Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
    Çok saglam yerden bilgi aldim Fatih essek gibi takimda kalacak bir yere gidemez... nah bu da saglam kaynak

dün onur bekçiligi yapanlar bugün essek benzetmesi yapiyor..çok degerli yöneticiler su benzetmeye de bir el atsalar...

not:insanlarin yüzüne karsi söyleyemeyeceginiz seyleri böyle internet ortamlarinda sallamayiniz..mazallah çikar karsiniza sus pus olur ''abi'' çekersiniz

Yorum

• HER ZAMAN SÖYLEDIGIM HER NE SARTTA OLURSA OLSUN FATIH TÜRKIYEDE TRABZONDAN BASKA BIR TAKIMDA OYNAMAZ O BU FORMAYI PARAYA TAHVIL ETMEYECEK KADAR ASIL VE ONURLU DURUSA SAHIPTIR TÜRKIYEDE BAZI DEGERLERI IÇIN FORMA GIYEN FUTBOLCULAR VAR UMARIM BU AÇIKLAMALARI ISTANBUL MEDYASINA KAPAK OLMUSTUR

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
        <T>
        <TR>
        <TD vAlign=top width=250></TD>
        <TD vAlign=top width=220>
        <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
        <T>
        <TR>
        <TD =txtKucuk>17 Haziran 2006 11:00

</TD></TR>
        <TR>
        <TD =hSpot>Günlerdir Fenerbahçe'ye gelecegi söylenen Fatih Tekke son kararini verdi. Çikan haberlere sitem eden golcü oyuncu sari lacivertlilere son cevabini verdi.</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
        <TR>
        <TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
        <TR>
        <TD =txt colSpan=2>
        Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti.

Fatih Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istedigini belirterek, ''Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum'' dedi.

Hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu.

''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu:

''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'FatihFenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi.Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.''

Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldigini ve bunu da asla inkar etmeyecegini kaydeden Fatih, sözlerini söyle tamamladi:

''Artik bunlardan sikildim. Kafamin rahat olmasini istiyorum. O yüzden biraksinlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadim. Takima katkilarim oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kilpayi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlarkafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''</TD></TR></T></TABLE>
        senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• fatihi fenere satanlar çok üzülecek [img]smileys/smiley4.gif[/img]hey gidi taraftar heyy [img]smileys/smiley4.gif[/img]
          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• [img]uploads/coach/2006-06-17_124146_kilit.JPG[/img]
            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
              fatihi fenere satanlar çok üzülecek [img]smileys/smiley4.gif[/img]hey gidi taraftar heyy [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Evet hayal kirikligi yasayan çok olacak[img]smileys/smiley4.gif[/img]
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Fatih Tekke Avrupa'ya gidecek bu transfer dönemi, bu anlasildi. Basligin bir önemi kaldigini sanmiyorum. Basarilar dilerim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                  İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  Çok saglam yerden bilgi aldim Fatih essek gibi takimda kalacak bir yere gidemez... nah bu da saglam kaynak

dün onur bekçiligi yapanlar bugün essek benzetmesi yapiyor..çok degerli yöneticiler su benzetmeye de bir el atsalar...

not:insanlarin yüzüne karsi söyleyemeyeceginiz seyleri böyle internet ortamlarinda sallamayiniz..mazallah çikar karsiniza sus pus olur ''abi'' çekersiniz

Fatih akli dengeni kaybettin diye korkmaya basladim.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Beyler Fatih-Marcelinho takasina ne dersiniz?

Yorum

• Arkadasim iyi güzel yazmissin da bir baksana ben bugüne kadarbos laf atmismiyim.En azindan üye giris tarihine bir bakip elestirin.Beni emorfo (faruk) da iyi tanir. Sorun yeni nickim eskiden barisseverler di nickim.Hatta istanbul hali saha maçlarina bakarsaniz burda benide görürsünüz.Benim ne kadar trabzonspor sevdalisi oldugumuda taniyanlar bilir.Bir o kadar fenerbahçe düsmanligimida.

Fatih konusunda sadece sizinle duydugumu paylastim.Umarim o izmirli yönetici salliyordur tek temennim bu.Bunun gerçek olmasina tahammül edemem.Ortada dolasan laflarin disinda fb yönetimi mensubu kisi konustugu için bu muhabbeti sizlerle paylastim.Fatih benim için özel bir futbolcudur tepkim ve selzenisim bu yüzdendir.

FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Umarim o izmirli yönetici salliyordur

Hala umarim lafini kullanmaniz anlamsiz..Isterseniz eklenen FATIH TEKKE haberini okuyun ondan sonra yorum haber yapin ..ama inanmayin siz nede olsa gazete haberi dimi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Baris uzun zamandir ortalikta yoktu bir yazi yazdi fenerli oldu )

Kendisi hakkinda kuskusu olanlar resim asagida

http://www.bordomavi.net/Multimedya/hs-istanbul/10.jpg

oturanlardan solda ikinci Edited by: Emorfo
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• [img]smileys/smiley7.gif[/img]YARIN GAZETELERIN BASLIKLARINI MERAK EDIYORUM ACABA NE YAZCAKLAR [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Aradan kaç sene geçti saçlar kesildi,birazda yaslandik sankifarukcugum.

Hakkaten fenerli olduk birde üstüne üstelik provakatör olduk.Ben sadece fb nin izmirli bir yöneticisinden üst düzey konusmalari aksettirdim.Ileriki zamanlarda gerçekler ortaya çikacak.Umuyorumki bu olay yalandir,inanmak istemiyorum çünkü bu habere.
                              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Saç kalmadi yaslanduk evde kaldukkk [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                                X