Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
    Lemi: "Fatih kendisinden çok, taraftari düsünüyor" (Lig TV)

Sabahtan beri malum takimin forumunun gazina gelip Fatih'e olmadik laflar edip ceza alanlar kendilerini nasil hissediyorlardir acaba ?Edited by: Külünkoglu
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Sabahtan beri malum takimin forumunun gazina gelip Fatih'e olmadik laflar edip ceza alanlar kendilerini nasil hissediyorlardir acaba ?
      [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
        İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Sabahtan beri malum takimin forumunun gazina gelip Fatih'e olmadik laflar edip ceza alanlar kendilerini nasil hissediyorlardir acaba ?

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

@Forza61

Rahatladin mi. Benim 11 yasindaki kizim Fatih Tekke hastasi. Gittik, otelde yakalayip resim çekdirdik. O resmi büyütüp evimin duvarina astim. Sen kalkip bana "Yaziklar olsun" diyorsun. Taraftarliligimi, trabzonsporluluguma laf ediyorsun. Sonuçta, bizede haber Trabzon'dan geldi, onu paylastik. Sinirlerinize hakim olalim biraz. Insanlari kirarak, dökerek biryere varamayiz.

Yorum

yok ya olurmu öyle sey,Fatih paragözün tekidir!paradan baska hiçbisey düsünmez!Trabzonlulugu falan da palavradir!ne taraftari nede Trabzonspor'u düsünür,o sadece kendi menfaatlerini düsünür!leminin kesin dili sürçmüstür,burda bukadar taraftardan daha mi iyi bilcek lemi!!!

Yorum

• Arkadaslar elbet Fatih'in açiklamalari kesilip budaklanarak, degistirilip manuple edilerek az sonra spor haberlerinde yerini alacaktir.

Ben konusmanin tamamini buraya yazamayacagim ama benim anladiklarimi buraya aktarayim:

Benim anladigim, Fatih kesinlikle Türkiye'de oynamak istemiyor. Özetle ve inatla söyledigi ise "Yapacagi hareketin mutlaka Trabzonspor'un yararina olacagi". Yani gidersem Trabzonspor'a para kazandirarak gidecegim diyor ama bence bu laflarin altinda çok profesyonelce "Trabzonspor'un rakibine gitmeyecegim" manasi da var. Profesyonelce bir açiklama gerçekten.

Bir gün önce Tümer'in kaypakça tavirlari nedeniyle sarsilan futbol kamuoyunu, kaptanimizin sasirttigini belirtmek isterim.

Mikrop Istanbul Medyasinin Fatih'i Fener'e yamama çalismasi bir kere daha geri dönmüstür, simdiden müjdeleyebilirim. Trabzonspor'un bu isten para kazanmasinin tek yolu, Fener'e satilmasi degildir. Böyle bir refleks yaratan Istanbul Medyasina inat, madem Türkiye'den uzaklasmak istiyorum diyor, o zaman Avrupa'da iyi, hatta çok iyi bir kulübe gitmesini, onun için ben de istiyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Ama eger ola ki Fatih giderse, halihazirda 2 yildiz sözü vermis yönetim de çok zor durumda kalacaktir. Zira vaadedilen yildiz sayisina birilave daha olacaktir.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• lig tv online

Yorum

• Fatih'ten inciler;
                <UL>
                <LI>Benim için maddiyat önemli degil.
                <LI>Yemin ederim, kimseyle sözlesme imzalamadim.
                <LI>Soru:Baskan fb.ye verirse seni; Cevap: Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda oturur konusuruz.
                <LI>Sözlesmesi olan bir futbolcu, baska bir kulübe imza atamaz.
                <LI>Avrupaya gitmek istiyorum, avrupa haricinde baska bir yer olmaz.</LI>[/list]

(LIG TV.d bugünki programa yansiyan)

Tek kelimeyle düsüncem; Fatih gözümde büyüktü, simdiyse devlesti... Edited by: kutoz

