İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRota Kosta Rikalı
Trabzonspor'da yeniden Belçika seferi başladı. Transferde gençlere yönelen Trabzonspor aradığı forveti gökte ararken Gent'te buldu. Belçika'nın Gent takımında forma giyen 22 yaşındaki Kosta Rikalı forvet Bryan Ruiz González takibe alındı.
1,86 m boyundaki 22 yaşındaki genç forvet bu yıl oynadığı 32 maçta 11 gole imza atarken 6 da asist yaptı. Son vuruşlardaki ustalığı ile göze çarpan golcünün tekniğinin de göz doldurduğu öğrenildi. Topla dripling özelliğinin mükemmel olduğu öğrenilen genç golcü Kosta Rika milli takıma adına çıktığı 8 maçta da 3 gol kaydetti. Genç golcünün aranan özellikte olduğu bildirilirken şu an ki sorunun Gent takımının istediği yüksek bonservis bedeli olduğu öğrenildi.
Ayrıca Trabzonspor İsviçre'nin Basel takımında oynayan gurbetçi futbolcu Eren Derdiyok içinde girişimlerini sürdürüyor. Şuanda İsviçre milli takımında bulunan gurbetçi futbolcunun menajeri ile görüşmeler devam ediyor.bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaberın ımzası kıme aıt...
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhunun takımı 3-1 yaptı durumu
inş. sağsağlim bitirir ligide sağlam gelir bize
Yorum
-
ŞENER'İN ESPRİLERİ İMZALARI SOLLADI
İmzalardan önce yüzü gülmeyen Başkan Sadri Şener imzalar atıldıktan sonra kendine geldi. Bordo mavili takımın tesislerinde adeta şov yapan Başkan Sadri Şener esprileri ile de kırdı geçirdi.
TESİSLERDE İMZADAN
ÇOK, BAŞKAN ŞENER’İN
ESPRİLERİ KONUŞULDU!..
İmzalardan önce yüzü gülmeyen Başkan Sadri Şener imzalar atıldıktan sonra kendine geldi. Bordo mavili takımın tesislerinde adeta şov yapan Başkan Sadri Şener esprileri ile de kırdı geçirdi.
İşte o konuşmalardan bazıları..
Sadri Şener” Arkadaşlar bundan sonra imza törenlerinde ben yer almam. Boyum kısa kalıyor,rezil oluyorum. Boyu en uzun olan yöneticimiz Levent Erkuloğlu yer alsın”
Basın mensupları resim çekerken itiş kalkış olunca devreye giren Sadri Şener” Acele etmeyin bu imzalardan daha çok atılacak. Bıkarsınız.Kendinizi fazla yormayın”
Basın mensuplarından sağlı sollu sorular gelince Başkan Sadri Şener” Zor sorular sormayın çok iyi çalışamadık. Bir dahaki imza törenize hazırlıklı geliriz”
Başkan Sadri Şener’in bu kadar neşeli olması yönetimi de mutlu etti. Sahada oyuncularla resim çektirip top oynayan başkan Şener” Topa hükmetmek görüldüğü kadar kolay değildir.”
Diyerek işin zorluğunu dile getirdi.
Allahına kurban olayım baskanım seni seviyoruzİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Colman'a Akçaabat köftesi
24 Mayıs 2008 / 16:49
Trabzonspor'un yeni transferi Colman Trabzonspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından Akçaabat'a köfte yemeye gitti.
Trabzonspor'un yeni transferi Colman Trabzonspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından Akçaabat'a köfte yemeye gitti.
Trabzonspor'un yeni transferleri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninin ardından Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçaabat'a köfte yemeye gittiler.
Akçaabat'ta Körfez Restoran'ta köfte yemeyi tercih eden futbolcular meşhur Akçaabat köftesi'ni çok beğendiler.
İlk kez Akçaabat köftesi yiyen Colman, sık sık bu lezzeti tadacağını dile getirdi.
Yorum
-
arkadaşlar bu özerin videosunu ilk defa izledim yattara 2 bu adam maş ya
hazır bu kadar fanatik trabzonsporluykende kesin alınmalı bencehttp://beatfiltering.com/index.php/1...d0dade60b16296
izleyin bu videoyu arkdaşlarSevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
Yunanlı dafans oyuncusunu alırsak çok iyi bir iş yapmış oluruz ama bu seferde o bölgede bir kaparıklık olacak onuda hoca çözecek artık. Selçuk sol açık birde santrafor aldıkmı bize yeter.
Bana göre selçuk,colman 10 numara.Sadece top ayağındayken oyanayan oyuncuları sevmiyorum ben alex gibi. Gerrad, ballak, lampard tarzı oynayan oyuncuların hayranıyım.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
ilk başlarda başkanı baya eleştiriyordum kendi kendime bir başkan bu kadar açıklama yaparmıdiye her gün gazetede başka bir açıklama çıkıyordu ama şimdi her açıklaması transfer ettiğimiz oyuncu olunca nedense başka açıklmama yapmamışmı diye merak ediyor insansadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Sami'yi Trabzonspor kaptı
Trabzonspor Hollanda 1.lig ekiplerinden Nijmegen'in sol kanat oyuncusu Sami Büyüktopaç'I renklerine kattığı ortaya çıktı . Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen takımında forma giyen Sami ile Brüksel'de 5 yıllık resmi sözleşme imzalandı .Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, önümüzdeki hafta içersinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayacak .
Kaynak : Spor61
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSami'yi Trabzonspor kaptı
Trabzonspor Hollanda 1.lig ekiplerinden Nijmegen'in sol kanat oyuncusu Sami Büyüktopaç'I renklerine kattığı ortaya çıktı . Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen takımında forma giyen Sami ile Brüksel'de 5 yıllık resmi sözleşme imzalandı .Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, önümüzdeki hafta içersinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayacak .
Kaynak : Spor61Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
Yorum