Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lig tv de dinledim ve şu dikkatimi çekti haberde özer hurmacı ile ilgili hiçbirşey denilmedi
    hocam biraz daha ayrıntılı anlatsana

şimdi senin yazdıklarına göre

yarın selcuk ve burak tmm dır
    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• başkan vestel manisa klübüyle belirli bir parada ve takas edilecek futbolcularda bilgi vermiş ve vestel manisayada cumartesi akşamına kadar opsiyon tanımış eğer kabul ederlerse transferler cumartesi akşam olacak etmezlerse farklı teklifler veya vazgeçilecek ama benim anladığım zorda olsa 2 si birden alınacak kaçarı yok
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben de dinledim ancak öyle anlamadım sanırsam teklif yapmışız, yarına kadar süre vermişiz. Tamam derlerse alacağız yoksa vazgeçeceğiz demişizdir(bence yeni teklif veririz)
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• selcuk yuzde 99.9 onumuzdekı sezon ts de oynıcak belkı yarın ımzalar belkı bı hafta sonra ama gelecegı kesın zaten baskan gıray la yaptıgı gıbı onlada onceden anlasma yapmıstır burakta olursa ıyı olur hanı... son bı sozde burak ı ıstemeyenlere ts taraftarıına ıst e gelınce kedı gıbı oluyolar dıyen fatıh akyel kaptan olarak sahaya cıktıgında nerdeydınız burak ın ne yanlısını gordunuz cok merak ettım

Yorum

• Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'la her konuda anlaşma sağladı. Yıldız ile her konuda anlaşıldı. Sivasspor da önce satışa 'evet' dedi. Ama Galatasaray'ın hevesini gören Klüp yöneticileri; imza aşamasında zam istedi. Görüşmeler her an sonuçlanabilir...

Galatasaray, Yıldız ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. 2 gün önce Ankara'da Sheraton Otel'de Adnan Sezgin ile bir araya gelerek, Cimbom'un teklifine 'evet' diyen Yıldız için; 1.2 milyon dolar ve futbolcularından Aydın ve Anıl Sivasspor'a verilecekti..
            Ancak Anıl ve Aydın'ın kiralık mı yoksa bonservisi ile mi verildiği netleşmedi. Sivasspor yönetimi, anlaşmanın imza aşamasında , Galatasaray'dan fiyatı yükseltmesini istedi. Galatasaray yönetimi fiyat arttımına yanaşmadı. İki taraf araındaki pürüzün giderilmesi için temaslar sürüyor. Bu arada Ankara'da bulunan Mehmet Yıldız, sorunun çözülmesi ve Cimbom'a resmi imza atmak için çaba harcıyor. Galatasaray cephesinde de Aydın'ın takımda kalması için baskı yapan yöneticiler var.

Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=142030

Yorum

• ALLAH'im insallah bu Burak isi olmaz!!! Burak olursa forvet transferi bitiyormus, o kadar iyi icraat yaptiniz, eger böyle birsey yaparsaniz hepsini berbat edersiniz ve bosa gider!!! Bize forvet lazim CIRKEF degil...

Yorum

• Ben burağıda istiyorum selçuguda

Mehmeti de gs alsın...boş verin mehmeti biz yabancı kaliteli bir forvet alırız tmm dır burak umut bir de yabancı yeter..

burak olursa bnce Forvet işi bitmez

Eger Biterse forvetımız gucsuz olur
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Ben de dinledim ancak öyle anlamadım sanırsam teklif yapmışız, yarına kadar süre vermişiz. Tamam derlerse alacağız yoksa vazgeçeceğiz demişizdir(bence yeni teklif veririz)
                  aynende öyle olacak bundan eminim ya olacak ya yeni teklif vereceğiz ama yarın akşam varan 5 vr 6 olacak gibi

Yorum

• Boy/Kilo: 1.70/ 76 kg
                    1,70 adam 76 kilo olurmu yaw, sisko bu adam...

Yorum

• Mehmet Yıldız'dan kurtulduk.Zeten hiç gerek yoktu, Mehmet Yıldız'ı almaya...

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ''Bunların dışında Selçuk ve Burak için görüşmelerimiz sürüyor. Burak için yarın akşama kadar bir opsiyonumuz var. Santrafor konusunda çaresiz değiliz. Burak olursa olur, olmazsa başka bakacağız. Hocamız da bakıyor. Ama Burak konusunda çok mesafe aldık. Bunun dışında 7 tane genç futbolcu aldık. Burak'ı alırsak forvet transferini sonlandıracağız. Ama olmazsa yabancı alacağız.''

Şener, Hırvat forvet oyuncusu Rukavina'nın transferinin ise şu anda askıda olduğunu söyledi.

Kaynak: ligtv, Haber61
                        Bu ne ya, Umut ve Buraktan baska forvet elemani alinmayacak ha?? BIz yine bi 20 sene sampiyonluk göremeyiz. Bunlar simdi baska yabanci oyuncuda almaz. Bu güzel haberlerden sonra yine moralim bozuldu. Bizi Burak umut kurtaramaz size söyliyeyim. Bari bi dogru dürüst 10 numara alin. Yandik beyler yandik
                        HY67...

Yorum

• bize son vuruşları iyi olan adam lazım bu ne umutda ne burakda var ben halen daha kaliteli yabancı forvet bekliyorum dur bakalım

Yorum

• ne olursa olsun alacaz biz o adamları burak gelsin bizde is yapar hemde iyi is yapar.yenik durumdayız yada gol lazım ergin giriyo oyuna hic bir heycan yok bende biliyomki bise degismiycek ama burak girerse öle bir durumda cok sey degisir burak iyi futbolcu kadroda olması lazım selcuga diycek lafım yok zaten ben bide dardanelden aldıgımız oyuncularda cok heycanlıyım dardanelın genc oyuncular hep ıyı cıkıyo
                            !

Yorum

• İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu ne ya, Umut ve Buraktan baska forvet elemani alinmayacak ha?? BIz yine bi 20 sene sampiyonluk göremeyiz. Bunlar simdi baska yabanci oyuncuda almaz. Bu güzel haberlerden sonra yine moralim bozuldu. Bizi Burak umut kurtaramaz size söyliyeyim. Bari bi dogru dürüst 10 numara alin. Yandik beyler yandik
                              umutsuzluğa niye kapılıyosun hemen Burakla Umut çok iyi işler yapacaklar tabi Burak gelirse
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• bu sene fuzuli diye nitelendireceğimiz transfer olmadı şimdilik..

Yorum

Yükleniyor...
                                X