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
                  İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

@Forza61

Rahatladin mi. Benim 11 yasindaki kizim Fatih Tekke hastasi. Gittik, otelde yakalayip resim çekdirdik. O resmi büyütüp evimin duvarina astim. Sen kalkip bana "Yaziklar olsun" diyorsun. Taraftarliligimi, trabzonsporluluguma laf ediyorsun. Sonuçta, bizede haber Trabzon'dan geldi, onu paylastik. Sinirlerinize hakim olalim biraz. Insanlari kirarak, dökerek biryere varamayiz.
                  Trabzonspor burda ki bütün renkdaslarimin oldugu gibi benim namusum ben namusuma dil uzatanin dilini kesecek kadar trabzonsporluyum...Ama bu tür haberler ortami gerer...Ben bu yüzden biraz kirici oldum...Özür dilerim...

Yorum

• Arkasalar lütfen sizden bir istegim olucak artik her gün gaazeteelrde FATIH TEKKE FENERDE yazisini gördükçe artik midem bulaniyor okadar çok üzülüyorum okadar çok sinirim bozuluyorki bilemzsiniz; zaten bir çogunuzunda böyledir.

lütfen buna bir çare bulalim engel olalim email kampanyasimi yapariz baska türlü protesto mu yapariz bilemiyorumda lütfen bise yapalim

YÖNETIMIN sirf PARA [img]smileys/smiley7.gif[/img]var diye eger FATIH SULTAN TEKEYI satmak istemsi çok anlamsiz.

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• maalesef, olaylar istedigimiz yönde gelismiyor, fatih fenere de giderim dedi canli yayinda...
                      <DIV id=ustbaslik>
                      <DIV id=Baslik>TEKKE AYRILMAKTA KARARLI !!!</DIV>
                      <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
                      <DIV id=&#111;nyazi>Fenerbahçe'nin israrla istedigi Trabzonsporlu Fatih Tekke, Lig TV'ye konustu.. Trabonspor'dan ayrilmak istedigini ve Avrupa'da forma giymeyi arzuladigini üstüne basa basa söyleyen Fatih, kulübünün menfaatleriyle uyusursa Fenerbahçe'ye gidebilecegini de söyledi..</DIV>
                      <DIV id=tarih>31Mayis2006, 14:54</DIV></DIV>
                      <DIV id=haberic><&#076;INK href="../css/icerik.css" type=text/css rel=stylesheet target="_blank">
                      <DIV id=habericreklam style="FLOAT: right; OVERFLOW: visible; WIDTH: 300px; TEXT-ALIGN: center">
                      <DIV =ad style="TEXT-ALIGN: center"></DIV>

//var nt=String(Math.random()).substr(2,10);
                      //document.write ('<scr' + 'ipt = src=http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=17&nt=' + nt+ '><\/scri' + 'pt>');

< =text/><!--
                      google_ad_client = "pub-3582908076215513";
                      google_alternate_color = "ffffFF";
                      google_ad_width = 300;
                      google_ad_height = 250;
                      google_ad_at = "300x250_as";
                      google_ad_ = "text_image";
                      google_ad_channel ="8590271848";
                      google_color_border = "CE0000";
                      google_color_bg = "FFFFFF";
                      google_color_link = "002D6F";
                      google_color_url = "002D6F";
                      google_color_text = "333333";
                      //-->

< src="http://pagead2.googlesyndicati&#111;n.com/pagead/show_ads.js" =text/>

</DIV>

?Son 4-5 senede yasadiklarimizi camiadakiler biliyorlar. Niyetleri farkli olan insanlarin güzel duygulari degistirmek için çaba göstermelerine gerek yok. Trabzonspor'un bir parçasi da Fatih Tekke?dir ve 1 yillik sözlesmesi vardir. Düsüncem Avrupa?da futbol oynamaktir ve 29 yasindaki bir futbolcunun yapacagi en iyi sey Trabzonspor'a para kazandirmaktir. Trabzonspor?un bana verdiklerini biraz olsun karsilamak istiyorum.?

