Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaf gidersen git nedir bu ya ayrilacagim ayrilacagim. kendini bulunmaz biri mi zannettin. saan bu kadar deger veren insanlara yazik be. yorulmussun 20 yildir o stadin betonlarini asindririp sampiyonluk bekleyen bizler yorulmadik ta sen hemen yoruldun. bize basariya aç adamlar lazim demek ki sende bu yok. çok iyi isler yaptin ama herseyin bir sonu var. gideceksende adabiyla git bari. sözlesmen oldugu halde ben gidiyorum ne demek biz istemezsek zor gidersin bunuda unutma. aslinda iyi bir cezayi hakettin ama bunu yapacak yönetimde bizde yok. bu kadar laubalilikte olmaz
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• [QUOTE=geronimo_61]
      İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
      İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
      İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

Açik ve net...

Fatih Tekke benim gözümde artik varolmayan bir futbolcu ismidir... bundan sonra ne olursa olsun... ama surasi da açik ve net fatih eger türkiye'den bir takima giderse arik düsmanim olur..

AÇIK VE NET

vay vay vay demek düsmanin olur. Adam seni kaalemi aliyor? Bence takmiyor bile. Senin gibilere baska bise denir ama neyse. Demek 3-4 senedir verdigi emegi bir kalemde silip atiyorsunuz ha. Yuh size

bravo yaaa 3-4 senedir verdigi emegi biz hiçe saydik ve suçlu biz olduk heee. benim gibilere söyklenecek sözü söylersin yutkunmazsin. bak ben hala senin gibilere söyle derim demiyorum.. fatih bunlari söyledikten sonra fenere giderse düsmanim olur BU KADAR NET::: bama cevap yazmana gerek yok. 3- 4 yil top oynayip trabzona böyle hakaret edecegime 50 yil trabzonlu kalir 50 yil sampiyonluk görmem bu KADAR NET
      Renkdasim ben o yaziyi yazmadim...O Yaziyi kelkitli nickli renkdas yazdi...Bilgine...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
        fatih fenere gitmeyecek bu bu kadar açik ve net, fb fatihi alamayinca yattaranin aklini çelecek asil bomba o olur

atakan hiç duramaysin yerinde. simdi ezik medyasi girip bu yazdigini okusa ne olacak?? yarin mansetlerde . yapma böle yaw [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu sene olmazda seneye hazir olun aynen kugu'nun dedigi gibihiç bitmeyecek bu senfoniEdited by: Külünkoglu
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• git artik fatih istersen sebata git ama bu takimda durma eger dururda seneye gol atarsan gene sevinmicem sen benim için bittin yazik

fatih sultan tekke öldüü bu böyle biline
          İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi

git artik fatih istersen sebata git ama bu takimda durma eger dururda seneye gol atarsan gene sevinmicem sen benim için bittin yazik

