Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
    İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

yapilmasi gereken gayet basit!!! çok mu zor avrupaya gideceksen yolun açik olsun kaptan, verdigin hizmetler için tesekkürler demek!!!!

bu defalarca söylendi Avrupada oynama istegine kimse tepki göstermedi,Kendisininde çok kötü oynadigi (sezonun genelinde kötüydü)kaybedilen çok önemli bir maçtan sonra yaptigi yanlis açiklamaya ragmen.

bende sorayim simdi çok mu zor ''Avrupa da bir kulüple anlasma saglayamazsam mukavelemi uzatirim TRABZONSPOR un basarisi için çalisirim'' demek ????

Bu da dogruEdited by: Travelair
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Valla etrafimda herkez TS li oldugumu bilir artik kimse bana TS kimseyi almadi ne yappacak bu sene gibi sorular sormuyo.

Fatih nereye gidecek fatih sunu demis yönetim bunu demis.

Sikildim artik

Kugu güsel yazmis.Aynen.

38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Bizim Traftarimiz bu aninda karar degistiriyoruz.Daha düne kadar gazetelerde çikan haberlerle Yönetimi hedef aliyorken birden Fatih Hedef haline geldi herker simdi Fatihi hedef aliyor,Gereksiz Yere Yönetimi hedef almak ne kadar yanlis ise Su anda FATIH i hedef almakta o kadar yanlis.

Ben bastan beridir Fatihin gitmesi taraftari idim.Fatihin neden gitmesini istiyordum.NEDENLER

1-Hiç kimse Trabzonspordan büyük degildir.Kaç aydir Trabzonsporu degil Fatihi tartisiyoruz.Fatihi Fatih yapan Trabzonspordur.Fatihin gitmesi Trabzonsporu bitirmez.ama Fatih biter.Bu güne kadar gidenler nasil bittiyse FATIH te biter.Giderse gitsin kendisi bilir.

2-Fatihin maçlarda yaptigi ukalaliklardan dolayi gitmesini isteyenlerdendim.Hatirlayin maç oynanirken Fatih in yaptigi ukalaca tavirlar,Geçen yil Kupa maçinda ANTEP lilerle dalga geçer gibi futbol oynamasi,Lig maçinda Antep in Fatihin yaptigi ukalaligin sonucu bizim maça asilmasi,gene ayni maçta maç 1-0 ken kaleci ile karsi karsiya pozisyonda Yattaraya pasi atip 2-0 olacak maçi bacak arasi gol atamaya çalisip golü kaçirmasi nedeni ile G.ANTEPE yenilip sampiyonluk sansini kaçirmamiz,Muhtelif maçlarda Hekemlere karsi yaptigi hareketler,Serbets vuruslarda Yattaranin elinden azarlar gibi topu alip serbest vuruslari atmalari vs vs Nedenlerden dolayi ben Fatihin gitmesi taraftari idim bu günde ayni görüsteyim.

3-gazetelerde Çikan açiklamalara ragmen BEN GITMIYORUM TRABZONSPOR DAYIM. Diyememesi,Her firsatta YORULDUM,artik gidiyorum vs vs gibi açiklamalar yapmasi.hele son açiklamasi ile TRABZONSPORDAN AYRILIYORUM BU KADAR BASIT demesinden sonra Trabzonsporda kalmasinin mantikli olacagina inanmiyorum.Diyelimki yönetim bu sezon Fatihi satmadi,Gelecek sezon sözlesmesi bittiginde demekki Kendi memleketine,Kendi takima zarar vererek gidecek adam hiç durmasin hemen gitsin.

Trabzonspor camiasi büyüktür herkerse kucak açar,Nasil GÖKDENIZ e kuçak açtiysa Tüm bunlara Ragmen BEN TRABZONSPOR da kalacagim,sözlesme imzalayacagim avrupadan teklif alirsam giderim.desin Trabzonspor camiasi Fatih e kucak açmasini bilecektir.

FATIH GITMEK ISTIYORSA ZORLA TUTMANIN MANASI YOKTUR.

bizden gittikten sonra nere giderse gitsin.Ogün-Abdullah FB ye gittide ne oldu,bu gün bile Hala Trabzonsporlu olarak aniliyorlar,FB olarak onlari anan varmi,ALI KEMAL i FB li olarak anan varmi,Hala Trabzonsporlu ALI KEMAL olarak aniliyor.FATIH bence oturup düsünecek net kararini verecek.Bu kadar basit olayi büyütmenin,gitti gitmedi diye günlerce tartismanin bence anlami Yok.