?Ben düsüncemi 3 yil önce de açikladim. Yeni bir sey degil bu. Benim hedefim Avrupa?da oynamak. Bu sebeple Trabzonspor?dan ayrilmaz istedigimi belirttim. Bunun zaten bundan önceki sene olmasi gerekiyordu. Benim sözlesmem devam ediyor. Basinin bunu bilmesi lazim. Sözlesmesi olan bir futbolcunun herhangi bir yere gitme sansi yok kulübü izin vermeden.?

?Baskan bana izin verirse Fenerbahçe?ye gitmem konusunda oturur konusuruz. Trabzonspor?un menfaatleri dogrultusunda ise o sekilde hareket ederiz. Ama ben olayin para boyutunda degilim.?</DIV>
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bugün itibari ile yaptigim telefon görüsmeleri...

Can Karyagdi (Lig Tv Trabzon muhabiri): Fatih'in bir yere gittigi yok, bu haberlerin tamami, Istanbul medyasinin olayi sürekli sicak tutmasindan baska birsey degil, ayni geçen yil 61 olayinda oldugu gibi basin iyice olayi gündemde tutup ya tutarsa misali saman altindan su yürütüyor(saat_11:52)

Caner Çuvalcioglu (TS idari menejeri): Fatih'le alakali görüsmeler devam ediyor, hala pazarlik yapildigini biliyorum ama netlesmis birsey yok.Su bir gerçek Fatih Tekke gitmek istiyor ama gitmek istedigi yer sadece Avrupa, kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmek gibi bir niyeti yok.Su ana kadar ki yapilan görüsmelerden benim anladigim kabul edilebilir bir bonservis bedeliyle Fatih Tekke Fenerbahçe'ye gidebilir,ayni zamanda bir Trabzonspor taraftari olarak bu tip haberlerle alakali resmi sitede bir sekilde açiklama yapilmamasindan bende en az sizler kadar rahatsiz oluyorum (saat_11:57)

Fuat Gugulluoglu (Nuri Albyrak'in danismani): Kesinlikle anlasma yok, bu konuda taraftar olarak müsterih olun, Fatih Tekke Fenerebahçe'ye gitmeyecek.Bu konuda da geciken açiklama resmi sitede yapilacaktir (saat_13:45)

Tüm bu görüsmelerden anladigim, bu olaygündemde tutuldu ve bir süre daha tutulacak, sonuç itibariyle taraftarin bu konuda kitavri, tepkisi transferin olmasinda ya da olmamasinda etkili olacak.Bu tepkiler sürdügü sürece de Fatih Tekke Fenerebahçe'ye gidemeyecektir.Umarim ki bu olay böyle sonuçlansin.

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

maalesef, olaylar istedigimiz yönde gelismiyor, fatih fenere de giderim dedi canli yayinda...
                          <DIV id=ustbaslik>
                          <DIV id=Baslik>TEKKE AYRILMAKTA KARARLI !!!</DIV>
                          <DIV style="HEIGHT: 5px"></DIV>
                          <DIV id=&#111;nyazi>Fenerbahçe'nin israrla istedigi Trabzonsporlu Fatih Tekke, Lig TV'ye konustu.. Trabonspor'dan ayrilmak istedigini ve Avrupa'da forma giymeyi arzuladigini üstüne basa basa söyleyen Fatih, kulübünün menfaatleriyle uyusursa Fenerbahçe'ye gidebilecegini de söyledi..</DIV></DIV>
                          <DIV id=haberic>

?Son 4-5 senede yasadiklarimizi camiadakiler biliyorlar. Niyetleri farkli olan insanlarin güzel duygulari degistirmek için çaba göstermelerine gerek yok. Trabzonspor'un bir parçasi da Fatih Tekke?dir ve 1 yillik sözlesmesi vardir. Düsüncem Avrupa?da futbol oynamaktir ve 29 yasindaki bir futbolcunun yapacagi en iyi sey Trabzonspor'a para kazandirmaktir. Trabzonspor?un bana verdiklerini biraz olsun karsilamak istiyorum.?