fatih sultan tekke öldüü bu böyle biline
            [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Fatih Tekke bey defol git ama unutma bir daha geri geldiginde Trabzonspor'da isin olamaz [img]smileys/smiley7.gif[/img]bu ne kin ya! Bir diyil iki diyil bu kaçinci Trabzonspor hakkinda asagilayici hakaret edici konusmalarin sen kimsin ya! Acaba Trabzonspor'u kaç kez sampiyon yaptin, ne yaptin? Bir yil boyunca hiç oynamadiniz iki üç maç disinda sahada yoktunuz [img]smileys/smiley7.gif[/img]sen Hüseyin ve diger futbolcular...Yillardir Trabzonspor'un yasamadigi kötü sonuçlar bize yasattiniz,hayallerimizi yiktiniz, bizi perisan ettiniz ama yinede Trabzonspor taraftarlari hep yaninizda oldu sizleri birakmadi yine buna ragmen her maç sonrasi hakliymis gibi konusucak seyler buldun!!! Aylarca para almadiklari halde asla mücadeleyi birakmadilar taraftarlardan hakaret ve dayak yediler,maçlarda taraftarlar yanlarinda olmadilar ama yinede hakli olduklari halde bir kelime konusmadilar [img]smileys/smiley32.gif[/img]peki siz hangi yüzle bu kadar rahat konusabiliyorsunuz? Söyliyim size bu imkani, bizi hayal kirikligina ugrattiginiz halde sizi tepemize çikaran Trabzonspor yönetimi ve taraftarlaridir!!! Siz Hüseyinle agiz birligi yaptiniz heralde o'da Trabzonspor dergisinin son sayisinda yüzsüzlügünü gösterdi [img]smileys/smiley7.gif[/img]Trabzonda bize burun kivriliyor, kendi sehrimizde kabul edilmiyoruz, asagilaniyoruz...Bunlarin derdi? ne çok iyi oynadilar bizi sampiyon ettiler kupalari aldilar öyleya [img]smileys/smiley19.gif[/img]hangi yüzle konusuyorlar ya! Merak ediyorum neden Trabzonspor futbolculari bu kadar nankör?
              Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• Fatih2in amaci Trabzondan gitmekmi yoksa Avrupada top oynmakmi. Birçok defa avrupada oynamak istedigini söyledi. Fatih avrupa olmazsa takimda kalacaktir diye düsünüyorum.
                Yeni bir stad istiyoruz...
                Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
                  <T>
                  <TR>
                  <TD></TD></TR>
                  <TR>
                  <TD =txtKucuk align=right>15 Haziran 2006 Persembe</TD></TR>
                  <TR>
                  <TD =yBaslik>Fener'in Fatih Tekke Israrinin Sirri!</TD></TR>
                  <TR>
                  <TD =txt>
                  Saygideger okuyucu;

Bir konuyu açiklayarak baslamak istiyorum.

Birazdan okuyacaginiz yazida sözü edilenler, tamamen duyuma ve 20 yillik gazetecilik birikiminin destekledigi iliskiler ve sezgi gücüne dayanmaktadir.

Bu ülkenin gelmis geçmis en ünlü dolandiricilarindan birinin deyisiyle; ?rüsvetin belgesi mi olur pezevenk!? özdeyisi! gibi, asagida okuyacaklarinizin da belgesi yoktur, lütfen okurken isin bu tarafini da unutmayin. Ancak kulüplere yakinligi olanlar, kisisel iliskilerini kullanarak söylediklerimi kolayca teyit edebilirler.

Biliyorsunuz Fenerbahçe; Trabzonspor?un ve Türkiye liglerinin 1 numarali golcüsü, zor gollerin kolaycisi, Trabzon sehri ve takimiyla bütünlesip, minik taraftarlarin ?Fatih Tekke ve goooolll? civiltilarinin kaynagi Fatih Tekke?ye talip. Ve bunda sportif açidan bakildiginda anormal olan hiçbir sey de yok. Ayni sekilde Trabzonspor da Fenerbahçe?nin olmazsa olmazi Alex?e talip olabilir mesela, tutan mi var?

Daha lig devam ederken duydugum, ama yazilmasi için yeterince veri sahibi olmadigim bir konu son günlerde yine gizli gündeme girivermis. Lafi uzatmayalim!

Lig devam ederken Alex?e sözlesmenin uzatilmasini teklif eden Fenerbahçe yöneticileri Brezilya?li yildizdan su yaniti almislar: Türkiye?de bir sartla kalirim! Fatih Tekke?yi alip Anelka?yi gönderirseniz!

Sevgili okuyucu, bir kez daha yineliyorum. Bunlar sadece duyum. Ama pek çok Fenerbahçeli meslektasimdan benzer seyleri duydugum için yazmakta bir beis görmüyorum artik.

Devam edelim;

Simdi anladiniz mi Fenerbahçe yönetiminin Fatih Tekke konusunda neden bu kadar israrci oldugunu ve medya dahil tüm dezenformasyon kanallarini kullanarak Tekke?yi Trabzon?dan koparmak istedigini?

