Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki cevre Takimlardan alinan Genc Fidanlar neden Resmi Sözlesmeyi Basin önünde Imzalamiyor?

Onlar dahami az kiymetli

Sadri Baba olmadi simdi
    Ne alaka ?

Onların hepsi hazırlık kampında denenecek! Kadroya seçilenler resmi imzaları atacaklar. Seçilmeyenler ise pilot takımlara tekrar gönderilecek.

Mantıksız mı bu yapılan?
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bakalım başkan ne açıklama yapçak
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne alaka ?

Onların hepsi hazırlık kampında denenecek! Kadroya seçilenler resmi imzaları atacaklar. Seçilmeyenler ise pilot takımlara tekrar gönderilecek.

Mantıksız mı bu yapılan?

Tamam o zaman.
        Özür Kardes.

Bu durumuda ancak bizim cevre Takimlarin Gencleri kabul eder.

Digerleri herhalde önce Sözlesme Imzalayalim, sonra deneyin derdi
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Şu aşamada bir oyuncunun belli yeteneklerinin olması onu transfer etmemiz için yeterli bir gerekçe değil. Maalesef eksiklerini tamamlayan değil, yeni kurulan bir takımız
          Bu kısım çok çok önemli..
          "Yetenekliyse alalım abi" yanlış bi anlayış Ligin en kötü 3-5 kadrosundan birine sahibiz Hal böyle olunca ilk 11 için epey transfer şart Öncelikleri iyi belirlemeli yukardan aşağıya doğru gitmeli İyi gidiyoruz şu an ama daha yolu yarılamış değiliz E zaten transfer sezonunun açılmasına da 2 haftadan fazla süre var Yapılan 4 transferin ardından;

1-Santraforun yerli olacağını düşünürsek yabancı bi golcü şart son vuruşları en önemli özelliği olmalı Şöyle Makaay- Klose gibi Bu anlamda adı geçen Klasnic harici kimse yok Rukavina bu işi yapar mı bilemiyorum
          2-Santrafor yerli olmalı M. Yıldız bu iş için ideal bence ama ilgileniyor muyuz bilmiyorum Burak soru işareti bu mevki için M. Batdala da bi el atsak hiç fena olmaz
          3-Bi stoper daha gerekli oyun kurabilen cinsten yabancı olucak gibi görünüyor ama kale yabancı olursa stoper yerli olur
          4-Kaleci transferi gündemde olmasa da gerekli stoperin durumuna göre yerli ya da yabancı durumu belirlenir herhalde
          5-Dananın kuyruğunun koptuğu yer Yıllar sonra sol ayaklı hızlı güçlü bi sol kanat oyuncumuz olacak mı merak ediyorum Yabancı olmalı Yarın ki rakip Uruguay'un sol kanadı tam bize göre aslında

Selçuğu yazmama gerek yok zaten
          Dardanelli gençler konusunda ben de umutluyum
          Şu transfer faslını bir an önce kapatsak da hangi formayı alacağımızı düşünmeye başlasak iyi olur

Yorum

• iki dakika sabredin arkadaslar. onlara da sira gelir.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Oh be gözümüz gönlümüz şenlendi
              numaralar da olsaydı
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bugün selçuk yarın burak imzalarsa tam süper olur

Yorum

• Başkan helal valla canla başla çalışıyor adamlar revizyon gereksiminin hepimizden çok farkındalar....
                  isteyince sevmekle oluyor...

Yorum

• Kadro iyiden iyiye şişmeye başladı, göndermeye de yavaş yavaş başlamak lazım...
                    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• ezik ğs finli kaleci jaskelaynen ile ilgileniyor hemen bu adama imza attıralım başkan
                      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün selçuk yarın burak imzalarsa tam süper olur
                        haklısın kardeş
                        Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam o zaman.
                          Özür Kardes.

Bu durumuda ancak bizim cevre Takimlarin Gencleri kabul eder.

Digerleri herhalde önce Sözlesme Imzalayalim, sonra deneyin derdi
                          Bu durumu ancak bizim çevre takımların gençleri kabul eder ne demek?
                          Bizim çevre takımındaki futbolcular yine bizim futbolcularımız. Buğra ve İsmail, hocanın istediği gençlerdi. Bunlar kampta yeterli bulunmazsa kiralanacak sonra tekrar çağırılacaklar.

Kılıf uydurmakta gerçekten üzerimize yok
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bugün akşama doğru netlik kazanır, Selçuk transferi...

Yorum

• Dardanelli futbolcuların bugün Colman ve Girayla imzalamıs olmalarının sebebi Ersun Yanalın bu iki genci kendisinin begenip izlediginden dolayıdır yani iki futbolcuyuda bizde oynayabilecek yetenekte gördügü icindir bugra erdogan yeni gökhan gönül olabilir insallah
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.05.2008, 12:55.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Özer, Selçuk, Burak beraber imzalasa var ya tadından yenmez
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X