Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öbür formalardan biri önümüzdeki pazartesi cikar yavas yavas piyasaya artik kamp basliyor yeni antroman ürünleri bile cikmamis yoksa görürdük
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Iyi de ben de senin gibi dusunuyorum zaten burda ozel forma isteyen belli bir kitle var dogru ama esas olan renkleri dogru modelle kullanmak aek gbi young boys gibi bizi zaten bu ozel forma hastaligi bu hallere getrdi beyaz forma tarihimizdeki en ozel forma bence cunku kimsede yok

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bak kardeşim aynı düşünüyorsak sana izah edeyim. Gerçekten seni önemsediğim için aşağıda izah ediyorum.

Ben de İstanbul'da iş yapan genç bir iş adamıyım. Her gün 3 4 farklı firmalara gidip şirketimizin tanıtımını, marka değerimizi, yüzümüzü tanıtmak için toplantılar yapıyoruz. son 6-7 ay şirket markasını iyiliştirmek için logosundan, kataloğuna, çalışanların giyiminden cvsine kadar fazlası ile adamsaat harcadık. Son 5 senelik tecrübeme dayanarak şunu anladım, marka değerin ne kadar yüksek ise karşı taraftan o kadar ilgi ve iyi hizmet alıyorsun. TS'un marka değeri son yıllarda çok düştü, son 5-6 senedir düzensiz, disiplinsiz, vizyonu olmayan kaliteli yöneticilere sahip olmayan insanlardan oluşan bir ekip ile idare ediliyor. Bu yüzden karşı tarafa da istediğin kadar geçmişini öne sür, kendini iyi pazarlayamadığın için hiçbir zaman itibar görmüyorsun. Hatta geçen seneler bizim iho ve ekibinin Nike firmasına yüklü miktarda gecikmiş bir ödemesi varmış, bir tahmin et derim Nike'ın TS'a olan yaklaşımını.

Özetle kulüp yavaş yavaş kendini buluyor ve marka değeri de aynı şekilde yükseliyor. amatörlükten profesyonelliğe geçtikçe Nike ile olan senin flörtün de daha iyi olacaktır. biraz daha bekle 1-2 yıla artık TS'un nike firmasından talepleri daha ciddi karşılık görecektir ve hepimizin arzuladığı özel forma olmasa bile seçilen formaların kalitesi artacaktır. Young boys ve AEK firmaları bizden belki düşük bir kulüp olabilir lakin yukarıdaki saydığım sebeplerden ötürü bizden öne geçmiştir.

Herşeyin sırası gelecek, biraz sabır ve zaman.

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bak kardeşim aynı düşünüyorsak sana izah edeyim. Gerçekten seni önemsediğim için aşağıda izah ediyorum.

Ben de İstanbul'da iş yapan genç bir iş adamıyım. Her gün 3 4 farklı firmalara gidip şirketimizin tanıtımını, marka değerimizi, yüzümüzü tanıtmak için toplantılar yapıyoruz. son 6-7 ay şirket markasını iyiliştirmek için logosundan, kataloğuna, çalışanların giyiminden cvsine kadar fazlası ile adamsaat harcadık. Son 5 senelik tecrübeme dayanarak şunu anladım, marka değerin ne kadar yüksek ise karşı taraftan o kadar ilgi ve iyi hizmet alıyorsun. TS'un marka değeri son yıllarda çok düştü, son 5-6 senedir düzensiz, disiplinsiz, vizyonu olmayan kaliteli yöneticilere sahip olmayan insanlardan oluşan bir ekip ile idare ediliyor. Bu yüzden karşı tarafa da istediğin kadar geçmişini öne sür, kendini iyi pazarlayamadığın için hiçbir zaman itibar görmüyorsun. Hatta geçen seneler bizim iho ve ekibinin Nike firmasına yüklü miktarda gecikmiş bir ödemesi varmış, bir tahmin et derim Nike'ın TS'a olan yaklaşımını.