TRABZONSPOR FATIH TEKKE yokkende vardi,GENE OLACAK
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• bir futbolcunun hemde sehrinin takiminda top oynayan,hemde ben o takimi tutuyorum diyen transferi böyle olmaz sikintin var ise gidersin baskana ve anlayis beklersin gitmek istedigini söylersin ve gidersin kimsede seni tutmaz.fatih in bu yaptiklari transfer adina besiktas maçindan beri yaptiklari yakisiksiz seyler gideceksede gitme sekli bu olmamaliydi.kaptan gibi gitmeli idi.çok yakisiksiz çok...
          <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
          <T>
          <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
          <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
          önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• "bizden gittikten sonra nere giderse gitsin.Ogün-Abdullah FB ye gittide ne oldu,bu gün bile Hala Trabzonsporlu olarak aniliyorlar,FB olarak onlari anan varmi,ALI KEMAL i FB li olarak anan varmi,Hala Trabzonsporlu ALI KEMAL olarak aniliyor.FATIH bence oturup düsünecek net kararini verecek.Bu kadar basit olayi büyütmenin,gitti gitmedi diye günlerce tartismanin bence anlami Yok."

////////////

Bu kisimda Ali Kemal disindaki düsüncenize katilmiyorum. Yazinizin kalan kismina ise katiliyorum dogru bir yazi
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspordan daha büyük bir topçu daha anasinin karnindan dogmadi.Gitmek isteyen istedigi yere gidebilir.Kimseyi zorla tutamayiz.Taraftar olarak azcik suurlu olalim lütfen.Bu kadar tiyatro seyrettigimiz yeter!...

Fatih Tekke, bu takimin kapatanidir ama kaptan gibi davranmiyor.Eger gitmek istiyorsa gitmelidir.Fenerede gidecekse dünkü konusmalarindan sonra onada gidebilir diyorum.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yeter artik!Bizim ne günahimiz var?Biz neden profösyonel olamiyoruz?Bu takimin pesinden Türkiyeyi dolasiyoruz.Sonrada çikip herseyin çok basit oldugunu söylüyorlar.Asil basitlik bu gibi açiklamalari yapanlarin durumlaridir.Trabzonsporu bu kadar basite kimse indiremez.Biz hep Trabzonspor tribünlerindeydik hepte oralarda olacagiz.Ama birileri zamani gelince nerelerde olur?onu hep beraber görecegiz.Sevildigini bil yeter dedik.Bas taci ettik.Ama illada fenere gideceksen sana güle güle diyorum.Senin sirtindaFener formasi görürsem,en çok isligi bensana çalacagim...

Futbolcu'ya güven olmazzzzzzzzzzzz...
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu is çok ama çok uzadi hergün Fatih le ilgili yeni bir haber okumaktan sikildim birgün burada yarin baska bir yerde fb asbaskani Trabzonspor baskanina adam, Fatihe mal diyecek kadar saygisizca konusabiliyorsa bunun suçlusu malesef yönetimdir. Fatih yurtdisindan döndü baskan alir Fatihi yanina çikar basinin önüne açiklamayi yapar Ben Fatih'in gitmesinden yana degilim hele fb ye gitmesini sindiremem ama Fatih de garip açiklamalar yapmaya basladi (tabii eger dogtuysa) sanki Trabzonsporu kafasindan silmis gibi o zaman da kalmasina gerek yok, Fatih'e içimiz kan agliyarak güle güle der yeni Fatihler yaratmak için çalisiriz.

Yorum

• bu adami bu kadar büyüten ne..gerçekten çok merak ediyorum ..neeee...ne sultanligi kaldi ne kralligi..ne yaptida efsane oldu bu adam bana biri açiklasin..ALLAH askina....birilerine sagda solda selam vermesi mi sizle resimler çektirmesimi...yoksa kazandirdigi kupalar pay sahibi oldugu sampiyonluklar mi....!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• bazi arkadaslar sarkici, türkücü, artist sever gibi kara kasina, gözüne, bilmem nesine bayilip futbolcu seviyor..böyle sey olmaz..

iki tip futbolcu vardir;

yi futbolcu-kötü futbolcu..

