Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dallas mi Tekke olayi mi???Hangisi dahakarisik sizce???[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

Aradan kaç sene geçti saçlar kesildi,birazda yaslandik sankifarukcugum.

Hakkaten fenerli olduk birde üstüne üstelik provakatör olduk.Ben sadece fb nin izmirli bir yöneticisinden üst düzey konusmalari aksettirdim.Ileriki zamanlarda gerçekler ortaya çikacak.Umuyorumki bu olay yalandir,inanmak istemiyorum çünkü bu habere.

Bence de gerçekler çikacak ortaya.FATIH in sadece TRABZONSPOR formasi giyecegi gerçegi ve digerleri...

Sadece su kaptanin yaptigi açiklama hakkinda yorum yapmanizi istiyorum.

O müdürünüzden duyduklarinizi yorumluyorsunuz da bunlar için neden bisey demiyorsunuz..sadece merak ..yanlis anlamayin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Tesekkürler Fatih TEKKE.

Fatih'in bu söyledikleri gerçekten de her zaman söyledigi seyler.Buna ragmen bizim bile içimizdenhala gazetelerin yazdiklarina inananlar,inanmasalar bile acaba diyenler çikabiliyor.Yönetime kalsa satarlar Fatihi,tereddüt etmeden hem de!Taraftar çok tepki gösterir belki ama yine de is isten geçer.Bu yönetimi durduran Fatih'in kendisidir.Bize Fatih gibi baskan lazim.

Keske yurt disinda bir takima gitse Fatih bu sene.Kendisini yurt disinda izleme,golcülügünü daha fazlagösterme sansinin yaninda Trabzonspor için de iyi olurbence.

Fatih bu takimda oldugu süreceyönetim rahat hissediyor kendini.Nasil olsaFatih kurtarir bu sezonu,takimda tuttuk,baska topçu gerekmez gibiaçiklamalar geliyor ardarda.
        When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• Arkadaslar Fatih'e gösterilen tepkiyi gazete haberlerine indirgemeyin. Trabzon havalimaninda yaptigi açiklamada kullandigi uslup gerçekten bir çok taraftarimizi yaraladi... Bildigimiz Fatih Tekke bu seklide agresif konusarak "Trabzonspor'dan ayriacagim bu kadar basit" dememeliydi... Bunun yerine daha güzel uslupla "Avrupa'da futbol oynamak istiyorum, taraftarimizdan ve camiamdan bu konuda anlayis bekliyorum" dese inanin Fatih bu kadar tepki almazdi...

Fatih bu sert uslubuyla sinir tanimaz oterite bilmez basina buyruk sorumsuz problemli bir futbolcunun takimdan illede ayrilmak istemesi gibi bir imaj sergiledi. Ister istemez herkesin aklina kurt düsdü bu sekilde konustuguna göre bu adam bizi fenere de satar seklinde... Bildigimiz Tekke bu sekilde konusmaz konusmamaliydi. ve yine bildigimiz Fatih Tekke küfür ettigi Fenerbahçe'ye gitmez... Ancak bu konuda benim söyle bir öngörüm var. Fatih Tekke yönetimle arasi açilir illede gitmek istiyorum diye tutturur yönetimde bonservisin bu kadar bunu veren bir Avrupa kulubu bul git der. Bu bonservisi veren bir kulüp bulunmaz yönetimde bu fiyati fener veriyor seni onlara satiyoruz der Fatih Trabzon'dan ayrilir...

Ancak Fatih'in açiklamalarinda da bir çeliski var Trabzonspor'da ayrilacagim bu kadar basit diyor sonra Avrupa'ya gidemezsem Trabzon'dan baska forma giymem... Fazla tepki alinca Milliyet'teki açiklamalar dogruysa böyle bir açiklama yapma geregi duydu...

Birazda tartisilmasi gereken konu Trabzonspor'un eskiden daha çok ihtiyaç duydugu bir anda neden illede ayrilmak istiyor. Kendisi dert yanmiyor muydu gelen yönetimlerde sampiyonlugu istemesi lazim felan filan... 3 senelik vadede sampiyonlugu hedefleyen bir yönetim var büyük hedefler var... Insan düsünmeden edemiyor Fatih Tekke hala tehdit mi aliyor... Ayrilmak istemesinin nedenlerinden biri de bu olabilr mi.

