Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan KüÇüK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya Trabzon simdi istese Fatih i herkoşulda getirir(tabi para lazm

Hakan a teklf yapan Hakan sukur u alır galatasaray teklif yapmayacak gibi gozukuyo hakan cok işe yarar Trabzonda bence bitiriciliği hava topları iiiiyidir
    Renktaş yapma allah aşkına ne hakan şükür'ü. şükür bu saatten sanra emekliliğin tadını çıkarsın çocuklarıyla torunlarıyla ilgilensin. ayrıca eziklerin artıkları yakışmaz bize. bu elton yemin ederim ciguli gibi adam. bir karış boyur var. kendimize güldürmeyelim. TRABZONUMUN formasını giyecek adam rakiplerine korku vermeli. ciguliyle şükürle uğraşcağımızı Fatih Tekke'yi kiralık getirelim. Hem forvet hem forvet arkası oynatabiliriz. Şampiyon kadromuzda görmek istiyorum kaptanımızı. onca adam aldık. forvet almazsak hepsine yazık olacak. burak bizi hedefimize götürmez. TRABZONUM manisa değil. Yabancı bi forvet şart.

Yorum

• Buraki Alirsak 2 tane Forvetimiz olur:

Umut Bulut ve Burak Yilmaz! eeeeeeeee yedek?? Erginmi?? Cem Demirmi??? en az 3 yeni forvet lazim!!!! Eren Derdiyok noldu ben m. yildiza raziyim hata alirsak sevinirim!!!
      Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Selçuk +Burak +Solaçık+bir tane genç ve dinamik ortasaha alıp transfere nokta koyarız.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmet yildizi sevmeyen arkadaslarin yanlis hatirliyor... onun bir kabahati yok, asil suclu o musa denilen...........!!!
          onun saha içine kızgın değil kimse.
          adama saldırdılar.

sahadan çıktıktan sonra kameraya yalan söylediği için kızdı herkes..
          ben de dahil.

kafama cisimle vurdular, boynum tutmuyor .. vs..

neyse....

sahanın içinde kendini koruması değil mesele.
          orada haksız olduğunu savunmak delilik..

musa konusunda katılıyorum..
          densizin en önde gideni.

Yorum

• İlk olarak Kotsari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mehmet Yıldız haberi umarım asparagasdır, Mehmet'in bu seneki performansına aldanmamak lazım bence, çok kuvvetli bir oyuncu ama mental olarak begenmiyorum kendisini, en azından Trabzonsporun aradıgı adam olduguna inanmıyorum. Zaten forumdaki ortak goruste pivot santrafor alınmasından yana. Sorun şu ki iyi bir pivot santrafor bulmak kolay iş değil.

mehmette pivot santrafordan fazlası var
            Bordomavi.net

Yorum

• Yönetim kimseden birşey saklamıyor eğer mehmet yıldız Trabzonda olsaydı kesin haber olurdu.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim kimseden birşey saklamıyor eğer mehmet yıldız Trabzonda olsaydı kesin haber olurdu.
                çok da saklanan bişey değil ki???

ntv spor bas bas bağırdı mehmet trabzonda, transfer görüşmeleri devam edior diye..

Yorum

• Maç bitti 2-1 yenildik
                  Onur ilk golü çıkarabilirdi 2.golü 25 metreden yedi ama pek bi çaresi yoktu...
                  Nuri iyidi..Aydın iyiydi..Özer 2.yarı daha iyi oynadı..Orhan Şam çok iyiydi..
                  Ama İtalyadaki 7 numara çok iyi bir oyuncu geleceği çok parlak artık nerde oynuyorsa bilmemne faria mi ne adı..lufaria mı duyamadm tam
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selçuk +Burak +Solaçık+bir tane genç ve dinamik ortasaha alıp transfere nokta koyarız.
                    İnşallah, inşallah....

Yorum

• Mehmet yıldız manulu roney'in gelişmemiş versiyonu sitili onunkine benziyor fakat biraz daha yavaş. Alınırsa iyi bir iş vapmış oluruz. Umut, mehmet yanlarına iyide bir yabancı pivot lazım burakla felan olacak iş değil bu tek başına.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sezon basi mehmet yildiz'a nefret kusuyordunuz, simdi ne oldu?

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok da saklanan bişey değil ki???

ntv spor bas bas bağırdı mehmet trabzonda, transfer görüşmeleri devam edior diye..
                          gercekten mi??
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezon basi mehmet yildiz'a nefret kusuyordunuz, simdi ne oldu?
                            devam edip kan davasına başlayalım istersen??

buna hayret ediyorum..
                            insanların kinlerinden vazgeçmeleri olumlu bir gelişmedir.

Yorum

• Bugünki maci izledikten sonra Orhan Sam'in mutlaka alinmasi gerektigini düsünüyorum. Hem sag bek hemde stoper oynayabiliyor cok saglam bir topcu. Sag tarafta Yattara'nin acigini kapatir. Defansif yönü cok cok iyi.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaşlar yönetim 1 tane forvet almayı düşünüyorsa Süper Kral ERGİN KELEŞ takımda kesin kalacaktır..baksanıza takımda 1 transferle beraber 3 adet santrafor kalacak bizde seviniyorduk Ergin i gönderirler diye demekkı kadroda düşünüyorlarmış :

Yorum

Yükleniyor...
                                X