Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
    İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi

İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi
    Inanirmisiniz sirketten bir müdürümüzizmir den is ile ilgili görüsmüs (bu kisi fb yönetiminde) ve bu isle alakali konusmalar esnasinda bu haberi ona söylemisler.Bende ondan duydum.Duydugumda yemin ediyorum inanamadim ve ordan uzaklasmak istedim ve detayini da sormadim. O sinirle muhabbeti bitirip uzaklastim (nasil sinirlendigimi bir allah bir ben bilirim).O yüzden çok detayini bilmiyorum.Sadece fb li izmirli bir yöneticinin sirketin müdürü ile yapmis oldugu konusmayi sizlere aksettirdim.Bu haberin kesin oldugunu üstüne basa basa söyledi.Sonuçta kendisinin müdür olmasindan dolayi saka yapiyormus gibi gelmedi pek.

Simdi yani burada bu adamin yalan yazdigini kimse anlayipta tepki koymadi mi? Ya burda Ali Cengiz oyunu oynama. Hayali seyler uydurup insanlarin sinirlerini geriyorsun. Fatih'in fe-be'ye gitmesi halinde Trabzonspor taraftarlarinin cok kötü tepki koyacagini biliyorsun ve Fatih ölene kadar fe-be'ye gitmeyecek oldugu halde buradaki insanlari fe-be'ye düsman etmek icin elinden gelen yalani söylüyorsun. Yazilarina dikkat ettim. Tüm amacin taraftarlari Fatih'e düsman etmek yönünde. Senin fenerli oldugunu biliyorum, ayrica seni baska bir siteden de taniyorum, sanirim sen de beni tanimissindir, cünkü seninle Fatih icin baska bir sitede forumlarda tartismistik.. Ne dersin?

O halde hala burda ne isi var [img]smileys/smiley7.gif[/img]..

bence de ceza almali,velev ki ts li bile olsa önceböyle gergin birortamda fatih fb ye kesin gitti diye post atip sonra kaynak soruluncada aldigidedikodulari burayi tasimasi ne kadar dogru.hele arkadasin dedigi gibiyse atilsin hemen...
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Eveeet dogru ..Bakin daha haberin dogru olup olmadigini arastirmadan FATIH bunu nasil yapar diyo..Evet bu arkadas fenerli ..ben de biliyorum .Onun kulaktan dolma haberine itibar edip TEKKE yi yerden yere vuranlar da bir kez daha düsünsün lütfen
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu konu hakkinda bi kaç diyecegim var;büyük kulüp olmak elindeki yildizlari para için satarak dek düze bi yasam sürmek degildir.biz yildiz yetistirip satmak amaci ile kurulan bi klüp te degiliz,misyonumuz - vizyonumuz ,hayat görüsümüz bu olmamali.güçlü olunan bi bölgeyi bozup yeniden kurmak mantiklida degil ayrica.

olayin diger bi boyutu,futbolcumuzun ismi geçen kulüp fenerbahçe,yani daimi rakibimiz.neden elimde ki en güçlü silahi rakibime vereyim ki beni vursun diye?

birde olayin Fatih cephesi var;su da bi gerçek ki ve benimde hep savundugum bi konudur,kimse Trabzonspor dan büyük degildir,kalmak istemeyene tek kelime edilmemeli,biz kimseye yalvarmayiz,ancaaak kalmak isteyeni de canimiz pahasina korur kollariz.artik Fatihin de bi karar verip noktayi koymasi lazim;ÇIKSIN DESIN KI BENIM fenere GITMEM SÖZ KONUSU OLAMAZ!ya da desinki Trabzonla isim bitmistir buraya kadar!bizide böyle orta da samar oglanina çevirmesin!

ben is yerinde büyük konustum;Fatih fenere gitmez dedim,giderse Trabzonun 'T' sini adima almayacagim diye,çünkü ben Fatihin Trabzonspor oyuncusu olmasina degil,Trabzonspor Taraftari olmasina güvendim ve hala güveniyorum.
        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• arkadaslar yine söylüyorum FATIH e sonuna kadar güveniyorum...ama artik bizde dolduk, artik tahammülümüz kalmadi, hergün yalan yanlis haberler, yalandir diyorum ama olmuyor iste.20 yasindayim hala bir umut deyip sampiyonluk sevinci yasamayi, istanbul sokaklarinda artik SAMPIYON TRABZON diye haykirmak istiyorum.......SAMPIYON OLALIM ARTIK SABRIM KALMADI

Yorum

• Fatih Tekke EzikLere Gitmedigi Sürece Benim için TrabzonSpor Kaptanidir. Radyonun Basinda Sevinçten Kudurtan bir baska Futbolcu Daha tanimayamadim 22 SeneLik TrabzonSpor Askimda. EzikLere Gidip Basimizi Öne Egmedigi Sürece Illede Fatih Sultan TEKKE!