Futbol takimlarini sadece ?duygu gözü? ile degil, mantigini ve futbolun evrensel dogrularini da isin içine katarak izleyen her Fenerbahçeli, takim içinde Anelka?ya karsi bir ?sogukluk? oldugunu zaten biliyor.

Parçalari birlestirelim;

Takimda Brezilyali kligi oldugu açik, üstelik bu ille de kötüye de yorulmasi gereken bir sey degil. Aksine, yabani oyuncularin ayni ülkeden olmasi çogu zaman tercih edilesidir. Ama Brezilyalilarla Anelka arasinda , en azindan saha içinde bir ?uyum? oldugunu kim söyleyebilir?

Neymis;

Fenerbahçe, sahalarimizin gördügü en yetenekli yabancilardan biri olan Alex?in sözlesmesini uzatmak istiyorsa Fatih Tekke?yi transfer edip, Anelka?yi da göndermek durumundaymis!

Üstelik Anelka için en az 16 milyon yuro bonservis ücreti belirleyen Fenerbahçe yönetimi, Fatih Tekke?yi 8 milyon yuroya mal ederek bir tasla üç kus vurmanin hesabini da yapiyormus!

Trabzonspor?un en ?saglam? duruslu yöneticisi Ibrahim Haciosmanoglu?nun; ?Anelka 16 ise Fatih Tekke 32?dir? açiklamasi artik ?ironi? olmaktan çikmistir.

Zira futbolcularin degerini geçmisleri degil istatistikleri belirler. Fatih- Anelka istatistigi yapmamiza gerek yok, sayfanin bir yarisi bos kalir, malum.

Tüm bunlar bir yana, Alex?in ?kalmak? için öne sürdügü sartin ?Fatih Tekke? olmasi, hem kendi hem de Fenerbahçe adina en büyük talihsizliktir. Zira Alex nasil becermisse, Fenerbahçe?nin parayla ?satin alamayacagi? tek futbolcuyu bulmus ve kendi yönetimini sikintiya sokmustur.

Fenerbahçe yönetimi Alex?i Türkiye?de tutmak için baska formüller üretmek zorunda. Kendi adima Alex gibi bir ustanin ligimizde kalmasindan yanayim..Futbolun ?sanatçisi? kaç kisi var ki zaten..

Hasili;

Fenerbahçe Yönetimi daha ?gerçekçi? çözümler üretmelidir. Trabzon en büyük silahini, kaptanini, rakibine ?satacak? degil herhalde!!

Alex ille de Fatih Tekke ile birlikte oynamak istiyorsa bunun baska yollari da var üstelik!

Dimyat?a pirince gidenler evdeki bulgura son bir kez bakmayi unutmamali..

Yazarin Yorum Notu: Saygideger okuyucularimdan, özellikle de Fenerbahçeli kardeslerimden yüzlerce yorum/mail aldim.

Yazinin basinda, bunu bir "duyum" oldugunu israrla belirtmeme ragmen sevgili okuyucular beni yine yaniltmadi. Ne medyimlugum kaldi ne provatörlügüm..

Insana sorarlar; Madem bu kadar "ilkeli" ve "dürüst ve gerçek" haber düskünüydünüz;

Mesela "Roberto Carlos Fener'de" ya da "Fatih Tekke imzaladi" türü ayan beyan yalan haberleri yazan gazetelere , Sedat Tunali''ya gösterdiginiz tepkinin yüzde birini gösterdiniz mi? Tabi ki hayir, zira herkes esittir ama beyazlar daha esittir degil mi!

