olmaz olmaz olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla oyuncular hakkında net bir bilgim yok
Cernat'ın geçmiş sayfalarda jeneriklik bir golünü koymuştum.Alırsak faydalı olur.Adamın sadece bilekleri yeter.
Bu arada Burak Yılmaz'ın alınmasına asla karşı değilim,keşke alsak
Yanlız adamı alsak bile hangi yüzle tribüne çağıracağız,Trabzonda ailesine edilmeyen küfür kalmadı.Bence haketmemişti.Nitekim kendi takımının başarısı için ter döküyor.
Kendisinde çok büyük bir potansiyel var ama henüz yeteneğinin çeyreğini bile ortaya koyamadı.Eğer alırsak ve uyum sağlarda takıma alışırsa çok büyük bir oyuncu kazanmış oluruz.
Burak'ın yetenekli olduğuna bişe demem ama onun aklı hala İstanbul'da ilerde satar gider bizi...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Tekrar yaziyorum bu adami kacirirsak cok pisman oluruz.
Penalti'yi cikaran ve atan, son golü atan oyuncu Hosny'den bahsediyorum.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz'ı Antalyaspor' dan beri takip ediyorum. Bence hiçbir zaman iyi bir futbolcu olamayacak. Almamalıyız diye düşünüyorum.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
*"Selçuk İnan İçin Manisa´ya Geldim"
28.01.2008 - 15:29:05 | Kaynak: Lig TV
Beşiktaş´tan Vestel Manisaspor´a transfer olarak eski teknik direktörü Yılmaz Vural ile buluşan Burak Yılmaz Manisa´ya gelmesindeki en büyük etkenin can ciğer arkadaşım dediği Selçuk İnan olduğunu söyledi.
Yıllardan beri Selçuk´la çok iyi arkadaş olduğunu belirten ve arkadaşlıklarının Genç milli takım´da oda arkadaşlığından başladığını söyleyen Burak Yılmaz LİG TV´de yayınlanan Futbol Gündemi´nde "Selçuk olduğu için buraya geldim. Manisa´ya sıcak baktım. Denizli maçında oyun ve skor olarak çok iyi oldu. Son dakikalarda yediğimiz gollerle berabere de bitebilirdi. Benim için de çok iyi oldu. Böyle birşey gerekiyordu bana..." ifadesini kullandı.
Beşiktaş´taki günlerini de değerlendiren Burak Yılmaz "Ben Beşiktaş´a transfer olduktan sonra 43 maç oynadım. İyi bir rakam. Çok da kötü oynadığımı düşünmüyorum. Bana yapılan eleştirileri de anlamıyorum. Goller de atmıştım ama her zaman olmayınca sakatlıklar da eklenince benim için talihsizlik oldu. Hiçbir şeye sığınmıyorum. Benim de hatam vardı ama benim hatalarımın olduğu kadar başkalarının da hataları vardı elbet" açıklamasını yaptı.
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tekrar yaziyorum bu adami kacirirsak cok pisman oluruz.
Penalti'yi cikaran ve atan, son golü atan oyuncu Hosny'den bahsediyorum..Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
arkadaslar.. su yerden top oynamayi bi becerebilirsek bence cok guzel bir futbol ortaya koyariz!
suan barcelonaya bakiyorumda hep yerden oynuyorlar.. hic sisirme toplari yok... simdi bunu yapabilen topculari alabilirsek ve tabiiki yeteneklide/becerikli olmalari lazim, iste ozaman guzel bir futbol ortaya koyabiliriz. ve kafaya rahatca oynariz diye dusunuyorum.
Trabzonspora bakiyorum, hep sisirme toplari gonderiyoruz ileri.. defanstan al topu vur ileri gelsin geri.
Yorum
-
İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar.. su yerden top oynamayi bi becerebilirsek bence cok guzel bir futbol ortaya koyariz!
suan barcelonaya bakiyorumda hep yerden oynuyorlar.. hic sisirme toplari yok... simdi bunu yapabilen topculari alabilirsek ve tabiiki yeteneklide/becerikli olmalari lazim, iste ozaman guzel bir futbol ortaya koyabiliriz. ve kafaya rahatca oynariz diye dusunuyorum.
Trabzonspora bakiyorum, hep sisirme toplari gonderiyoruz ileri.. defanstan al topu vur ileri gelsin geri.
bizim oynadığımız futbolsa, barcelonanın oynadığı ne?
barcelonanın oynadığı futbolsa, bizim oynadığımız ne? diye.
bizim maçları izledikten sonra avrupa maçlarını izleyince gerçek futbol buymuş diyorum.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim uyuma kalk allllllloooooooooo taraftar uyuma baski yapin böyle olmuyor , nerde trabzonlu usaklar
aaallllllllöööööööö bagiriyorum duyan varmi beni .
Yeter artik hep beraber bir seyler planlayalim ve baski yapalim yönetimimize .VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
Yorum