İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formalarından beklentim kalmadı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet malesef bende senelerdir beklerim nike tisort n98 kit vs bu sene de gelmedi ben de interin forma n98 tisort vs diger urunlerine sardim yapcak birsey yok size forma yeter de artar diyor heralde yonetim
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Arkadaşlar instagramda bir tasarımcı buldum büyük takımlar için alternatif forma tasarımları yapıyor bazı tasarımlar aşırı uçuk olsada çoğu gerçekten estetik ve şık bakmak isteyen olabilir gerçekten çok iyi çalışmalar http://instagram.com/settpace
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç günü yeni sezon antrenman ürünlerini gördüm stadın oradaki TS Club'da.
Geldiyse çok iyi olur
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış görmeyesin
Geldiyse çok iyi olurHamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiyobum ama yakından baktım.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatları nasıldı ?Hamiş
Yorum
-
Polis armalı formalarımız satışta
Forma geliri şehit ailelerine bağışlanacak
Atiker Konyaspor’la yaptığımız kupa maçında futbolcularımızın giydiği polis amblemli beyaz formalarımız artık satışta.
Beşiktaş’taki bombalı saldırıda şehit düşen polislerimizin hatırasına hazırlanan beyaz formalar TS Club’larda satışa çıktı. Formalarımızın göğüs kısmında Emniyet Genel Müdürlüğümüzün amblemi yer alıyor.
Bizler, vatanı ve milleti için göğüs göğüse çarpışmaktan geri durmayan polislerimizin hatırasını göğsümüzde taşıyacağız. Forma satışlarından elde edilecek gelirin tamamı kulübümüz tarafından şehit ailelerine bağışlanacak. Trabzonspor Kulübü olarak polisimizin yanındayız.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Kızılcabölükspor ile oynayacağı maçta çubuklu forma, beyaz şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalecilerimiz Yesil forma her macta giyiniyorlar anlasma geregimi böyle yoksa??"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonurun favorisi yesil, ondan federasyona verilen forma listesinde 1. tercihBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
Yorum