İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar cale,colman hakkında araştırma yaptınız mı? bir yakınımın 2,3 günlük uzun mesefali araştırması sonucu 2 futbolcununda vasat futbolcu oldukları , ama colmanın daha kaliteli oldugu, fazla bonservis bedeli ödendigi ve türkiyede şampiyonluga oynayacak takım için ideal bir futbolocular olmadıgını söyledi. burda kimsenin moralini falan bozmak istemem. olumsuz konuşmak hiçte istemem sadece paylasıyorum. inşallah yararlı olacaklar..İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Umut Bulutu çok severim ve onu sürekli desteklerim ama kaptanlık için daha erken bence.Alırsak eğer Yunanlı stoperi kaptan yapalım.
Yorum
-
Selçuk İnan bitti bitiyor
Trabzonspor, Manisaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı renklerine katmaya hazırlanıyor.
Trabzonspor, Manisaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Selçuk İnan’ı renklerine katmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili ekibin uzun süredir peşinde olduğu Selçuk ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladığı, imzanın ise an meselesi olduğu bildirildi. Bu arada Bordo-Mavili ekibin bir başka Manisasporlu Burak için de girişimlerini sürdürdüğü ve transferde son aşamaya gelindiği kaydedildi.
Ergun ATA
Kaynak : Fanatikteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka herhalde demi yani inşallah öyledirSelam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçukla anlaşıldı diye hissediyorum içimde öyle bir his var
hey gidi Ziya Doğan yaşasaydında bu transferleri görseydin
ziya grantın yerine chelsea nın başına geçecek haberiniz yok galibaİstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeşim şaka değil.Düşünsenize Hüseyin takımdan giderse kaptanlık yapabilecek kaç tane futbolcumuz elimizde var ki.O olgunluğa sahip.Hepsi genç oyuncular.Yunanlı ise bildiğimiz kadarıyla oldun ve yaşça dolgun bir insan.Yapabailir kaptanlığı bence.7n bitirdin bizi
Yorum
-
de nigris'i ben istemem şahsen. tekniği yeterli değil, oyunu rakip alana yığan, sağlı sollu sürekli ataklar geliştiren, ortalayan bir takımda baya iş yapar ama, ben daha iyisinin bulunacağı kanısındayım.. rukavina - mehmet yıldız çok iyi olur bence. ahh tekke ah. o gelse başka transfer mransfer gerekmezMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya grantın yerine chelsea nın başına geçecek haberiniz yok galiba
Yorum
-
İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunanlı stoperi kaptan yapalım demişşin o stoper kaç tane dil biliyor merka ettim? hangi futbolcularla iletişim kuracak dogru düzgün..?Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçukla anlaşıldı diye hissediyorum içimde öyle bir his var
hey gidi Ziya Doğan yaşasaydında bu transferleri görseydin
Ziya Doğan kendi kendine diyordur ( Yabancı oyuncular için) ben olsam bunu şunu bi de onu fazla oynatmam dk.80 de oyuna alırım sonra gönderirim diye
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex kaç tane dil biliyor,Türkçeyi biliyormu acaba?7n bitirdin bizi
Yorum
-
İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımının yarısı brazilyalı.. etrafındaki oyuncularda öyle ve adam 3-4 yıldır türkiyede.. gelir gelmez adam kaptan yapıılmaz kiSelam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
tartıştığımız konu çok saçma ne kadar tecrübeli olursa olsun hem yeni gelmiş hem de yunan biri trabzonda kaptanlık yapamaz başka kaptan mı yok (yani yattara dururken)
takımdaki diğer oyunculara daayıp oluyor
hemhüseyin iyi bir kaptandır oynamasada takımın hüseyine ihtiyacı vardır bence
Yorum
Yorum