Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gitsin adam bu sefer iice gaa gelmis daha türki ye ye ayak basar basmaz gidicem dien bi adam benim gözümde bitti

üstelik kim olursa olsun gidecek

fatih febe ye gidecek kesin bu hersey bunu gösterio

Yorum

• Lig basladiginda bu yaziyi sana hatirlatcagimdan emin olabilirsin[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Görecegiz gidip gitmeyecegini. Gitsin demkle oluyorsa bu is , ben de gitsin diyenlere gidin diyorum.
      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• 'Tekke direnince yönetim afalladi'
        Perde arkasinda neler döndügünü herkes (bilenler var ama herkesin ögrenmesi sonunuzu daha tez getirecektir) bir gün ögrenecek.Trabzonspor yönetimine!!! 'Hersey kapali kapilar ardinda kalmiyor, kendi içinizde birlik saglayamadan Trabzonspor'u birlige kavusturamazsiniz' unutmayin taraftarin da istihbarati var, bi halt yiyorsaniz bunu açik açik yapin, çok önemli kararlar verilirken bunu taraftarlarla paylasin, ondan sonra eyleme geçin.Tabi ki nihai karari sizler vereceksiniz ama bu karari verme arefesindekieylemleriniz; sizin güvenilirliginiz vekulüpteki ömrünüzaçisindan belirleyici olacaktir.Trabzonspor kulübüsizin tapulu maliniz degil bunu bilin,buna göre hareket edin.Tekke FB'ye gitmek istemiyor bunu artik herkes biliyor, yönetim sizde bilin hala ögrenemediyseniz.Tekke'nin FB'ye gitmek istemedigini herkesin bildigi gibi sizindebu konudaki düsüncelerinizin ne oldugunu herkes bilsin,zira bir yerdevar olabilmenin olmazsa olmazi dürüstlüktür,seffafliktir.Biz hala sizlerin hangi haleti ruhiye içinde oldugunuzu bilmiyoruz, sizlerin (ayri ayri degil, ekip olarak=bütün olarak) bu konuda ki eylem plani nedir?
        Not: Tekke bu sene Avrupa'ya gidemezse Trabzonspor'la sözlesmesini uzatmak istemiyor.Bu yüzden kulüp seneye bedelsiz gitmesin diye Tekke'yi bir sekilde elden çikarmak istiyor.Su anda da Tekke'ye en ciddi talip FB, bu yüzden yönetim 'köseye sikismis kedi' rolünü oynuyor, senaryo bundan ibarettir. (En iyimser senaryo)Edited by: ts_fan

Yorum

• Kaç senedir adam hakkinda ayni seyler yaziliyor.Hep çikip diyor Trabzonspordan baska takimda oynamam Türkiye'de diye.Ama biz zorla göndercez sonunda

Tamam saglam karakterli birisi Fatih Tekke ama peygamber de degil ki bu adam.Kimin hakkinda bu kadar konusulsa dayanamaz patlar artik gidiyorum diye.Biraz hak vermek lazim.
          When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• Ya çocuk ömür boyu ts de kalmak zorunda degil birakin formunun zirvesindeyken gitsin avrupa Fatihi olsun..Fenere zaten gitmez...Hem bu sene gitsinki para alalim seneye beles gitcek yazik olcak..Fatih gibi futbolcuyu tutabilecegimiz kadar elimizde tuttuk..Önünü kapatmanin anlami yok..Yolun açik olsun...
            Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• kaç kere yazdim bu konuyu kapatalim gereksiz tartismalar yapiyoruz diye.o satilmls medyaninda istedigi buydu zaten anlamadinizmi.daha önceleri kaptanimiza laf söylettirmezken bu see...izlerin sayesinde kaptanimizi tartisir olduk.kaptanimizi birakin burdaki arkadaslarimiz nerdeyse gitsin kalsin diye papatya fali açip kanli biçakli olacaktik.kaptanimiz her firsatta açikliyor avrupa olmazsa bir yere gitmem diye.ama biz hala birbirimizi yiyoruz.helal olsun istanbulun yalaka medyasi bizi kaptanimizdan sogutmayi basardiniz ya.. ne diyeyim bilemiyorum ki.
              t.akyildiz

Yorum

• Fatih'in menejeri bürodaydi Fatih kesin gitmek istiyor dünya kupasindan sonra büyük olasilikla Almanya'da bir takima transfer olacak...
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• marcelinho fatih takasi olucak galiba[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• oliursa bide üstüne dedikleri gibi 3 milyon euro alirsak iii olur bence ama daha fazala olsa daha iii olur

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                      marcelinho fatih takasi olucak galiba[img]smileys/smiley5.gif[/img]

fb ye gitmesinden iyi midir acaba ? Iyidir iyi..aman off ya..FATIH ve takas [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]

Genede Avrupaolsun [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• mrce + 3 milyon süper bi olayda bana hiç inandirici gelmedi olursa çok süper olur insallah

Yorum

• banada inandirici gelmedi ama dogruysa MUTHIS BI TEKLIF[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          OLUMUNE TRABZON
                          ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• 81 sayfa oldu. Bakiyorumda bazi arkadaslarilk sayfalarda ne yaziyorlarsa aynisini yazmaya devam ediyorlar. (fb'ye gidecek)sürekli bunu söylemekten sikilmamak nasil bir psikolojidir arkadaslar ?

Hiç mi Fatih'in açiklamalari düsünce kiyilariniza vurmaz. Etmayin da.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• süper ya fatih bence artik bize yararli olmaz çünkü bizde kafasi hiç rahat olmaz bence
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• avrupaya giderse sözlesmesine mutlaka; Türkiye'ye dönerseönceligin Trabzon'da olacagina, baska takima giderse de Trabzon'un onayi gerekecegine dair ibarekonmali..
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X