Özetle kulüp yavaş yavaş kendini buluyor ve marka değeri de aynı şekilde yükseliyor. amatörlükten profesyonelliğe geçtikçe Nike ile olan senin flörtün de daha iyi olacaktır. biraz daha bekle 1-2 yıla artık TS'un nike firmasından talepleri daha ciddi karşılık görecektir ve hepimizin arzuladığı özel forma olmasa bile seçilen formaların kalitesi artacaktır. Young boys ve AEK firmaları bizden belki düşük bir kulüp olabilir lakin yukarıdaki saydığım sebeplerden ötürü bizden öne geçmiştir.

Herşeyin sırası gelecek, biraz sabır ve zaman.
        Katılıyorum. Fakat o zaman ne diye taraftarı beklentiye sokacak açıklamalar yapıyorlar. Desinler bize bu yıl katalogdan giyeceğiz bizde beklenti içine girmeyelim. Yok çok güzel olacak bize özel olacak falan filan. Önüne gelen açıklama yapıyor kulüpte. Birisi a diyor ötekisi b gerçekten anlamak çok zor.

Yorum

• Deportivo'ya yaptığı muameleyi yapacaksa 100 kere Lotto derim.

Yorum

• Müthiş digital baskılı bize ÖZEL beyaz formamız sadece 149 TL cik.! Kazıkda çığır açtık yemin ederim.

Yorum

• Parçalı formayı bekliyorum.

Yorum

• Bir zamanlar Trabzonspor ve Nike..

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Yorum

• parcali veya cubuklu duyum felan yokmu renktaslar ?? sayili günler kalmis kamp baslayacak yeni antroman ürünleri giyilmiyecekmi ??
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir zamanlar Trabzonspor ve Nike..

Değerli eski başkanımız iho'cuğumuz sağolsun.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buda katalog

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buda katalog
                          En azından iyi muamele görüyoduk görseller hazırlanıyordu falan. İho her şeyi hallettiğin gibi onu da halletti. Vasıfsız herif.

Formayı sevdiğimden değil.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye'nin her yerinde bütün nike mağazalarında formalarımız satılıyordu.Sadri Şener bıraktıktan sonra bir çorap dahi satılmadı hiçbirinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'nin her yerinde bütün nike mağazalarında formalarımız satılıyordu.Sadri Şener bıraktıktan sonra bir çorap dahi satılmadı hiçbirinde.

Oyle birşey yok malesef. Nike mağazalarında hiç formamiz satılmadı. Hatta burda yani çorlu da ki nike mağaza müdürü ile bizzat kendim konuştum. Biz hep istedik ama kulüp göndermedi dedi. Hep oyaladılar dedi. Onlar yüzünden kaç tl telefon faturası ödedim ben dedi adam. Bunu o zamanın TS Club Genel müdür yardımcısına iletmiştim oda göndericez demişti ne forma geldi ne başka birşey. Şuan gelsede nike mağazası artık yerinde yok.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyle birşey yok malesef. Nike mağazalarında hiç formamiz satılmadı. Hatta burda yani çorlu da ki nike mağaza müdürü ile bizzat kendim konuştum. Biz hep istedik ama kulüp göndermedi dedi. Hep oyaladılar dedi. Onlar yüzünden kaç tl telefon faturası ödedim ben dedi adam. Bunu o zamanın TS Club Genel müdür yardımcısına iletmiştim oda göndericez demişti ne forma geldi ne başka birşey. Şuan gelsede nike mağazası artık yerinde yok.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Gözlerim yalanmı söyleyecek?İstinye Park gibi Türkiye'nin en elit Alış Veriş Merkez'inde her sene Nike mağazasında Trabzonspor formaları satılıyordu.En son gördüğüm forma Precision formamızdı.Ondan sonra Nike Trabzonspor forması satmadı.Hatta Boyner'lerde bile bu olay oldu.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Yükleniyor...
                                X