Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet Yıldız Haberinin gerçekle ilgisi yok arkadaşlar...Ha olsa fena mı olur bence fena olmaz o değilse bile Umut kesin gol kralı olur .Bazı arkadaşların üzüleceği bir haber vereyim .Burak ın olma ihtimali Selçuğun kinden yüksek....
    bize ivedilikle lazım olan burak değil be abi.
    selçuk...

selçuğu alamadıktan sonra hiç kıvranmaya gerek yok burak için..

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      italya ümit millilerindeki Lanzafame ve sonradan oyuna giren 10 numaralı oyuncuları etkiliydi gerçekten..özellikle lanzafameyi çok beğendim...

onur ilk golde hatalıydı 2. golde italyan iyi vurdu pek fazla hata aranmaz o golde...
      gelecek sene kalemize iyi bir kaleci şart.
      onu diyom bende adını söyleyemedim 7 numara dimi süper bi adam bencede giren keltoş 10 numarada iyiydi..
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

gelecek sene kalemize iyi bir kaleci şart.
        Ben de Onur ve Tolga ile bu işin olmayacağını düşünüyorum.Tamam, Onur yetenekli bir kaleci ve FB maçında çok iyi bir performans gösterdi ama bu bir sezonu çok iyi götüreceği anlamına gelmez...

" İyi bir kaleci takımın yarısıdır. " diyerek tecrübeli bir kalecinin alınmasını istiyorum.

Bunun yanında Selçuk, bir sağ bek (çok şart değil) , bir yaşlı stoper, bir sol açık ve iki santrafor alınırsa seneye bu takım uçar...Tabi bu dediklerimin gerçekleşme ihtimali de çok zayıf.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla bizim orada duruşun "doğru" ise devam et derler.
          yanlış duruşa devam et diyorsan buyur sen devam et..

bıraktık biz bu havaları..
          aynı yanlış havadan aynı nakaratla seni izlemeye devam ediyoruz..

Ben söyleyecegimi söyledim. Zamaninda adami insanliktan cikarip cani yapmistik. O zaman her sey farkli idi. Bizim millet yanar-döner, bir anda degisiyor. Madem cok seviliyor simdi, varsin bizim olsun o zaman.

Yorum

Mehmet Yıldız Haberinin gerçekle ilgisi yok arkadaşlar...Ha olsa fena mı olur bence fena olmaz o değilse bile Umut kesin gol kralı olur .Bazı arkadaşların üzüleceği bir haber vereyim .Burak ın olma ihtimali Selçuğun kinden yüksek....
            Selçuk inanı alma şansımız nedir zayıf ihtimal mi?

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onu diyom bende adını söyleyemedim 7 numara dimi süper bi adam bencede giren keltoş 10 numarada iyiydi..
              aynen 7 numara lanzafame...ismide güzel söyleniyo alsak mı bu adamı...
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bize ivedilikle lazım olan burak değil be abi.
                selçuk...

selçuğu alamadıktan sonra hiç kıvranmaya gerek yok burak için..
                Fatih eimn değilim .Colman iyi ise emin değilim ..rakam bilmiyorum ama çok para istiyorlar dedi görüştüğüm kişi Selçuk için bakalım....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Fatih eimn değilim .Colman iyi ise emin değilim ..rakam bilmiyorum ama çok para istiyorlar dedi görüştüğüm kişi Selçuk için bakalım....
                  colmana niye bağlı olsun abi.??
                  iki yönlü tek oyuncu ile mi kalacağız ön liberoda sene boyu??
                  adam nezle olsa göçeriz orta sahada..

kaldı ki selçuk görüntülerini izlediğim colmandan daha yetenekli topçu..

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de Onur ve Tolga ile bu işin olmayacağını düşünüyorum.Tamam, Onur yetenekli bir kaleci ve FB maçında çok iyi bir performans gösterdi ama bu bir sezonu çok iyi götüreceği anlamına gelmez...

" İyi bir kaleci takımın yarısıdır. " diyerek tecrübeli bir kalecinin alınmasını istiyorum.

Bunun yanında Selçuk, bir sağ bek (çok şart değil) , bir yaşlı stoper, bir sol açık ve iki santrafor alınırsa seneye bu takım uçar...Tabi bu dediklerimin gerçekleşme ihtimali de çok zayıf.