?Ben düsüncemi 3 yil önce de açikladim. Yeni bir sey degil bu. Benim hedefim Avrupa?da oynamak. Bu sebeple Trabzonspor?dan ayrilmaz istedigimi belirttim. Bunun zaten bundan önceki sene olmasi gerekiyordu. Benim sözlesmem devam ediyor. Basinin bunu bilmesi lazim. Sözlesmesi olan bir futbolcunun herhangi bir yere gitme sansi yok kulübü izin vermeden.?

?Baskan bana izin verirse Fenerbahçe?ye gitmem konusunda oturur konusuruz. Trabzonspor?un menfaatleri dogrultusunda ise o sekilde hareket ederiz. Ama ben olayin para boyutunda degilim.?</DIV>

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Arkadaslar elbet Fatih'in açiklamalari kesilip budaklanarak, degistirilip manuple edilerek az sonra spor haberlerinde yerini alacaktir.

Ben konusmanin tamamini buraya yazamayacagim ama benim anladiklarimi buraya aktarayim:

Benim anladigim, Fatih kesinlikle Türkiye'de oynamak istemiyor. Özetle ve inatla söyledigi ise "Yapacagi hareketin mutlaka Trabzonspor'un yararina olacagi". Yani gidersem Trabzonspor'a para kazandirarak gidecegim diyor ama bence bu laflarin altinda çok profesyonelce "Trabzonspor'un rakibine gitmeyecegim" manasi da var. Profesyonelce bir açiklama gerçekten.

Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Yazdim tekrar yaziyorum fatih tekke kafasinda trabzonu gerçekten bitirmisse avrupaya satilmalidir. Yasi 30 seneye sözlesmesi bitiyor. Seneye bu yönetim bu seneki gibi yildizlari rüyamizda görmemize neden olacagindan fatih tekkeninde bonservis almadan istedigi kulübe gitmesine neden olacaktir.

Fatih tekkeyle ya 5 senelik mukavele yapilsin. Yada bu sene avrupaya satilsin. Piyasasi 7-8 miyon dolar eden bi adam seneye 0 liradan giderse napacaz. Yönetim aciz transfer politikasina iç transferdeki sorunlarla devam ediyor baskada bise demiyorum..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            Uftin Karalardayım...

Yorum

• REcep tam zamaninda gittin olum Trabzona varya kime inanicagimizi sasirdik.Daha fazla bilgi lütfen ama benimde duyduklarim Caner Cuvalcioglu'nun söyledikleri ile örtüsüyor. Bakalim bekleyecegiz.
                              Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

?Baskan bana izin verirse Fenerbahçe?ye gitmem konusunda oturur konusuruz. Trabzonspor?un menfaatleri dogrultusunda ise o sekilde hareket ederiz. Ama ben olayin para boyutunda degilim.?

Malesef bizans basini yine is basinda. Fatih böyle bir cevap vermedi.

Soru : Baskan seni fb.ye verirse gidermisin?

Cevap : Trabzonspor menfaatleri dogrultusunda oturur, konusuruz.

Sorudanda anlasilacagi üzere, Baskan Fatih'e seni fenere veriyorum derse, cevap benim yazdigim gibi geldi. Bu soruya profesyonel bir futbolcu, spor camiasini karsisina almamak için verebilecegi en güzel cevabi verdigi kanisindayim. Gönül isterdi ki, "asla fener formasi giymem" deseydi. Ama bu sartlarda, bunu söylememesi de mantikli gibime geliyor.

Not:www.maraton.com.tr adli sitedeki Fatih Tekke'nin transfer olduguna dair yapilan haber siteden kaldirilmis.Edited by: kutoz

Yorum

Çalışıyor...
                                X