Duyuma dayali haberin ucu size dokundugunda feryat etmeye hakkiniz yok.
                  Herkesin evinde bir ayna vardir..
                  </TD></TR></T></TABLE>
                  Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
                    İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                    fatih fenere gitmeyecek bu bu kadar açik ve net, fb fatihi alamayinca yattaranin aklini çelecek asil bomba o olur

atakan hiç duramaysin yerinde. simdi ezik medyasi girip bu yazdigini okusa ne olacak?? yarin mansetlerde . yapma böle yaw [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu sene olmazda seneye hazir olun aynen kugu'nun dedigi gibihiç bitmeyecek bu senfoni

Yattara sözlesmesi bittikten sonra Istanbul da oynayacagini söylemisti zaten.''Istanbul büyük sehir,çocuklarim büyüyor okul önemli'' gibi bir sey söylemisti eger devre arasinda sözlesme uzatilmazsa önümüzde ki yil ayni senfoni tekrarlanacak.Fakat Yatta ,Tekke gibi kivirmaz açik açik ve net bir sekilde söyler.

hazir ''git Fatih'' diyenlerin sayisi çogalmisken bende söyleyeyim tekke düs artik yakamizdan[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• su saatten sonra zaten faydali olamaz avrupaya olmak kaydiyla yolun açik olsun fatih tekke

Yorum

• su fatih muhabbeti olmasaydi acaba günlerdir ne tartisacaktik. hala elle tutulur bi transferimiz yok. öyle hale getirdilerki bizi fatih transferine kilitlendik kaldik. acaba bu birilerinin isine mi geliyor?
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu durumdan yarar saglayanlar :

1- Yönetim : Üzerlerindeki transfer baskisi kalkmis durumda rahatlikla yeni transferler üzerinde çalisiyorlardir.Yada transferle hiç ugrasmiyorlardir. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

2- Fatih Tekke : Hep gündemde.Reklamin iyisi kötüsü olmaz.

3- Ezik tavuklar : En büyük rakibinde (taraftar anlaminda)iç savasa sebebiyet vermenin mutlulugunu yasiyorlardir.

Birde madalyonun öbür yüzüne bakalim : Üzülen,yipranan,stres içinde yasayan günahsiz gerçek Trabzonspor taraftarlari.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• git bakalim nereye gideceksen.eger 6 ay dayanabilirsen helal sana.

Kim çeker senin artistligini?top kaptirirsin arkasindan degil kosmak

bakmasin bile.Kaleciyle karsi karsiya kalir beyfendi ille asirtacak baska

türlü gol saymiyolar çünkü. Hatirlarsaniz ANKARASPOR maçini böyle

kaybettik.olur olmadik yerde yere atlayip hakemden faul dilenirsin

artistligin yüzünden kaptirilan top gider kalene gololur.

Bu hareketleri ancak biz kabulleniriz.Ingiltere veya gittigin herhangi bi

takimda da böyle davrandin mi"sikildim" dedigin TRABZONSPOR a

dönmek için klübün kapisinda yatar hale gelirsin.

Hadi FATIH bidaha dönmemek üzere git.Edited by: lazutlarlivera
                            MİMOZA

Yorum

• artik fatih tekke konusunu yönetim bi yolunu bulup kapatmalidir herkes fazlasiyla bu konudan bikti hemen satilmali ve artik onun yerine kimi alacagimizi tartismaliyiz

Yorum

• renkdaslar hemen hemen ayni benim yazacaklarimi yazmis bende cok sey yazmayacagim

BU FUTBOL TAKIMINDAN YANI TRABZONSPORUMUZDANKIMLER GELDI KIMLER GECDI VE SEN KENDINI TRABZONSPOR DAN BUYUK GOREREK COK BUYUK GAFLETEHATTANEYSE....... KAPILIYORSUN ONUN ICIN GIT KIME GIDERSEN GIT BUNDAN SONRA KALSANDA GOZUMDEN DUSDUN VE EVDEKI BUTUN POSTERLERINI VE GAZETEDEN KESDIGIM BUTUN RESINLERINI ATESE VERECEGIM YOLUN ACIK OLSUN [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                OLUMUNE TRABZON
                                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X