Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mavi forma geçen seneki arma kullanılıp sunulsaydı kabul edilir derecede kaliteli sade ve şık dururdu.
    beyaz forma da detay olmaması ve akhisarinkiyle aynı kalıpta olması gerçekten kötü bi süpriz polo yaka bile kurtaramaz

Yorum

• Beyaz forma sahiden de Akhisar'ın geçen seneki beyaz forması, Nike logosu bile siyah, ağlamak istiyorum. Mavi formayı beyaz niyetine giyerdik hiç gerek yoktu, logoya alışamadım.

Yorum

• Ulan biri çıksın şaka yaptık desin ya. Yarın sınavım var, şunları gördüm uyku falan kalmadı yeminle
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Bunlar değildir ya,değildir di mi?
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Lansman günü bu saçma tabloyla karşılaşmak yerine formaların şimdiden sızması iyi oldu. Ne gereksiz heyecan yaşayalım ne de karşılıksız beklentiye girelim. Kendi adıma teşekkür ederim. Çubuklu ve bordoyu da bekliyoruz varsa.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demiştim dün gece güzel olan sadece logolarımız diye

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Renktas diğer iki forma da bu kalibre de mi?
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Şunu söyleyebilirim geçen sene sızdırıldığında aynı kötü cümleleri kurmuştuk bana görede şuan berbat gözükyüor ama bir mankenin üstünde görmek lazım
                En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 00:18.

Yorum

• Atlet dedum dedum kizdunuz bak smdi ne oldiiii

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şunu söyleyebilirim geçen sene sızdırıldığında aynı kötü cümleleri kurmuştum bana görede şuan berbat gözükyüor ama bir mankenin üstünde görmek lazım
                    Beyaz olana gerek yok google a atlet yazın bir mankenin üstünde görün
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• bunlar forma falan değiller bana kalırsa polo ve tshirt olarak satılacak ürünlere benziyor.

Yorum

• Mavi forma geçen sezonun kalıbı mı?

Yorum

• Nike giyen amatör kulüpler bunları giymez heralde.. Bu nasıl bir amatörlüktür.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Beyaz forma olmasaydı tanıtımda falan toparlayabilirlerdi ama beyaz forma çubukluyuda gölgede bırakır. Beyazın formayla uzaktan yakından alakası yok yani. Onu forma diye önümüze koyan yetkili kişininde aklından şüphe ederim. Katalogda bu kadar güzel model varken böyle iğrenç şeyleri seçmişlerse hakikaten zevksizler. Şu beyaz formadan logoyu çıkar bırakın bizim formamız olmasını futbol takımı forması olduğuna bile kimseyi inandıramazsın. Antrenman tişörtleri daha çok formaya benziyor.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Taraftara hitap eden beyaz mı acaba?

Yorum

• Abi kimse kusura bakmasın da ben bu beyaz formaya 20 liradan fazla vermem. O da arma var diye. Yoksa giymek için bile almam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Yükleniyor...
                                X