Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat baskana forma isinden de elinizi cektinizmi yoksa sectiniz mi dedim sectik diye tweetledi hadi hayirli olsun

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yeni sezon formalarından beklentim kalmadı.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni sezon formalarından beklentim kalmadı.
      tarihimizde satis rekorlari hep nevzat aydinin sectigi formalar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet malesef bende senelerdir beklerim nike tisort n98 kit vs bu sene de gelmedi ben de interin forma n98 tisort vs diger urunlerine sardim yapcak birsey yok size forma yeter de artar diyor heralde yonetim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Nike da çalışan gençle bu konuyu konuştum.Gs nin bütün ürünlerini satıyorsunuz,önceden Trabzonun ürünleride satılırdı niye şimdi yok dedim.Cevap olarak 4 senedir bize çorap bile gelmedi dedi.4 senenin olayını kavramışsınızdır.4 senedir her yönden vasat kaldı yönetimler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Arkadaşlar instagramda bir tasarımcı buldum büyük takımlar için alternatif forma tasarımları yapıyor bazı tasarımlar aşırı uçuk olsada çoğu gerçekten estetik ve şık bakmak isteyen olabilir gerçekten çok iyi çalışmalar http://instagram.com/settpace

Yorum

• Maç günü yeni sezon antrenman ürünlerini gördüm stadın oradaki TS Club'da.
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maç günü yeni sezon antrenman ürünlerini gördüm stadın oradaki TS Club'da.
              Yanlış görmeyesin
              Geldiyse çok iyi olur

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış görmeyesin
                Geldiyse çok iyi olur
                Miyobum ama yakından baktım.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Miyobum ama yakından baktım.
                  Fiyatları nasıldı ?

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fiyatları nasıldı ?
                    Sorma fırsatım olmadı.
                    Hamiş

Yorum

• Şikecilerin maçına da böyle çıkalım.

En son merdeme tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 10:15.

Yorum

• Polis armalı formalarımız satışta

Forma geliri şehit ailelerine bağışlanacak

Atiker Konyaspor’la yaptığımız kupa maçında futbolcularımızın giydiği polis amblemli beyaz formalarımız artık satışta.

Beşiktaş’taki bombalı saldırıda şehit düşen polislerimizin hatırasına hazırlanan beyaz formalar TS Club’larda satışa çıktı. Formalarımızın göğüs kısmında Emniyet Genel Müdürlüğümüzün amblemi yer alıyor.
                        Bizler, vatanı ve milleti için göğüs göğüse çarpışmaktan geri durmayan polislerimizin hatırasını göğsümüzde taşıyacağız. Forma satışlarından elde edilecek gelirin tamamı kulübümüz tarafından şehit ailelerine bağışlanacak. Trabzonspor Kulübü olarak polisimizin yanındayız.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Kızılcabölükspor ile oynayacağı maçta çubuklu forma, beyaz şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• kalecilerimiz Yesil forma her macta giyiniyorlar anlasma geregimi böyle yoksa??
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kalecilerimiz Yesil forma her macta giyiniyorlar anlasma geregimi böyle yoksa??
                              onurun favorisi yesil, ondan federasyona verilen forma listesinde 1. tercih
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onurun favorisi yesil, ondan federasyona verilen forma listesinde 1. tercih
                                hocam yani kendi tercihi? anladim ben mecburi diye biliyordum tskler
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X