bu konunun adminler tarafindan kilitlenmesini rica ediyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
foresra yazdi :
evet zeki adam ... dogru cevap vermis
Bende diyorum ki öncelikle o insan müsveddesiadam degil.Sonrada Trabzonspor'un kaptanina talip oldugu için zeki degil.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
foresra yazdi :
evet zeki adam ... dogru cevap vermis
Bende diyorum ki öncelikle o insan müsveddesiadam degil.Sonrada Trabzonspor'un kaptanina talip oldugu için zeki degil.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
peki diger konular hakkinda ne dediler...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildibizde alexe Trabzon formasi giydirelim misilleme olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
valla ya.. sora da yayinlayalim Flas Flas Flas.. Alex: " Türkiye'nin en iyi takiminda olmaktan dolayi mutluyum.. Fenerbahçe de zor günler yasadim. Aziz Yildirimin sürekli tehditleri altinda maçlara çikiyorduk.. Her maçin basinda gelip eger bu maçta gol atmazsan alex karini öldürürüm diyordu bana.. Artik Trabzonspordayim ve çok mutluyum.. Bu arada burdan Azize baskana sesleniyorum.. hop baskan.. ulen o kadar tehdit ettin beni ama hiç bi ... yiyemedin.. de get.. Bu yil ne goller atacagimtakimina bi bilsenn.." dedi.. Brezilyali Futbolcu ayrica " Fatih Tekke Fenere gidecekmis.. peh.. Yalan yahu yalan.. Ben Ofspor'a giderim ancak Fatih Fenere gitmez." açiklamasini yapti...
Ne matrak olur bea..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..
Yorum
-
İlk olarak 61 TS 1967 tarafından gönderildi
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildibizde alexe Trabzon formasi giydirelim misilleme olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
valla ya.. sora da yayinlayalim Flas Flas Flas.. Alex: " Türkiye'nin en iyi takiminda olmaktan dolayi mutluyum.. Fenerbahçe de zor günler yasadim. Aziz Yildirimin sürekli tehditleri altinda maçlara çikiyorduk.. Her maçin basinda gelip eger bu maçta gol atmazsan alex karini öldürürüm diyordu bana.. Artik Trabzonspordayim ve çok mutluyum.. Bu arada burdan Azize baskana sesleniyorum.. hop baskan.. ulen o kadar tehdit ettin beni ama hiç bi ... yiyemedin.. de get.. Bu yil ne goller atacagimtakimina bi bilsenn.." dedi.. Brezilyali Futbolcu ayrica " Fatih Tekke Fenere gidecekmis.. peh.. Yalan yahu yalan.. Ben Ofspor'a giderim ancak Fatih Fenere gitmez." açiklamasini yapti...
Ne matrak olur bea..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak eOMER tarafından gönderildiİlk olarak 61 TS 1967 tarafından gönderildi
Ne matrak olur bea..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum