bencede çünkü daha Fatihin geri dönme ihtimali kalmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu zenit saat markası degilmi!!ben öyle bir takım duymadımda!!desenize dünyada ne büyük kulüpler varmışta biz bilmiyoruz!!!!!!hayırlısı olsun fatih istedigi gibi bir dünya kulübüne gidiyor...ha birde bu zenit ispanya liginde degilmi?????Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak frango tarafından gönderildiavrupada hayalını kurdugu takıma gıtmıstır ınşallahh ee nede olsa o takım zenit avrupanın kalbur ustu takımlarından bırıkalbur ne demek bilmiyorum da zenit saat markasına daha çok benziyor. daha resmi açıklama olmadığı için hala umutluyum. inşallah fatih kalır marcelinho maç başına para verilerek alınır.
sevdim seni bir kere başkasını sevemem
deli diyorlar bana desinler değişemem
Yorum
-
fatih tekkeyi sattıktan sonra bende alırım 2 tane yıldız.
bende adayım arkadaş başkanlığa. 4 tane yıldız alıcam. yattarayı gökdenizi szymek i verip 4-5 tane alırım ne var!!
ahhh be özkan baba olsaydı bu kulübün başında 350-400 bin dolara ne yıldızlar yaratırdı. bunlar trilyonları sokağa döküp bi halt edemeyecekler.
bir tek şu stepanov da şaştım kaldım. ondada şansları tuttu galiba..
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiBu saatten sonra yapılacak tek birşey kalıyor... Türkiye'nin en iyi forvetini, kaptanımızı, en iyi şekilde Trabzon'dan uğurlamak...
Bunun için bir organizasyon düşünülüyor mu Trabzon'da.....Vay be sonunda kaptanımızdan ayrılıyoruz haa. İnşallah pazartesi bir mucize oluda ...offf
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Fatih daha dün burdayım biryere gitmiyorum diyordu Trabzonsporda faydalı olcam diyordo şimdide bazı iddalara göre burda artık duramam diyor. Bence Fatih böyle birşey dememiştir... hepsi uydurma..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildiArtık yeni Kralımız marcelinho'umuş ...
Güle güle FATİH ... Transferin gerçekleşirse bilki bu taraftar seni hiç bir zaman unutmayacak ...KRALmarcelinho kral degil..kralimiz umut olur insallah..
kanca ne alemde duyan varmi?? oda pazarttesi geliyor sanirim ricardinho yla..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildifatih gitsin. beyinen bitmiş . fatih gitmek istiyor sahsi gitmek isdedigini tekrarlayıp tekrarlayıp duruyor. trabzonlu oldugu icin herkes duygusal davranıyor ya baska bir futbolcu deseydi gitmek isdedigini yerden yere vururdunuz. fatih gitsin be kardesim biktik simarikligindan!!!!! kendisi gitmek istiyor.. gidene eyvallah seneye bedava gidecegine para kazandirsinda gitsin.. git fatih git...
Size sormak istediğim bişey var:
Şuanda Sümer, Aktuğ ya da Özak başkan olsaydı Fatih başak bir takıma gider miydi veye satılırmıydı. Satılmazdı.Örnekleri çok
Ama M.Ali Yılmaz başkan olsaydı satılır mıydı? Satılırdı. Örnekleri çokk. Albayrak'ta hangi tür başkan olduğunu gösterecek yakında. Pazaretesi göreceğiz.
BMN yöneticleri acaba bu transferi engellemek için BMN olarak yapabilceğimiz bişey var mı? Ne bileyim mail yağdıralım kulübe ya da başka bişey(taş atalım mesela). Elimiz kolumuz bağlı, yönetim diktasının alacağı kararları beklemeyelim.
En son Bulut61-34 tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 15:13.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
Yorum