Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak transferini sadece forvet olayo olarak görmemek lazım.Yattara ne kadar iyi olsada sezon boyunca en az 8-10 maç kaçırıyor.Yattaranın olmadığı maçlarda ileriye dönük sağ kanat olarak Burak düşünülebilir.Zaten Antalyasporda bu mevkide oynuyordu,çok yönlü bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yarın burak ile selcugu da alırsak 1 -2 hafta sessiz kalabiliriz şaşmayın yani
      Burakla, Selçuk alınsında sessiz kalınsın.
      Merak etme biz fotomaç, fotospor gazetelerinden heycanlanırız..

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bencede Burak bizde ve baska bir takimda da is yapicaktir. Buraki Besiktasin nasil biraktigni hala anlamis degilim. Ilk ciktigi dönemler türkiyenin en iyi forvetlerinden olucagni kesin gözüyle bakiyordum. Ki dogrusu gicik da kapiyordum, nedn bizden cikmaz böyle adam diye. Besiktasi o genc yasina ragmet mac kazandirmasini bile bilmistir zmninda.

Dardanelden alidigimiz topculari bilirimisin? nedn ümitlisin bu topcular konusunda? Bildigin birseyler varsa bizimlen paylasirsan cok güzel olur
        dardanel oyuncularından ümitliyim cünkü bir selcuk inan bir hasan kabze bir erman özgür bir tamer tuna bunların alt yapısından veya genc yasda bu takıma alınan oyunculardı veya gs deki ön libero mehmet topal dı sanırsam hepsi iyi adamlar adamların genc oyuncuları hakkaten iyi ondan umutluyum yani yoksa bi bilgim yok sen ne biliyosan yorumlardan bende onu biliyorum
        !

Yorum

• Arkadaslar Baskan diyor ki Buraki alirsak Forvet transferini kapatacgiz ama olmaz ise Yabanci gelecek diyor...Buraki alip yabanci forvet transferi gelmicek diyor...heralde saka yapior...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umutsuzluğa niye kapılıyosun hemen Burakla Umut çok iyi işler yapacaklar tabi Burak gelirse
            Diyelim burak sakatlandi, 10 hafta yok, ee o zaman ne yapacagiz. Kaldik yine umuta. Umutla Burak kötü futbolcumu, hayir elbette degil. Bende ikisinide begeniyorum ama ne yazikki yetersiz. Sampiyon olmak istiyorsak bi 3 forvete ihtiyacimiz olacak. AMA iyi bi 10 numara alacaksalar ona birsey diyemem. Insallah yabanci oyuncu transferini kapatmazlar. Haydi hayirlisi.
            HY67...

Yorum

• manisadan selçuğu alalım yeter.burağa gerek yok. adamın kalitesi belli. onun yapacağı işi umutta yapar.kalıteleri birbirini aratmaz.bize nerde duracağını bilen top indirme özelliği olan bi forvet lazım.fatih tekke gibi.gerçi bir gömlek kötüsüne de razıyız ama nerdeeeeee
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar Baskan diyor ki Buraki alirsak Forvet transferini kapatacgiz ama olmaz ise Yabanci gelecek diyor...Buraki alip yabanci forvet transferi gelmicek diyor...heralde saka yapior...

aynen ya şaka olsun allağım...
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Baskan diyor ki Buraki alirsak Forvet transferini kapatacgiz ama olmaz ise Yabanci gelecek diyor...Buraki alip yabanci forvet transferi gelmicek diyor...heralde saka yapior...
                  Bende onu diyorum, eger ciddiyse simdiye kadar yaptiklari tüm olumlu icraatlari bir kalemle silerler!!! Burak'tan bize birakin forveti top toplayici bile olmaz!!!

Yorum

• Takımda 6 yabancı oyuncu olacagı belli ...3 ü belli oldu ..yattara ( malesef yabancı statüsünde oynuyor ) cale colman ...geriye kaldı 3 kontenjan ..şimdi düşünmek lazım ...

stoper mi forvet mi kaleci mi oyun kurucu mu sol taraf mı ?

Şimdi kaynak ne diye soracak arkadaşlara kaynak yok diyeyim baştan ....

Başkan çok ısrarla yabancı kaleci istiyor ki % 100 dogru yapıyor ...

Ersun hoca kesinlikle tecrübeli topu oyuna iyi sokan bir yabancı stoper istiyor ...

Sol tarafa eger yabancı oyuncu alınmazsa Engin Baytar ciddi bir olasılık ....

Yorum

aynen ya şaka olsun allağım...
                      Ne demek anlayamadım?

Yorum

• Aklima geldi de.. takim oldukca genc oyuncular ile kurulu olucak. Ancak takimin Fatih tekke gibi lideri olmamasi beni korkutuyor.

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          manisadan selçuğu alalım yeter.burağa gerek yok. adamın kalitesi belli. onun yapacağı işi umutta yapar.kalıteleri birbirini aratmaz.bize nerde duracağını bilen top indirme özelliği olan bi forvet lazım.fatih tekke gibi.gerçi bir gömlek kötüsüne de razıyız ama nerdeeeeee
                          buraga gerek yok dıyosunda umut 34 mac oynuycak mı hade iyi bir forvet aldık oda sakatlandı ergini izliyceksin bence burak umut birbirleri icin iyi alternatif bunlar birbirlerine alternatif olurken bir tanede devamlı oyanayabılen iyi bir santrafor lazım benım tercıhım yas olarak biraz olgun olmasından yana mesela klasnic iyi olurdu
                          !

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne demek anlayamadım?
                            baskanımız dediki buragı alırsak daha forvet almayacagız ona şaka olsun dıyoruz

umarım kı şakadır ...
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Yildirim55 tarafından yazılan
                              ben dinledim başkan ağzından öyle birşey demedi yarın akşama kadar opsiyon verdik dedi hadş görüşürüz dedi bi forvet daha alacaz merak etmeyin
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

baskanımız dediki buragı alırsak daha forvet almayacagız ona şaka olsun dıyoruz

umarım kı şakadır ...
                                Onu demedim arkadaşım, kalınlaştırdığım yerde ne yazmak istediğini anlamadım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X