İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçtım Kardeş Sağolasın !
Trabzonspordan haber mi alacağız?
Yorum
-
arkadaşlar bakın buraya yazıyorum demedi demeyim. bu milli takımdan bi cacık olmaz. futbolcular istediği kadar iyi olsun, yönetici levent kızıl gibi samimiyetsiz,ciddiyetsiz, menfaat düşkünü bir adam oldukça başarı hayal. Üstüne birde fatih terimin son zamanlardaki gıcık tavırlarını ekleyin. Orada futbolcu olsanız bu adamlar sizi motive edebilirmi.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
İlk olarak ahmet_dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüştüğümüz durumlara bak bir zamanlar bizde ünlü futbolcular alıyorduk şimdi kenar mahalledeki futbolcuları bile zor getirtiyoruz takıma
kenar mahalledeki futbolcular kim bi anlat bakalımBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmıyorum.
Lider futbolcu , aynı zamanda İYİ bir futbolcu olmalıdır.Risk alabilmelidir.Liderlik ettiği takım , kötü gününde olduğu zaman çıkıp 1 hareketi ile maçı alabilmeli - taraftarı alevlendirebilmelidir.
Örneğin, fabregas...Takım yatar,çıkar bir öldürücü pas atar takım,maçı alır.
Yoksa gördük Hüseyinin liderliğini...
Liderlik hakemle konuşmakla olmaz...O halde Ceyhun'u geri alalım...Hakemle süper dalaşıyordu !
Selçuk gelmişşşşşşşş da sevünelumyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak ahmet_dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüştüğümüz durumlara bak bir zamanlar bizde ünlü futbolcular alıyorduk şimdi kenar mahalledeki futbolcuları bile zor getirtiyoruz takıma
salın yakamızı..
neşemizi bozmanızın imkanı yokHadi eyvallah..
Yorum
-
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın da gayretleri sonuç verdi. Bir aksilik çıkmaması halinde iki yıldız oyuncu bugün Trabzonsporlu olacak
Trabzonspor’un uzun süredir peşinde koştuğu ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da, “Mutlaka kadromuza katmalıyız” dediği Manisaspor’un iki yıldız futbolcusu Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’da mutlu sona ulaşıldı. Uzun süren pazarlıklarda son iki gün içinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak devreye girince dün öğleden sonra iki kulüp el sıkıştı. Bir süreden beri Başkan Yardımcısı Saner Ayar’ın bizzat yürüttüğü Burak-Selçuk transferinde dün önemli gelişmeler yaşandı. İki futbolcu için de Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile masaya oturuldu. Bu arada görüşmelere Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da telefonla katıldı. Özak çok yakın dostu olan Vestel Grubunun patronu Ahmet Nafız Zorlu ile de görüşerek yardım talep etti. Zorlu’ya, “Trabzonspor kulübüne yakınlığını herkes biliyor. Burak ve Selçuk konusunda Manisaspor yönetiminin inadını kırmanı rica ediyorum” dedi. Zorlu da, Trabzonspor’a gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.
Aksilik Olmazsa İmza Bugün
Manisaspor Başkanı Yaralı Selçuk için 2 milyon 250 bin Euro’da, Burak için de 2 milyon Euro’da diretmeyi sürdürdü. Trabzonspor ise Burak için 1,5 milyon Euro’luk teklifini 1 milyon 750 bin Euro’ya, Selçuk için de 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifini 2 milyon Euro’ya çıkardı. Yaralı, “Bu konuyu yarına (bugün) kadar düşünelim yanıt verelim” dedi. Bu arada Yaralı’nın son kez Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşarak, “Burak ve Selçuk’u Trabzonspor’a veriyoruz. Ne diyorsun?” diyerek piyasayı yükseltmeye çalışma taktiği uyguladığı öğrenildi. Bunun üzerine de görüşmeyi yürüten Saner Ayar, “Ya saat 20.00’de bize net bir yanıt verirsiniz, ya da bu transferlerden vazgeçeriz” karşılığını verdi. Dün akşam saatlerinde taraflar yeniden bir araya geldi ve prensip konuşulan rakamlar üzerinde prensip anlaşmasına vardı. Yeni bir aksiliğin çıkmaması halinde Burak ve Selçuk’un resmi evraklarının bugün imzalanacağı dile getirildi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İlk olarak ahmet_dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüştüğümüz durumlara bak bir zamanlar bizde ünlü futbolcular alıyorduk şimdi kenar mahalledeki futbolcuları bile zor getirtiyoruz takımaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 transfer daha yapacakmışız kanal a da öyle dediler.. forvet lazım bize... burak selçuk gelse 1 kişi kalıyo o da yabancı olurr galiba.. hadi hayırlısı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekenar mahalledeki futbolcular kim bi anlat bakalım
Yorum
Yorum