Yorum

• İlk olarak laz_hayri_61 tarafından gönderildi

ARKADASLAR BU HABER DOGRUYSA EGER NE YAPACAGIZ:

ondan sonra çik yeni nesle deki: TRABZON büyük kulüp hadi ordan demezmi o çocuk sana en büyük futbolcunu satiyorsun ondan sonra büyük kulübüm diyorsun diye

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
              <O:P></O:P>
              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
              » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

Trabzonspor baskaninin siyasi görüsüne katilmayabilirsin ama Trabzonspor baskanina,T.C. basbakanindan talimat aliyor diye küçük görmene izin veremem.Bildigin bir sey varsa açik yaz.Trabzonspor baskani, Tayyip Erdogan'a ragmen baskan seçilmistir.Trabzonspor baskani basbakanda olsa kimseden talimat almaz...Sen nerde yasiyorsun?Federasyon seçimlerinde görmedinmi ne oldugunu?Yazik yahu...Isimlere bu kadar takili kalmayin,önemli olan kurumlardir...Edited by: Badaloglu
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• http://www.fotomac.com.tr/ana101.html#

arkadaslar buraya girin haberin altinda "editöre email" yaziyor.
                oraya istediginizi yazin, bende yazdim ama öyle iyi seyler yazmadim.

Yorum

• Halami bu konu Allahim ya, çildirmak isten bile degil. Bu haberlerin bu kadar uzmasinin 2 sebebi olabilir; birincisi yönetim bu sekilde davranarak olayin netlesmesine izin vermeyip Fatihin Trabzonspor kamuoyuunun çildirma asamasina gelip "YETER YAA GIDECEKSE GITSIN YOKSA KANSER OLACAGIZ!!!!" demesini bekliyor. Ikinici sik olarakta Fatihin Fenere gitmesini isteyen medyanin bu transferin gerçeklesmesi için her türlü psiklojik silahi kullanmak istemesi yanindatiraj için Tranzon camiasi ve Fatihin harcanmasi olabilir.

Sonuçlarinida almaya basladilar sanirim; Fatihin hiç bir yere gitmesini istemeyen ben bile artik bari Avrupaya gitsin der oldum ki bir çok Trabzonsporludan gidecekse gitsin serzenisi forumda zaten görülüyor.

Fatihin Fenere satilmasi hiç bir suretle kulübümüz menfatine olamaz, olacaksa da böyle menfaati ben istemiyorum, hiç Trabzonsporluda istemez sanirim.

Birde eski baskanlar açiklam yapmis, çook büyük onursal baskanimiz da çok iyi bir sey yapmis gibi Ogün ve Abdullahi fenere ben verdim diye konusuyor. Sen hep fenere verdin zaten Trabzonspora ne verdin acaba, ne faydan oldu. Sampiyonluklarimizin sonunu getirdin be adam[img]smileys/smiley7.gif[/img].

Artik biri dur desin buna, YEEETTTEEEERRRRRRRRRRR
                  Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak erdi-61 tarafından gönderildi
                    http://www.fotomac.com.tr/ana101.html#

arkadaslar buraya girin haberin altinda "editöre email" yaziyor.
                    oraya istediginizi yazin, bende yazdim ama öyle iyi seyler yazmadim.

Gitti bir mail..Umarim cevabi gelir bana da bakin o zaman cümbüse[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• onlarin cvp yolladigi nezaman görülmüski simdi yollasinlar.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu takimi tekkelesekdemi saklasak tekkelemesekdemi saklasak Edited by: KuGu
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Yönetici abile bu duruma müdahale ademez mi? Sikildim artik bu dedikodulardan...

Insanlari kendi oyuncusuna düsman ediyorlar yahu...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Sirf medyada çikan " Fatih fb yle anlasti.." seklindeki haber yüzünden insanlar Fatih'e kan kusmaya basladi...Bari bu sitede olmasin bunlar...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Evet, evet hem Fatih yipraniyor , hem yönetim. Taraftar ise kanser olma asamsina geldi[img]smileys/smiley5.gif[/img]. Yönetimin de kabahati var noktayi koyamdilar bir türlü. Her yil transfer mevsiminde futbolcularimizin adi kullanikarak tiraj yapilmasina dur desin birileri.

Kapatilsa artik bu konu!!!????[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Bu konu kapanmayacak arkadas. Su kamp dönemi baslada da kurtulsak yaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• abi biktim bu konudan sonunda gitsede kurtulsak dedirdecekler bize
                                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X