Fatih Tekke siradan bir futbolcu olmasa kendisini bu kadar sevmesek bu kadar çok tepki gösterilmezdi. Her ne kadar geçmis senelerde Trabzonspor'un yildizlarini Istanbul kulüplerine sattik felan deyip örnek göstersekte o günle bu gün arasinda büyük farklar var. O gün maddi imkansizliklar yüzünden en iyi oyuncusu satan Trabzonspor bu gün çok fazla paraya ihtiyaci yoktur. Baskan'in dedigi gibi para için futbolcu satmayacagiz. Ancak soru isaretleri kaybolmak bilmiyor... Umarim Fatih Tekke saglam kafayla sorunlarindan ayrilmis bir sekilde takimda kalir sözlesmesini uzatir. Kendisinden çok fazla sey istemiyoruz Trabzonspor'un maasli elemani olarak gollerini atsin aldigi paranin hakkini versin yeter kendisine farkli roller biçmesine gerek yok. Olmadi illede gidecek Avrupa'ya iyi bir fiyata gidebilir. Ancak fener olayi ne kadar can siksada astronomik bir teklif sunuyorsa 1'e 5'e veriyorsa bu kulube satmakta Trabzonspor'un yarararina olacaktir...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• gazetelerin yazdiklari ve fatihe inanmamak

fatih kac gazeteyi veya gazeteciyi yalan yanlis veya carpitilmis haber yuzunden mahkemeye verdi.

sayisini bilen varmi yada bole bir durumu bilen varmi

ben hic duymadim.peki bu haberler yalansa yanlissa kaynaklari yoksa asilsizsa neden fatih dava acmadi kendini bu cokca sinirlendiren uyduruk haberleri yapanlara.

gidecegini kendi agizindan duymusken bunun la ilgili yapilan haberlere neden inanmayalim.eger fatih bunlarin birkisminin veya tamaminin yalan oldugunu soyluyorsa neden dava acmadi sembolik ucretlerle.

acaba adamlarin ellerinde yazdiklarini ispat edecek delillerimi var.

siz futbolcu olsaniz taraftarinizla aranizi acan yalan haberleri yapanlara sadece iki cift laf eder susarmisiniz yok sa dava acip yalanciliklarini ortayami cikarirsiniz.

bu haberlerin tumu dogrumudur bilmem ama iclerinde dogru olanlarida varidr.

gokdenizde yok demisti adamlar sozlesmeyi ortaya çikardi.

futbolcunuza sahip cikin ama cokta saf olmayin.

fatih fenerte gider mi gitmezmi bilmem bole firildak yonetim bole futbolcu olduktan sonra kimseye guven olmaz. fatih yarin kalabilirde

verecegi beyanat ayrilmak istemiyordum zaten olur. isin içinden cikar.

eskiden oldugu gibi...

Yorum

• abi son açiklamalrindan sonra bu konu kapandi arkadaslar fatihe güvenmeliyiz
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Fatih de her karadeniz insani gibi tez canli, asabi ve inatçi. Trabzon'a döndügünde uçaktan iniste gazetecileri azarladi ilk. Hakkimda yalan haber yapiyorsunuz diye. Bu ne demektir? Fatih feybe'ye gitmeyi düsünmüyor. Böyle düsünen bir insanin Trabzonspor hakkindaki düsüncelerinin kötü oldugunu sanmiyorum.

Burda yanlis olan demeçlerinde dikkatsiz davranmasi. "Iste o kadar" tarzi "bu kadar basit" sözü keskin bir söz ve yanlis anlamalara kapi açiyor. Halbuki onca yilini Trabzonspor'a vermis bir sporcunun bu lafinin yalanci medyaya oldugu çok açik.

Bu noktada özelestiri yapmam gerekirse Fatih'inben de belki çok üzerine gitmisimdir. Herkesin hata yapabilecegi kul vasfindandir. Önemli olan hatalarindan ders çikarabilmek. Kendi adima bundan sonra açiklamalara hemen fevri davranmamaya çalisacagim.

