Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ne ya, Umut ve Buraktan baska forvet elemani alinmayacak ha?? BIz yine bi 20 sene sampiyonluk göremeyiz. Bunlar simdi baska yabanci oyuncuda almaz. Bu güzel haberlerden sonra yine moralim bozuldu. Bizi Burak umut kurtaramaz size söyliyeyim. Bari bi dogru dürüst 10 numara alin. Yandik beyler yandik
    bu ne felaket tellallığı yahu

e başkan her gün transfer yaparsan ha boyle olur tabi..
    şaşırdı millet
    Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne olursa olsun alacaz biz o hadamları burak gelsin bizde is yapar hemde iyi is yapar.yenik durumdayız yada gol lazım ergin giriyo oyuna hic bir heycan yok bende biliyomki bise degismiycek ama burak girerse öle bir durumda cok sey degisir burak iyi futbolcu kadroda olması lazım selcuga diycek lafım yok zaten ben bide dardanelden aldıgımız oyuncularda cok heycanlıyım
      Katılıyorum.Yenik durumdayken Ergin girince hiç fark olmuyo, en azından Burak girince çok fark eder...

Yorum

• Bu Morisi almak için Samet Aybaba Brezilyaya gitmiş,onlar almaya yelteniyorsa biz neden alamayalım kiiiiii?*?

Yorum

• arkdslar buragı belkı

sevmıyorsunuz ama bnce cok ıyı oyuncu aldı mı gıdenlerden

ama son vuruslar ıyı deıl yattara kesecek kım vuracak umut mu bu sene gorduk burak desen oyle bır oyuncu deıl

yabancı forvette sart
          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ne felaket tellallığı yahu

e başkan her gün transfer yaparsan ha boyle olur tabi..
            şaşırdı millet
            Her saat transfer bekliyoruz artık...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Yıldız'dan kurtulduk.Zeten hiç gerek yoktu, Mehmet Yıldız'ı almaya...
              Mehmet Yiliz'i begenmeyip Burak gibi bir futbolcunun alinmasina sicak bakan bir zihniyete sasiriyor ve kiniyorum!!!

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Morisi almak için Samet Aybaba Brezilyaya gitmiş,onlar almaya yelteniyorsa biz neden alamayalım kiiiiii?*?
                Youtube de yazılan gibi moaris gelse gelse bursaya iskender yemek için gelir

Yorum

• Morais çok göz önünde olan bir adam. 3 değil 9 milyon avro istiyorlar onun için. O iş zor biraz.

Yorum

ne olursa olsun alacaz biz o adamları burak gelsin bizde is yapar hemde iyi is yapar.yenik durumdayız yada gol lazım ergin giriyo oyuna hic bir heycan yok bende biliyomki bise degismiycek ama burak girerse öle bir durumda cok sey degisir burak iyi futbolcu kadroda olması lazım selcuga diycek lafım yok zaten ben bide dardanelden aldıgımız oyuncularda cok heycanlıyım dardanelın genc oyuncular hep ıyı cıkıyo
                    Ergin'e yaptığın yorum için
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkdslar buragı belkı

sevmıyorsunuz ama bnce cok ıyı oyuncu aldı mı gıdenlerden

ama son vuruslar ıyı deıl yattara kesecek kım vuracak umut mu bu sene gorduk burak desen oyle bır oyuncu deıl

yabancı forvette sart
                      alınacak alınacak yabancı bi forvet alınacak hepimizde alkıslayacaz ama burak da alınacak azucuk daha bekleyin azucuk daha sabır bu kadar transfer yapan takım demekki biseyleri degistirecek bizim düsündümüz onlarda düsünüyodur illaki
                      !

Yorum

• Burak kafa toplarına baya hakim umutla ikisi forvet olabilir ama yinede yabancı forvet gerekli...Eğer Burak alınırsa, çok iyi bi alternatif de olabilir..

Yorum

• İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'la her konuda anlaşma sağladı. Yıldız ile her konuda anlaşıldı. Sivasspor da önce satışa 'evet' dedi. Ama Galatasaray'ın hevesini gören Klüp yöneticileri; imza aşamasında zam istedi. Görüşmeler her an sonuçlanabilir...

Galatasaray, Yıldız ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. 2 gün önce Ankara'da Sheraton Otel'de Adnan Sezgin ile bir araya gelerek, Cimbom'un teklifine 'evet' diyen Yıldız için; 1.2 milyon dolar ve futbolcularından Aydın ve Anıl Sivasspor'a verilecekti..
                          Ancak Anıl ve Aydın'ın kiralık mı yoksa bonservisi ile mi verildiği netleşmedi. Sivasspor yönetimi, anlaşmanın imza aşamasında , Galatasaray'dan fiyatı yükseltmesini istedi. Galatasaray yönetimi fiyat arttımına yanaşmadı. İki taraf araındaki pürüzün giderilmesi için temaslar sürüyor. Bu arada Ankara'da bulunan Mehmet Yıldız, sorunun çözülmesi ve Cimbom'a resmi imza atmak için çaba harcıyor. Galatasaray cephesinde de Aydın'ın takımda kalması için baskı yapan yöneticiler var.

Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=142030
                          ben bu işten bişey anlamadım kimi trabzonda diyo kimi gs ye gidiyo diyo anlamadım . ntvspor mu salladı acaba biraz

Yorum

ne olursa olsun alacaz biz o adamları burak gelsin bizde is yapar hemde iyi is yapar.yenik durumdayız yada gol lazım ergin giriyo oyuna hic bir heycan yok bende biliyomki bise degismiycek ama burak girerse öle bir durumda cok sey degisir burak iyi futbolcu kadroda olması lazım selcuga diycek lafım yok zaten ben bide dardanelden aldıgımız oyuncularda cok heycanlıyım dardanelın genc oyuncular hep ıyı cıkıyo
                            Bencede Burak bizde ve baska bir takimda da is yapicaktir. Buraki Besiktasin nasil biraktigni hala anlamis degilim. Ilk ciktigi dönemler türkiyenin en iyi forvetlerinden olucagni kesin gözüyle bakiyordum. Ki dogrusu gicik da kapiyordum, nedn bizden cikmaz böyle adam diye. Besiktasi o genc yasina ragmet mac kazandirmasini bile bilmistir zmninda.

Dardanelden alidigimiz topculari bilirimisin? nedn ümitlisin bu topcular konusunda? Bildigin birseyler varsa bizimlen paylasirsan cok güzel olur

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her saat transfer bekliyoruz artık...
                              yarın burak ile selcugu da alırsak 1 -2 hafta sessiz kalabiliriz şaşmayın yani

Yorum

• transferlerin hepsi güzel gelecege de yatirim. Sadri baskani kutluyorum.

Yanliz beni tedirgin eden, suana kadar daha takimi sirtlayip ucuracak adam alamadik ne yazikki. Hepsi defans agirlikli futbolcular, iyiki ziya hoca yok, yoksa epey laf isitirdi herhalde.
                                Insallah Burak i da alirlar ve kalan parayla da saglam bir forvet ve 10 numara aliriz. Ozaman bizi seneye kimse tutamaz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X