Süleyman hala mı stoper yeter daaa ) Tayfun var zaten unutmayın benim adamımı seneye milli takımın değişmez stoperi olacak ....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                      Kardeş yavaş ...Futbol fena halde hayata benzer. Hayatta bir tek doğru yoktur herkesin doğruları vardır . Futbol da da öyle ...

Mehmet Yıldız iyi topçudur. Pek becerikli değildir ama ayağında top tutabilir .Bu da benim doğrum ))
                      Aynen katılıyorum mesela bazı arkadaşlar tecrübeli kaleci isterken ben onur ve tolgayla bu işin olabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• Kulüp başkanı Sadri Şener de şu ana kadar Colman, Cale, Ceyhun ve Giray olmak üzere 4 oyuncu ile anlaştıklarını belirerek, şunları söyledi:
                        ''Bunların dışında Selçuk ve Burak için görüşmelerimiz sürüyor. Burak için yarın akşama kadar bir opsiyonumuz var. Santrafor konusunda çaresiz değiliz. Burak olursa olur, olmazsa başka bakacağız. Hocamız da bakıyor. Ama Burak konusunda çok mesafe aldık. Bunun dışında 7 tane genç futbolcu aldık. Burak'ı alırsak forvet transferini sonlandıracağız. Ama olmazsa yabancı alacağız.''

Forvet yine umut'a kaldık desenize..
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

aynen 7 numara lanzafame...ismide güzel söyleniyo alsak mı bu adamı...
                          Adam Juve de galiba ya...Ama geleceğin potansiyel Gilardinho tipi oyuncusu...
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Transfer bombalarını ardı ardına patlatıyoruz,inşallah devamıda gelecektir.Benim birazcık geçmişe Gökdenizin satıldığı zamanlara dönmek istiyorum.Gökdeniz satıldığı zaman yönetim çok ağır şekilde eleştirilmişti ama bugün gelinen noktada verilen kararın ne kadar doğru olduğunu görmeye başladık.Gökdenizden gelen 9 mlyon euro sayesinde ardı ardına transferler yapabiliyoruz.Şimdiye kadar 6.5 milyon euro civarında para harcadık.Ve halen daha Gökdenizin kazandırdığı parayı harcamaya devam ediyoruz.Eğer satılmasaydı benzin istasyonunda gelen 3 milyonla kimleri alabilecektik?
                            Yapılan transferlere baktığımızda bu takıma acil 3 oyuncu daha gerektiğini düşünüyorum.Bence en önemli eksiğimiz kaleci mevkii,eğer büyük hedeflere oynayacaksak Onur ve Tolganın şimdilik yetersiz olduğunu düşünüyorum.İkinci ciiddi sıkıntının savunmanın göbeğinde olduğunu düşünüyorum.Alınan oyuncular çok genç oyuncular,hem bu oyunculara birşeyler katabilecek hemde defanstan oyuna iyi top sokabilecek tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacıız olduğunu düşünüyorum.Ah keşke şu Eller'i şimdi alabilmiş olsaydık,bu takımın içinde mükemmel olurdu.
                            Üçüncü olarakta forvet ihtiyacımız var.Eğer söylenilen rakamlar doğru ise Rukivana transferinin doğru olmadığını düşünüyorum,4 milyon euroya istediğimiz tipte ve kendini kanıtlamış bir forvet transferi yapabiliriz.

Yorum

• selçuk olmayacaksa bu forumdaki herkesin keyfi bütünüyle kaçacaktır ki benim şimdiden kaçtı sanırım selçukla burak gelecekse braber gelsinler. yoksa selçuk tek başınada olabilir. Burak mı hiç önemli değil

Yorum

Süleyman hala mı stoper yeter daaa ) Tayfun var zaten unutmayın benim adamımı seneye milli takımın değişmez stoperi olacak ....
                                Erdal abi, biz mental Ziya'nın etkisindeyiz hâla...

Majstrovic yaşlarında, tecrübeli ve topu oyuna iyi sokabilen kısacası Popescu gibi bir adam alsak fena mı olur abi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X