi goren ne memleket ne takim takiyo.arkasina bile bakmiyo.kalanlar ancak istemeyenler.veya baska sebepten kaliyo.

bir arkadas yazmisti adini hatirlayamadim kusura bakmasin.

Belkide sampiyon olamamizin nedeni kendi oz evlatlarimiz, önce onlarbirakiyo. hani hayalleri ts idi hani birgun avni akerde top kosturmak istiyolardi."halada bazi yazilarda bahsedilir.hayaleri avni akermi yoksa avni aker basamakmi hayallerine.

Yorum

Ya fenere giderse..?

Onu o zaman düsünürüz.

aslinda bu konu hakkinda kendi kendime yorum yapmama karari almistim ama bu yaziyi görünce dayanamadim [img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                    BMN Tsira TRABZON

Yorum

• foruma giriyorum diyorum hayirli bi haber vardir herhalde.

sabah giriyorum fatih asagi

aksam giriyorum fatih yukari

baska bisey yok.
                      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Zaten bu habere çildirmamin tek sebebi odur.Fatih Tekke bunu yapamaz yada yapmamaliydi yada yaptirilmamaliydi.Yoksa baska biri olsa o kadar üzülmem.
                        FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi
                          Inanirmisiniz sirketten bir müdürümüzizmir den is ile ilgili görüsmüs (bu kisi fb yönetiminde) ve bu isle alakali konusmalar esnasinda bu haberi ona söylemisler.Bende ondan duydum.Duydugumda yemin ediyorum inanamadim ve ordan uzaklasmak istedim ve detayini da sormadim. O sinirle muhabbeti bitirip uzaklastim (nasil sinirlendigimi bir allah bir ben bilirim).O yüzden çok detayini bilmiyorum.Sadece fb li izmirli bir yöneticinin sirketin müdürü ile yapmis oldugu konusmayi sizlere aksettirdim.Bu haberin kesin oldugunu üstüne basa basa söyledi.Sonuçta kendisinin müdür olmasindan dolayi saka yapiyormus gibi gelmedi pek.

Simdi yani burada bu adamin yalan yazdigini kimse anlayipta tepki koymadi mi? Ya burda Ali Cengiz oyunu oynama. Hayali seyler uydurup insanlarin sinirlerini geriyorsun. Fatih'in fe-be'ye gitmesi halinde Trabzonspor taraftarlarinin cok kötü tepki koyacagini biliyorsun ve Fatih ölene kadar fe-be'ye gitmeyecek oldugu halde buradaki insanlari fe-be'ye düsman etmek icin elinden gelen yalani söylüyorsun. Yazilarina dikkat ettim. Tüm amacin taraftarlari Fatih'e düsman etmek yönünde. Senin fenerli oldugunu biliyorum, ayrica seni baska bir siteden de taniyorum, sanirim sen de beni tanimissindir, cünkü seninle Fatih icin baska bir sitede forumlarda tartismistik.. Ne dersin?
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Diyelim Fatih gitti taraftar ayaga kalkti, yönetim baskilara dayanamadi, istifa etti. Ne olacak? Taraftar zararda, Fatih gitti. Baskanin parasi cebinde kaldi. Fatih desen Trabzonsporluyum ama banane... Kiskaç gitgide daraliyor. Güzel transferler yapmak gerek
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi

İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi
                              Inanirmisiniz sirketten bir müdürümüzizmir den is ile ilgili görüsmüs (bu kisi fb yönetiminde) ve bu isle alakali konusmalar esnasinda bu haberi ona söylemisler.Bende ondan duydum.Duydugumda yemin ediyorum inanamadim ve ordan uzaklasmak istedim ve detayini da sormadim. O sinirle muhabbeti bitirip uzaklastim (nasil sinirlendigimi bir allah bir ben bilirim).O yüzden çok detayini bilmiyorum.Sadece fb li izmirli bir yöneticinin sirketin müdürü ile yapmis oldugu konusmayi sizlere aksettirdim.Bu haberin kesin oldugunu üstüne basa basa söyledi.Sonuçta kendisinin müdür olmasindan dolayi saka yapiyormus gibi gelmedi pek.

Simdi yani burada bu adamin yalan yazdigini kimse anlayipta tepki koymadi mi? Ya burda Ali Cengiz oyunu oynama. Hayali seyler uydurup insanlarin sinirlerini geriyorsun. Fatih'in fe-be'ye gitmesi halinde Trabzonspor taraftarlarinin cok kötü tepki koyacagini biliyorsun ve Fatih ölene kadar fe-be'ye gitmeyecek oldugu halde buradaki insanlari fe-be'ye düsman etmek icin elinden gelen yalani söylüyorsun. Yazilarina dikkat ettim. Tüm amacin taraftarlari Fatih'e düsman etmek yönünde. Senin fenerli oldugunu biliyorum, ayrica seni baska bir siteden de taniyorum, sanirim sen de beni tanimissindir, cünkü seninle Fatih icin baska bir sitede forumlarda tartismistik.. Ne dersin?

O halde hala burda ne isi var [img]smileys/smiley7.gif[/img]..
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                                İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi

İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

O halde hala burda ne isi var [img]smileys/smiley7.gif[/img]..
                                TYasamdan Kaiser...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Çikartin bu adami bu forumdan.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Çalışıyor...
                                X