Ama isin genelinde savundugum fikirlerin arkasindayim. Fatih artik kendisine kaptanlik mevkisini veren, maddi manevi yükümlülüklerini yerine getiren camiasina arkasini dönmeyi biraksin. "Ben" merkezli davranislarini köreltsin aksi halde hem geride biraktiklarini kirar hem de hata yaptigini artik anlasa bile is isten geçmis olur

Bu yaziyi 7-8 sayfa önce yazmistim. Bu yaziya ekleyebilecegim, Avrupa'ya gitmek istegi asikar. Insallah aradigi huzuru orda bulur basarilar dilerimEdited by: Travelair
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Basinda bugüne kadar çikan ve bundan sonra çikacak açiklamalarda Fatih'in sorumlulugu oldugu inkar edilemez bir gerçek.Yönetimin basiretsiz olduguve futbolcusuyla daha önce (ligin son maçindan sonra) konusmasi gerektigi gün gibi asikar.

Taraftarinda çok zor ama; birilerini elestirmeden önce kendisini o insanin yerine koyarak düsünmesi gerekir.

Saniyorum onun hakkinda atip tutmak için sezon boyu yasadiklarini yasamak ve sakatliga ragmen sahaya çikip mücadele etmek gerekiyor.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Söle Bisi De Var.. ASparagas Haberleri Yayinlayan Sitelerle Bugünkü Fatihin Aciklamasini Yayinlayan Siteler Ayni.. Biz Taraftar oLarak Haber Seciyoruz. Dogru Veya Yanlis.. Hangisi Menfaatlerimizle Cakisiyorsa Asparagas oLuyor Hangisi Menfaatlerimize Uygun Düsüncelerimize Uygunsa Dogru Haber Oluyor.. Haberler Dogru Yada Yanlis. Tek Gerçek Haber Seçtigimiz. ASparagas Haberleri Yalanlayan Fatihin Agziyla Yazilmis Bir Yazi Ciksa Bu Istanbula Kapak oLsun Diyoruz.. Halbuki o Haberide Istanbul Basini Yayinliyor.. Acayip Pompaya Geliyorz.

Yorum

• AYNEN ÖYLE RESMEN DURDUK YERE BURDA GERILIYORUZ SU ISTANBUL BASININA YAPILACAK BISEY YOKMU YAHU HELE SU FOTAMAÇA
                      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• ya fatih madem rahatsiz oluyo gidip yalan haber yapmaktan su fotomaca tazminat davasi acssin hergun fatih biktirdilar bu kadar yuzsuzluk olamaz ya

Yorum

• bencede kulüp olarak fatih kendi adina artik ben fatihe güveniyorum

Yorum

• SEREEFSIZLERIN GAZINA GELIP KRAL IÇIN OLMUYACAK YORUMLAR YAPTIK BURDA BENCE ARTIK KRALIN AGZINDAN DUYMADIKÇA KRAL HAKKINDA YORUM YAPIP KENDIMIZI GERMEYELIM
                            bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                              Söle Bisi De Var.. ASparagas Haberleri Yayinlayan Sitelerle Bugünkü Fatihin Aciklamasini Yayinlayan Siteler Ayni.. Biz Taraftar oLarak Haber Seciyoruz. Dogru Veya Yanlis.. Hangisi Menfaatlerimizle Cakisiyorsa Asparagas oLuyor Hangisi Menfaatlerimize Uygun Düsüncelerimize Uygunsa Dogru Haber Oluyor.. Haberler Dogru Yada Yanlis. Tek Gerçek Haber Seçtigimiz. ASparagas Haberleri Yalanlayan Fatihin Agziyla Yazilmis Bir Yazi Ciksa Bu Istanbula Kapak oLsun Diyoruz.. Halbuki o Haberide Istanbul Basini Yayinliyor.. Acayip Pompaya Geliyorz.
                              dogru haber kaynaklari andi. ama en azindan fatihin agzindan dogrulari dinleyebiliyoruz. öbür asparagas haberleri nedense hiç bi yerde dinleyemiyoruz.

yani arada sirada dogru haberde koysunlar sitelerine okadar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• INSALLAH AVRUPANINDA FATIHI OLUR:
                                seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                                asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

Çalışıyor...
                                X