İlk olarak engts61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
-
İlk olarak kırmızıgül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleewt dostum...
ben alıstım sende alısırsınTrabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet katılıyorum.oyunun kaderini değişterecek bir 10 numara lazım.zaten 10 numaranın anlamı bu.ne yapacağı belli olmaz.70-80 dk oyunda olmaz.son 10 dk akıl almaz asist yapar veya gol atar.böyle bi 10 numara lazım bize.alex,lincoln,delgado hiç biri çok mücadeleci futbolcular değil ama TÜRKİYE de şampiyonluğa oynayan takımlarda çok önemli futbolcularMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet katılıyorum.oyunun kaderini değişterecek bir 10 numara lazım.zaten 10 numaranın anlamı bu.ne yapacağı belli olmaz.70-80 dk oyunda olmaz.son 10 dk akıl almaz asist yapar veya gol atar.böyle bi 10 numara lazım bize.alex,lincoln,delgado hiç biri çok mücadeleci futbolcular değil ama TÜRKİYE de şampiyonluğa oynayan takımlarda çok önemli futbolcular
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer çift forvet oynayacaksak, bencede oyunun iki yönünü oynayabilen orta sahalara daha çok ihtiyac var. ve bu tip oyuncular alınmalı. böyle oyuncuları şahsen alexede, delgadoyada, cernatada tercih ederim. duran topları, frikikleri iyi kullnabilecek bir oyuncu lazım bize. çünkü günümüz futbolunda en büyük silahlardan hatta en büyüğü duran top organizasyonları olmuştur.
Yorum
-
İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi tanıdığın ortada brezilya milli takımına girmiş alexle kıyaslıyorsun lafımız yok sonuçta ben ben bu adamın oynadığı lige gidip izlemedim.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize 90 dakka kosan mücadele eden bir 10 numara lazim mesela Bremendeki Diego gibi, Bremende onu 6 mil. aldi simdiki degeri ise 25-30 gibi bizede böyle adamlar lazimMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet, valla arkamı tamamlıyosun abi. demek istediğim bu, alex şu an bu ligin kraLı olarak görülüyosa çoğu kişi tarafından, bunun nedeni 90 dk sürekli koşup, mücadele etmesimidir yoksa benim bi saattir anlatmaya çalıştığım gibi bir anda oyunun kaderini değiştirmesimidir?
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesn.farabi, rukavinayla , burakın çok benzer özelliklere sahip olduğunu ve bu yüzden, bonserevisi olmadığı için burak tercihinin doğru olacağını yazdınız. rukavina, hırvatların ümit ettiği yıldız adaylarından değilmidir, yoksa diğer ülkelere pazarlama taktiğimidir. bunu bir çok ülkede yaşıyoruz, numaradan ümit veya A milli takıma alıyorlar sonra fiat yüseltip, tabiri caizse başka takımlara paketliyorlar. sizcede rukavina böyle bir futbolcumudur.
Benim dikkat çekmek istediğim nokta , Rukavina'nın üstlenebileceği sorumlulukları alabilecek , benzer bir futbol anlayışına sahip serbest oyuncu varken oturup bir kez daha düşünmek gerektiği yönünde . Unutmayalımki takımın çok fazla takviyeye ihtiyacı var ve alınacak 10-12 oyuncunun " toplam kalitesinin " belirli seviyenin altında olmaması gerek .
Taşıdığım endişe Rukavina'nın potansiyeli ile alakalı değil , bu futbolcuya vereceğimiz 3 milyon euro bonservis bedelinin sol kanatta ya da orta sahaya transfer tercihlerimize etki edeceği ihtimali üzerine .
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize 90 dakka kosan mücadele eden bir 10 numara lazim mesela Bremendeki Diego gibi, Bremende onu 6 mil. aldi simdiki degeri ise 25-30 gibi bizede böyle adamlar lazim
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex ne yas evet dogru türkiye ligi icin bir iyi oyuncu ama avrupada görüyoruz ne yaptini, bide bize avrupada basari lazim benceMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum