Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam bu açıklamadan bunu anladıysanız Umut a kalın emiii))
    sen ne anliyorsun abicim

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu mehmet yıldız ayağında top tutuyo da sadece tutuyo süremiyo.hani topla birlikte hareketlenmezse kaptırmıyo ama bi koşmaya başladı freni boşalmış kamyon gibi topu aça aça taca çıkıyo yada auta.mehmet yıldız'da gol vuruşlarıda kötü.galiba kariyerinin en yüksek gol sayısı 12.bu kapasitedeki adamı beğeniyodunuzda mehmet yılmaz'ın umut'un ne günahı neydi. m.yıldız'dan eksikleri yok fazlaları vardı.m.yıldız hantal ve teknik özellikleri çok yetersiz.tek özelliği güçlü olması.başka özelliği var mı???
      Çenem düştü bu gece...

Uumut un günahı falan yok hatta sevabı bile vardır. Dininde diyanetinde bir çocuk )

Arkadaşım Umut kendisine atılan topları tutamıyor, stop edemiyorki orta saha üstüne gitsin .işte bu işi Türkiyede en iyi yapan Mehmet....Ama Ersun hocanın Mehmeti aklından bile geçirmediğini düşünmüyorum...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mehmet Yıldız

İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok da saklanan bişey değil ki???

ntv spor bas bas bağırdı mehmet trabzonda, transfer görüşmeleri devam edior diye..
        Cidden doğru mu haber arkadaşlar?

Yorum

• Bence saglam bir yabanci stoper daha alacagiz, defans bölgesinde Giray, Cagdas, Tayfun, Yabanci dörtlümüz olacak. Ceyhun'u ise hocamizin ön libero olarak düsündügünü saniyorum.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak baha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cidden doğru mu haber arkadaşlar?

evet bunu bende duydum ntv de bilfiil

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sen ne anliyorsun abicim
              Çok basit Burak olursa Burak- Umut olmazsa Ybancı -Umut ..her halükarda Umut a kalmış olmakla birlikte sadece "Umut" olarak kalmamış oluyor)
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çok basit Burak olursa Burak- Umut olmazsa Ybancı -Umut ..her halükarda Umut a kalmış olmakla birlikte sadece "Umut" olarak kalmamış oluyor)
                "burak veya yabancı" ile umuttan biri sakatlandığı ceza aldığı zaman??

ergin-umut
                ergin-yabancı
                ergin-burak

Yorum

• Mehmet Yıldız

İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet bunu bende duydum ntv de bilfiil
                  Teşekkürler arkadaşım. Ajanslar haber olarak düşmedi de ondan forumda görünce şaşırdım.

Yorum

okadarini bende anlamisdim demek diyer arkadas degisik birsey anlamis.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "burak veya yabancı" ile umuttan biri sakatlandığı ceza aldığı zaman??

ergin-umut
                      ergin-yabancı
                      ergin-burak
                      Fatih Ergin den bile ümitliyim ben :)) Hele ortada bir "takım"olsun..

Yorum

• Colman cale yattara.. suanda 3 tane yabanci hakkimizi doldurduk.. ayrica jun jabi jeferson gibi elden cikarmadigimiz yabancilarimiz var.. Bunlari elden cikarmadan yabanci transferinin surecegine ihtimal vermiyorum acikcasi.. Alinacak 3 yabancinin biri defansa biri orta sahaya kesin gozuyle bakilabilir.. Geriye kalan mevkii ya forvete yada kaleyedir.. Yonetim bu yuzden ikilem icerisinde bana gore..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Vestel, Manisaspor'a sponsor olmayacağını herhangi bir maddi ve manevi yönden destek verilmeyeceğini açıkladı.

Dolayısıyla Selçuk ve Burak'tan para kazanmak isteyeceklerdir..

Bu yüzden bu transferin bu kadar uzadığını düşünüyorum.

Yoksa 3 aydır ilgilendiğimiz bir topçuyu şimdiye kadar almamız gerekiyordu.

Manisasporlular ne kopartirsak kardır durumuna bakıyorlar..
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Coolank ..sizi dinliyoruz abicim.. vardır sizin malumatınız ....Aldıramadık şu Engin Baytarı be abi ...

Yorum

• selçuktan haber lazım.. engin sonra.

Yorum

• ekrem dağ bjkye gidiyor

bize gelmesini isterdim şahsen
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X