bence gerek yok böyle birseye. o trabzonspordan baska takimda zaten oynamaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih 10'larca defa ayni seyleri söylemesine ragmen, degerli (!) basin hemen hemen hergün 'Fatih fb de' diye baslik atiyor. Anlamak güç gerçekten. Türk oyuncularin kanimca %90'i Avrupa'da oynamak ister diye düsünüyorum. Yani bunda yadirganacak/elestirilecek bir taraf göremiyorum ben. Nesi elestirilir bunun; ifade edis biçimi. Ama son 15-20 sayfa 'Yasemin'in penceresine' dönmüs masallah. Ben Fatih'in avukati degilim, babamin oglu da degil ama birilerinin geçmisini yargilamayi dogru bulmuyorum ben. Tamam Fatih'i sevmeyebilirsiniz ama en azindan TS kaptani olmasi münasebetiyle birazcik saygiyi hakediyor. Ben Hüseyin'in futbolunu sürekli elestirmisimdir maç topiclerinde ama özel hayati, geçmisi beni çokta enterese etmez.
Fatih son açiklamasinda 'beni hain göstermeye çalisiyorlar' dedi. Ismi lazim degil bir oyuncumuz adi geçen kulübe 'gizlice' imza atmis olmasina ragmen bu forumda çogu kisi 'canimiz, cigerimiz' diye sahip çikti. Sahip çikilir veya dislanir önemli degil ama Kaptan'imiz fb'le hiç bir sekilde görüsmemesine ragmen bugün bu sayfalarda yerden yere vuruluyor. Anlasilan Kaptan'in 3 sezonda yaptiklarininin bir degeri yokmus...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Fatih 10'larca defa ayni seyleri söylemesine ragmen, degerli (!) basin hemen hemen hergün 'Fatih fb de' diye baslik atiyor. Anlamak güç gerçekten. Türk oyuncularin kanimca %90'i Avrupa'da oynamak ister diye düsünüyorum. Yani bunda yadirganacak/elestirilecek bir taraf göremiyorum ben. Nesi elestirilir bunun; ifade edis biçimi. Ama son 15-20 sayfa 'Yasemin'in penceresine' dönmüs masallah. Ben Fatih'in avukati degilim, babamin oglu da degil ama birilerinin geçmisini yargilamayi dogru bulmuyorum ben. Tamam Fatih'i sevmeyebilirsiniz ama en azindan TS kaptani olmasi münasebetiyle birazcik saygiyi hakediyor. Ben Hüseyin'in futbolunu sürekli elestirmisimdir maç topiclerinde ama özel hayati, geçmisi beni çokta enterese etmez.
Fatih son açiklamasinda 'beni hain göstermeye çalisiyorlar' dedi. Ismi lazim degil bir oyuncumuz adi geçen kulübe 'gizlice' imza atmis olmasina ragmen bu forumda çogu kisi 'canimiz, cigerimiz' diye sahip çikti. Sahip çikilir veya dislanir önemli degil ama Kaptan'imiz fb'le hiç bir sekilde görüsmemesine ragmen bugün bu sayfalarda yerden yere vuruluyor. Anlasilan Kaptan'in 3 sezonda yaptiklarininin bir degeri yokmus...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
delinin biri bir tas atti kuyuya bizler burada ugrasip duruyoruz. "fatih fenerle anlasti" haberini ilk yapan seref fakiri suan bu foruma yazilanlari okuyorsa eminim çok egleniyordur. o kadar inandik ki bu haberlere artik Fatihin dedikleri bile kimseyi tatmin etmiyor!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
@ thepathfinder
Yazina yüzde 100 katiliyorum. Yanliz Fatih´in gitmesini ( FB haric)yinede istiyorum...belki seneye cok arariz, belki degil kesin aricaz kaptani ama gitsin avrupa´ya ve denesin - ayrica kesinlikle ba$arili olacagina inaniyorum - bizi´de gururlandirsin. Helal olsun derim. Kim ne derse desin...Fatih Wigan veya Evertongibi "orta $eker" takimlara gitse bile ve orada 15 20 gol atarsa ben gurur duyarim. Ama konu o degil...konu "kulübün menfaatleri" olunca gitmesinden yanayim...kulübün menfaatleri deyince $imdi hemen kizmayin baa[img]smileys/smiley2.gif[/img]...kastim para bonservis falan degil...Trabzonspor takim oyunu oynamiyor...oynamayi$inin sebeblerinin ba$inda´da Fatih geliyor...bu benim futbol anlayi$im, benim fikrim...katilirsiniz katilmazsiniz...saha ici dengeler bozulmu$ bizde...Fatih kaptan gitsin, efsane Trabzonspor geri dönsün derim o kadar...
Yorum
-
Hmm hakli olabilirsiniz ...Peki o zaman medeni bir seikilde tartisalim. Ben defalarca burda yada baska sitelerde sadece dedigim tek bir sey var..Hani Fatih bu takimi bölüyo yada öyle düsünenlerin aklinda her ne geçiyosa ( bunun adi takim oyunu oynayamiyo da olabilir) peki bu adamin oldugu takim ile hani takim oyunu oynayamadigimiz(!) o iki yil varya ..hani bizler bi sebepten dolayi yaklasik 30.000 kisi ile yürüyüs yapmistik ..o zaman Fatih bu takimda hangi roldeydi...
Peki o zaman o adi serefli(!) istanbul takimlarinin oyunlarina gelmeyip biz sampiyon olsaydik ..o zaman Fatih'in rolü ne olacakti..
Burdan çikip diyecekmiydik "helal kaptan tek basina sampiyon yaptin bu takimi(ki asla arkadaslarida olacakti yaninda )
Simdi neden (bu lafim size degil ) takimimizin bu basarisizligi sadece Fatih'e baglaniyo..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
neden mi fatihe fatura çikariliyor? çünkü biz hep basarisizlikta bir hedef ariyoruz kendimize. basari olunca "efsane geri döndü" oluyor ama sansizlikda hep kolaya kaçiyoruz. ve bizim isimizi basinda kolaylastiriyor. aslinda onlar bizim zaafimizi biliyor ve önümüze yem atiyor. bu bazen "gökdeniz" oluyor bazen "fatih". ama suana emin olun eger kaptani bu takimdan öyle yada böyle göndermeyi basarirsa bu basin, yeni hedefler gösterecektir bize. aday çok... "yattara", "szymek" sirada.Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Tamamen katiliyorum .Gökdeniz için dönen tezgahlar ortadaydi .Neden fb 'ye (imza attigi halde ) gitmedi diye ..Bu yil Fatih..bakalim fb amacina ulasamayinca Fatih için nasil bir plan düsünülecek..
....ve dediginiz gibi ..Gelsin sirada ki ..Bizde yildiz çok ..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
@ tselif
Öncelikle medenicetarti$ma davetiniz icin te$ekkür ederim...
Benim dü$üncelerim hic de oralara gitmedi inan yani Fatih takimi bölüyor gibi bir fikir sahibi degilim olamam da cünkü takim icinde neler oluyor bitiyor bilmiyorum...bilgimiz varsayimlarla olur ki yanli$ olur.
Ama $u dediklerin benim fikrimi dogruluyor gibi: iki yil pe$pe$e kilpayi $ampiyonlugu kacirdik - dedigin gibi nasil kacirdigimiz ortada - ama $imdi peni güldurmayin... bana kimse demesin ki o dönemde iyi takim oyunu oynadik diye...OY NA MA DIK...belki ligin en iyi futbolunu oynami$ olabiliriz ki benim kriterim sadece kendi ligimiz asla degildir. Bireysel yetenek ve beceriler en ba$ta tabii ki Fatih´in yüksek form grafigi,Gökdeniz´in Yattara´in Szymek´in muazzam futbollari bizi 2 sene ikinci yapti...TAKIM OYUNU DEGIL...$imdi gel gelelim gecen sezona...noldu ...Gökdeniz olmayinca, Syzmek olmayinca...hele hele Fatih olmayinca??? Battuk dime...i$te benim derdim de bu...futbolumla cok hatta haddindenfazla baglandik Fatih´e...KIMSE TEK BA$INATrabzonsporu $ampiyon yapamaz... bunun adi Fatih de olsa!
Saygilar
Yorum
-
keske biz tez canli olmasak. keske futbolcumuza basindan daha çok güvensek... keske sabretmeyi bilsek... keske anlik kararlar vermesek... pardon ya o zaman LAZ olmazdik dimi[img]smileys/smiley4.gif[/img]Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Ne güzel bir tespit yaptiniz..Gökdeniz yok..Syzmek ..yok..ve DOGAL olarak Fatih te yok .
....ve hiç kimse tek basina TRABZONSPOR un basarisizligina da imza atamaz sanirim..
Bu konuda size katilmadigim tek bir yer"""Fatih kaptan gitsin, efsane Trabzonspor geri dönsün """lafiniz ..bence biraz agir olmus
Geçen yil kunduracilar caddesine astigimiz "EFSANE GERI DÖNDÜ" bayragi orda dalgalanirken Fatih kaptanimiz yok muydu?[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
tselif arkada$, Fatihin gitmemesi konusunda bayagi ugra$ verdiniz, yani yurt icine gitmemesi icin. Haklida olabilirsiniz belki, ancak eger kalirsa faydali olacagina inaniyormusunuz? Bana göre kalirsa hem takima hemde kendine zarar verecek dü$üncesindeyim.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Yahu ben derdimi anlatamadim kusura bakmayin - aslinda almanca yazsam $ak $ak hemen anlatirdim olayiya neyse idare edin beni lütfen.
$u Anorthosis macini illa da hatirlatacaksin bana...benim takim oyunu dedigim olay o macta belli oldu iste....patlak verdik orada...o muazzam futbolumuzla salladik ya TR ligini...hemde 2 sene...muazzam takim futbolumuzla...noldu? Szymekler Gökdenizler Yattaralar...nerdeydibunlar o maclarda??? Kaptan sakat sakat girdi yinede golünü atti...helal dedim kaptanada bu yaki$ir...nerdeydi takim? Benim hayalimdeki veya arzuladigim Trabzonspor bi futbolcuya kaderini baglamamali...ayrica kim astiysa o bayragi hic de iyi bisey yapmamis... iki sene 2. lik le bitiren Trabzonspora "EFSANE GERI DÖNDÜ" diyorsaniz benim diyecek biseyim yok...$AMPIYON TRABZONSPOR´a efsane geri döndü derim ben...sizi bilmem...ama konu/ topic neydi? Fatih gidiyor mu? Gitmeli mi? Kesinlikle gitmeli...ne kadar da sevsem Fatih´i ne kadarda kaptanlik yaki$iyorsa da ne kadar da gol atsa gitmeli...Trabzonspor icin...
Yorum
Yorum