görevini iyi yapan-görevini yapamayan..

parasinin hakkini veren-vermeyen.

zamaninda çok büyütüp asiri sevmekle hata yaptik simdide kahrolsun deyip yerin dibine batirmakla..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">haklisin kardes ne sevmesini biliyoruz nede kizmasini...ama yinede yazilanlarin çogunu hakediyor</TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                      önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Yaz geldi etrafta hergün birsürü çocuk görüyoruz sirtinda 9 numarali arkasinda Fatih Tekke yazan formalariyla. kendi aralarinda top oynarken Fatiiih vurdu gool diye bagiriyolar. ben bunlara sikça tanik oluyorum . ve çok hosuma gidiyordu.Fatih bizde sembollesmisti. öylede kalmaliydi. demek istedigimi anlamissinizdir.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Fatihi seviyorum ama trabzonda kalmasini istemiyorum. Eger kalirsa formsuz oldugu maçlarda herkez ona yüklenecek.buda hiçbir trabzonsporluyu memnun etmeyecek.zaten kimse gitmesine karsi degil.gereksiz yanlis açiklamalari can sikiyor.birde fenerin israrla fatihi istemesi.

Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• çok mu zorluyorsunuz kendinizi bu kadar bilemiyorum..ama gidecek olana sadece ''tesekkürler'' ve ''güle güle'' diyemeyecek kadar ......ya da kin ve nefret dolumusunuz?fatih tekke trabzonspor'u küçük düsürecek hiç bir sey söylememistir..takimdan ayrilacagini açiklamistir (kaçinci kez) o kadar..çok agziniza sakiz ettiginz besiktas maçindan sonra ilk basta kendi performansi için ''kötü'' demistir..ne yaptigini,en azindan sahadaki hatalarini bilen bir insandir..

her daim ''o trabzonsporlu olamaz'' o ''profesyoneldir'' lafini agzinizdan düsürmediniz,simdi bir profesyonel gibi ''gitmek istiyorum'' açiklamasinin ardindan hemen ... atmaya basladiniz..

azcik gururlu olun..insanlarin emeklerinin hizmetlerinin karsiligini verin..yoksa ....

daha önce de dedigim gibi,fatihin düsünce bazinda hatalari var/vardir..bu hatalarin giderilmesi camianin önde gelenlerine düsmüsken her daim oldugu gibi yine kimse fatih tekke'yi kazanma yolunu seçmemistir..altay'a giden toy fatihi de kimse kazanmak istememistir,antepe gideni de..

sezon boyunca fatihle bir kez dahi konusmayan baskan en az fatih kadar sorumludur bu isten...hos kursunlanma olayindan sonra destek göstermeyen baskandan ne beklenir ki?

yolun açik olsun fatih tekke..gururumuz oldun bizi mutlu ettin allah da seni mutlu etsin

Edited by: kuzey_lee

Yorum

• "FENERE GITMIYORUM BU KADAR BASIT " DEMESI GEREKIRKEN "TRABZONDAN AYRILIYORUM BU KADAR BASIT" DIYEN BI ADAMLA ISIMIZ OLMAZ
                              ************************************************** *******
                              » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
                              <O:P></O:P>
                              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                              » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                              ************************************************** *******

Degerli arkadasim, forum kurallarini lütfen okurmusun...Edited by: Badaloglu

Yorum

• Basin Sözcüsü Kafkas: "Fatih imza atacaktir"
                                Basin Sözcümüz Zeyyat Kafkas, Kaptan Fatih Tekke?nin Baskanimiz Nuri Albayrak ile yapacagi görüsmenin ardindan sözlesmesini uzatacagina inandiklarini açikladi.

<DIV align=center></DIV>

Gelecek yil lig, Avrupa ve Fortis Türkiye Kupasi'nda mücadele için alternatifli bir kadroya ihtiyaç duyulacagina isaret eden Kafkas, ?Fatih Tekke'nin de bu kadro içinde olmasini istiyoruz. Sözlesmesi bitse de Fatih hiçbir yere gitmez. Ancak atacagi imza da O?na Avrupa kapisini kapatmaz? diye konustu.
                                Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ?Fatih, kariyerine kaptanligini yaptigi Trabzonspor'un sampiyonlugunu da eklemeyi herkesten çok istemektedir'' ifadesini kullandi.

Kaynak: Resmi Site
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Çalışıyor...
                                X