Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar cale,colman hakkında araştırma yaptınız mı? bir yakınımın 2,3 günlük uzun mesefali araştırması sonucu 2 futbolcununda vasat futbolcu oldukları , ama colmanın daha kaliteli oldugu, fazla bonservis bedeli ödendigi ve türkiyede şampiyonluga oynayacak takım için ideal bir futbolocular olmadıgını söyledi. burda kimsenin moralini falan bozmak istemem. olumsuz konuşmak hiçte istemem sadece paylasıyorum. inşallah yararlı olacaklar..
    Marco aurello trabzonspora geldiğinde bazı aklıevveller brezilyada marco aurello isminde lisanslı bir futbolcu olmadığını bile iddia etmişti. O yüzden geçin efendim bunları geçin. Ersun hoca bu transferlere onay vermişse benim için rahat faydalı olacaklardır.

Yorum

arkadaşlar cale,colman hakkında araştırma yaptınız mı? bir yakınımın 2,3 günlük uzun mesefali araştırması sonucu 2 futbolcununda vasat futbolcu oldukları , ama colmanın daha kaliteli oldugu, fazla bonservis bedeli ödendigi ve türkiyede şampiyonluga oynayacak takım için ideal bir futbolocular olmadıgını söyledi. burda kimsenin moralini falan bozmak istemem. olumsuz konuşmak hiçte istemem sadece paylasıyorum. inşallah yararlı olacaklar..
      benim fikirlerimlen örtüşen bir açıklama yapmışsın arkadaşım.bencede cale o kadar iyi topçu değil ama colmanın biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.bu cale sadece 1 kez milli olmuş demek o kadar iyi topçu değil
      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Umut Bulutu çok severim ve onu sürekli desteklerim ama kaptanlık için daha erken bence.Alırsak eğer Yunanlı stoperi kaptan yapalım.
        şaka herhalde demi yani inşallah öyledir

Yorum

• Selçuk İnan bitti bitiyor

Trabzonspor, Manisaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı renklerine katmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor, Manisaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Selçuk İnan’ı renklerine katmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili ekibin uzun süredir peşinde olduğu Selçuk ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladığı, imzanın ise an meselesi olduğu bildirildi. Bu arada Bordo-Mavili ekibin bir başka Manisasporlu Burak için de girişimlerini sürdürdüğü ve transferde son aşamaya gelindiği kaydedildi.

Ergun ATA

Kaynak : Fanatik
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şaka herhalde demi yani inşallah öyledir
            Yok kardeşim şaka değil.Düşünsenize Hüseyin takımdan giderse kaptanlık yapabilecek kaç tane futbolcumuz elimizde var ki.O olgunluğa sahip.Hepsi genç oyuncular.Yunanlı ise bildiğimiz kadarıyla oldun ve yaşça dolgun bir insan.Yapabailir kaptanlığı bence.
            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Selçukla anlaşıldı diye hissediyorum içimde öyle bir his var

hey gidi Ziya Doğan yaşasaydında bu transferleri görseydin

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selçukla anlaşıldı diye hissediyorum içimde öyle bir his var

ziya grantın yerine chelsea nın başına geçecek haberiniz yok galiba
                İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

Yok kardeşim şaka değil.Düşünsenize Hüseyin takımdan giderse kaptanlık yapabilecek kaç tane futbolcumuz elimizde var ki.O olgunluğa sahip.Hepsi genç oyuncular.Yunanlı ise bildiğimiz kadarıyla oldun ve yaşça dolgun bir insan.Yapabailir kaptanlığı bence.
                  Yunanlı stoperi kaptan yapalım demişşin o stoper kaç tane dil biliyor merka ettim? hangi futbolcularla iletişim kuracak dogru düzgün..?
                  7n bitirdin bizi

Yorum

• de nigris'i ben istemem şahsen. tekniği yeterli değil, oyunu rakip alana yığan, sağlı sollu sürekli ataklar geliştiren, ortalayan bir takımda baya iş yapar ama, ben daha iyisinin bulunacağı kanısındayım.. rukavina - mehmet yıldız çok iyi olur bence. ahh tekke ah. o gelse başka transfer mransfer gerekmez
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ziya grantın yerine chelsea nın başına geçecek haberiniz yok galiba
                      Ziya dünya üzerinde hiç bir ülkede hiç bir takımın başına daha geçemez ancak haralarda iş bulabilir atlara kondüsyon yüklemek göreviyle

Yorum

Yunanlı stoperi kaptan yapalım demişşin o stoper kaç tane dil biliyor merka ettim? hangi futbolcularla iletişim kuracak dogru düzgün..?
                        Alex kaç tane dil biliyor,Türkçeyi biliyormu acaba?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçukla anlaşıldı diye hissediyorum içimde öyle bir his var

Bana da öyle geliyor alacağız bu uşağı sonunda

Ziya Doğan kendi kendine diyordur ( Yabancı oyuncular için ) ben olsam bunu şunu bi de onu fazla oynatmam dk.80 de oyuna alırım sonra gönderirim diye
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Alex kaç tane dil biliyor,Türkçeyi biliyormu acaba?
                            takımının yarısı brazilyalı.. etrafındaki oyuncularda öyle ve adam 3-4 yıldır türkiyede.. gelir gelmez adam kaptan yapıılmaz ki
                            7n bitirdin bizi

Yorum

takımının yarısı brazilyalı.. etrafındaki oyuncularda öyle ve adam 3-4 yıldır türkiyede.. gelir gelmez adam kaptan yapıılmaz ki
                              Senin dediğin olsun sevgili hocam.Yeter ki canın sağolsun

Yorum

• tartıştığımız konu çok saçma ne kadar tecrübeli olursa olsun hem yeni gelmiş hem de yunan biri trabzonda kaptanlık yapamaz başka kaptan mı yok (yani yattara dururken)
                                takımdaki diğer oyunculara daayıp oluyor
                                hemhüseyin iyi bir kaptandır oynamasada takımın hüseyine ihtiyacı vardır bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X