İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
fc-tokyo-2017-kit-1.jpgfc-tokyo-2017-kit-2.jpg Şöyle birşey de yapılabilir miydi acaba? Trabzonspor'a yakışırdı
Yorum
-
İlk olarak melih_cebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11577[/ATTACH][ATTACH]11578[/ATTACH] Şöyle birşey de yapılabilir miydi acaba? Trabzonspor'a yakışırdı"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Arada sırada güzel şeyler de olmuyor değil.
Logosu formamızda, acısı kalbimizde...
Bu akşamki karşılaşmada giyeceğimiz bordo formalarımızda Chapecoense'nin amblemi yer alıyor.
Takımımız, yönetim kurulumuzun aldığı kararla bu akşam oynayacağı Gümüşhanespor maçında Chapecoense'nin amblemini formasında taşıyacak.
Trabzonspor olarak Chapecoense ailesinin derin acısını tüm kalbimizle paylaşıyoruz.
Yorum
-
Manchester City 2017-18 Deplasman forması renkleri böyle olacak.
Barcelona'nın yeni sezon muhtemel formalarının prototiplerini hemen üretmişler.
Yorum
-
TS Club'da neredeyse ürün yok! Yeni antrenman ürünleri halen daha gelmemiş. Soruyorum ne zaman gelir diye 1 ayı bulur diyorlar. Profesyonel kulübe bak! Ekim ayının ilk haftasında sormuştum, ay sonu gelecek demişlerdi
Futbolcuların giydiği polar gelmemiş, eşofman gelmemiş. Lisanslı ürünlerden nasıl para kazanmayı düşünüyorlar ? Nike'ın kendi ürünlerini satışa sunacaksın. TS Club'ın saçma ve akıl dışı ürünlerine kimse para vermez
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club'da neredeyse ürün yok! Yeni antrenman ürünleri halen daha gelmemiş. Soruyorum ne zaman gelir diye 1 ayı bulur diyorlar. Profesyonel kulübe bak! Ekim ayının ilk haftasında sormuştum, ay sonu gelecek demişlerdi
Futbolcuların giydiği polar gelmemiş, eşofman gelmemiş. Lisanslı ürünlerden nasıl para kazanmayı düşünüyorlar ? Nike'ın kendi ürünlerini satışa sunacaksın. TS Club'ın saçma ve akıl dışı ürünlerine kimse para vermezHamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı ürünleri ben de uzun zamandır bekliyorum.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Öylesine
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club'da neredeyse ürün yok! Yeni antrenman ürünleri halen daha gelmemiş. Soruyorum ne zaman gelir diye 1 ayı bulur diyorlar. Profesyonel kulübe bak! Ekim ayının ilk haftasında sormuştum, ay sonu gelecek demişlerdi
Futbolcuların giydiği polar gelmemiş, eşofman gelmemiş. Lisanslı ürünlerden nasıl para kazanmayı düşünüyorlar ? Nike'ın kendi ürünlerini satışa sunacaksın. TS Club'ın saçma ve akıl dışı ürünlerine kimse para vermez
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum