Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yapilacak transferler artik hocanin taktigine göre sekillenecektir..Eger ortadaki 3 'lü oyunu 2 yönlü oynayabilirse 4-3-3 fena bi taktik sayilmaz..Dünkü ümit milli mactada bana böyle oynuyormusuz gibi geldi ve özer bu 3 lünün saginda oynuyodu..Bu forumda teknigi cok övülsede dünkü macta pek kendini gösteremedi ama mücadelesi iyidi.Aslinda alinirsa bu 3lünün saginda iyi olabilir..ayman ve serkanda bu 3'lüyü zorlayacak oyuncular olur..Tabii kaptanimiz satilmazsa oda var bu bölge icin..

Öndeki 3 lü icinse sagda yattara ,soldada burak ve umut olabilir ama muhakkak iyi bir santrafora ihtiyacimiz var..
    Evet katılıyorum, orta sahaya özer'i aldık mı 3 lü orta sahanın sağında özer ortasında selçuk solunda da Colman oynar...

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rota Kosta Rikalı
      Trabzonspor'da yeniden Belçika seferi başladı. Transferde gençlere yönelen Trabzonspor aradığı forveti gökte ararken Gent'te buldu. Belçika'nın Gent takımında forma giyen 22 yaşındaki Kosta Rikalı forvet Bryan Ruiz González takibe alındı.

1,86 m boyundaki 22 yaşındaki genç forvet bu yıl oynadığı 32 maçta 11 gole imza atarken 6 da asist yaptı. Son vuruşlardaki ustalığı ile göze çarpan golcünün tekniğinin de göz doldurduğu öğrenildi. Topla dripling özelliğinin mükemmel olduğu öğrenilen genç golcü Kosta Rika milli takıma adına çıktığı 8 maçta da 3 gol kaydetti. Genç golcünün aranan özellikte olduğu bildirilirken şu an ki sorunun Gent takımının istediği yüksek bonservis bedeli olduğu öğrenildi.

Ayrıca Trabzonspor İsviçre'nin Basel takımında oynayan gurbetçi futbolcu Eren Derdiyok içinde girişimlerini sürdürüyor. Şuanda İsviçre milli takımında bulunan gurbetçi futbolcunun menajeri ile görüşmeler devam ediyor.
      haberın ımzası kıme aıt
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haberın ımzası kıme aıt
        spor61 ...
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ceyhunun takımı 3-1 yaptı durumu
          maç 4-1 oldu
          inş. sağsağlim bitirir ligide sağlam gelir bize
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• bu ozer hurmacı yı yonetım aldımı kı gundeme??
            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• ŞENER'İN ESPRİLERİ İMZALARI SOLLADI
              İmzalardan önce yüzü gülmeyen Başkan Sadri Şener imzalar atıldıktan sonra kendine geldi. Bordo mavili takımın tesislerinde adeta şov yapan Başkan Sadri Şener esprileri ile de kırdı geçirdi.
              TESİSLERDE İMZADAN
              ÇOK, BAŞKAN ŞENER’İN
              ESPRİLERİ KONUŞULDU!..

İmzalardan önce yüzü gülmeyen Başkan Sadri Şener imzalar atıldıktan sonra kendine geldi. Bordo mavili takımın tesislerinde adeta şov yapan Başkan Sadri Şener esprileri ile de kırdı geçirdi.

İşte o konuşmalardan bazıları..

Sadri Şener” Arkadaşlar bundan sonra imza törenlerinde ben yer almam. Boyum kısa kalıyor,rezil oluyorum. Boyu en uzun olan yöneticimiz Levent Erkuloğlu yer alsın”

Basın mensupları resim çekerken itiş kalkış olunca devreye giren Sadri Şener” Acele etmeyin bu imzalardan daha çok atılacak. Bıkarsınız.Kendinizi fazla yormayın”

Basın mensuplarından sağlı sollu sorular gelince Başkan Sadri Şener” Zor sorular sormayın çok iyi çalışamadık. Bir dahaki imza törenize hazırlıklı geliriz”

Başkan Sadri Şener’in bu kadar neşeli olması yönetimi de mutlu etti. Sahada oyuncularla resim çektirip top oynayan başkan Şener” Topa hükmetmek görüldüğü kadar kolay değildir.”
              Diyerek işin zorluğunu dile getirdi.

Allahına kurban olayım baskanım seni seviyoruz
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Söylediklerine bakacak olursak daha çoo..kk oyuncu alacağız
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Colman'a Akçaabat köftesi
                  24 Mayıs 2008 / 16:49
                  Trabzonspor'un yeni transferi Colman Trabzonspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından Akçaabat'a köfte yemeye gitti.

Trabzonspor'un yeni transferi Colman Trabzonspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından Akçaabat'a köfte yemeye gitti.

Trabzonspor'un yeni transferleri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninin ardından Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçaabat'a köfte yemeye gittiler.

Akçaabat'ta Körfez Restoran'ta köfte yemeyi tercih eden futbolcular meşhur Akçaabat köftesi'ni çok beğendiler.
                  İlk kez Akçaabat köftesi yiyen Colman, sık sık bu lezzeti tadacağını dile getirdi.

Yorum

• arkadaşlar bu özerin videosunu ilk defa izledim yattara 2 bu adam maş ya

hazır bu kadar fanatik trabzonsporluykende kesin alınmalı bencehttp://beatfiltering.com/index.php/1...d0dade60b16296

izleyin bu videoyu arkdaşlar
                    Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                    Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi
                      Herkese olur aradaKolay değil tabii o faciadan sonra 4 transfer
                      4 mü 6 mı ?
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yunanlı dafans oyuncusunu alırsak çok iyi bir iş yapmış oluruz ama bu seferde o bölgede bir kaparıklık olacak onuda hoca çözecek artık. Selçuk sol açık birde santrafor aldıkmı bize yeter.

Bana göre selçuk,colman 10 numara.Sadece top ayağındayken oyanayan oyuncuları sevmiyorum ben alex gibi. Gerrad, ballak, lampard tarzı oynayan oyuncuların hayranıyım.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ilk başlarda başkanı baya eleştiriyordum kendi kendime bir başkan bu kadar açıklama yaparmıdiye her gün gazetede başka bir açıklama çıkıyordu ama şimdi her açıklaması transfer ettiğimiz oyuncu olunca nedense başka açıklmama yapmamışmı diye merak ediyor insan
                          sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Sami'yi Trabzonspor kaptı

Trabzonspor Hollanda 1.lig ekiplerinden Nijmegen'in sol kanat oyuncusu Sami Büyüktopaç'I renklerine kattığı ortaya çıktı . Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen takımında forma giyen Sami ile Brüksel'de 5 yıllık resmi sözleşme imzalandı .Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, önümüzdeki hafta içersinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayacak .

Kaynak : Spor61

Yorum

• Mazoşistmişiniz arkadaşlar...Bırakın gecmişi ileriye bakalım.

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sami'yi Trabzonspor kaptı

Trabzonspor Hollanda 1.lig ekiplerinden Nijmegen'in sol kanat oyuncusu Sami Büyüktopaç'I renklerine kattığı ortaya çıktı . Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen takımında forma giyen Sami ile Brüksel'de 5 yıllık resmi sözleşme imzalandı .Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, önümüzdeki hafta içersinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayacak .

Kaynak : Spor61
                                Böyle giderse keçelinyoya yol gözükecek. Sol kanada çok yüklenme oldu acaba bu gençlerden bazıları pilot takımlarımıza yollanacakmı??
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X