Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göztepe'den Castro'da Abdüş için pr yapmış forma reklamından transfere doğru uzanıyoruz

Gönder pique'ye iki forma şimdi fotoğrafı atsın sosyal medyaya sonra olay bu. Shakira yengemizide unutmamak lazım. Reklamın hası oldu.

Ayrıca yabancıların yorumlarında duygu kelimesi var yani hiç bilmediği bir kültürün işlendiği videoya bu kelimeyi yazıyorlarsa asıl evrensellik bu dur işte
    En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 16:40.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bir yaka ve kol detayı şu formayı nerelere götürürdü be sadece ufak bir yaka ve kol detayı ucundan dönüldü resmen efsanenin.

Yorum

• İlk olarak fleitnas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir yaka ve kol detayı şu formayı nerelere götürürdü be sadece ufak bir yaka ve kol detayı ucundan dönüldü resmen efsanenin.
        Aynen bir eksiklik hissediliyor ama tam çözemedim. Yaka değil de kollara bir detay olabilirmiş. Yada keşan daha da aşağıya mi inse bilemedim. Sponsor eklenince de tamamlanabilir belki. Göğüsten aşağısı boş gözüküyor bu haliyle.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte bu mesaj, "yerelliğe daha az yer verilsin bik bik bik" diye afkuran tiplere bir cevaptır, sağlam bir kapaktır.

Esasında suç bunların da değil, sen, görgüsüz aşağılık kompleksi içindeki tipleri 50 euro verdiler diye kulübe üye yaparsan olacağı budur.

Yerellik uzak durulacak bir şey değildir, aksine doğru uygulamalarla yerel değerlerinle global olursun.

Türkiye'nin üzerinden uçakla bile geçmemiş adam, senin Keşanlı formana alkış tutar. Yeter ki kendine güven.

Gurur duydum vallahi, helal olsun emeği geçenlere.
          En son alper* tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 17:07.

Yorum

• Trabzonspor'un forması neden mükemmel olmak zorunda işte cevabı. O formanın nerelere ulaşacağı hiç belli olmuyor. Yarın Pique'nin çocuğunun üstünde de görebiliriz, farklı bir yerde de. "Üstünde Trabzonspor arması varsa gerisi önemli değil" veya "Forma işte abartmayın golü forma mı atacak" tarzı yaklaşımların ne denli kalitesiz bir yaklaşım olduğu umarım daha iyi kavranmıştır.

Kulüp hala forma konusunda gerekli seviyeye ulaşabilmiş değil. "Bunu da mı eleştiriyorsunuz artık ya" denilmesine rağmen daha iyisinin ortaya koyulabileceğini söylemek kösteklik değil. Forumdaki "TS resmi sosyal medya hesapları" konusuna girin ve bir kaç sayfa geriye gidin. Nasıl o zamanlar sosyal medya kullanımının yetersiz olduğu söyleniyorsa forma konusunda da yapılan eleştiriler aynı doğrultuda. Nasıl bugün artık sosyal medya ekibi Türkiye seviyesinin üstünde işler yapıyorsa formalarımız da aynı seviyede olmalı.
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ya sen ne kadar boş bi adamsın. Ben formanin şahane olduğunu söylerken sen aklınca forma üzerinden laf yetiştirmeye çalışıyosun bana.
                Ayrıca 6 senedir Almanya'dayım ben. Yurtdışında yaşayanları kazandigi para ile küçümseyipte beni faşizanlıkla suçlaman zeka seviyeni gösteriyor.
                Ben bu kulübe üye oldum. Hem de grururla. Elindeki klavyeyi yavasta yere birakip sen de üye olabilirsin.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte bu mesaj, "yerelliğe daha az yer verilsin bik bik bik" diye afkuran tiplere bir cevaptır, sağlam bir kapaktır.

Esasında suç bunların da değil, sen, görgüsüz aşağılık kompleksi içindeki tipleri 50 euro verdiler diye kulübe üye yaparsan olacağı budur.

Yerellik uzak durulacak bir şey değildir, aksine doğru uygulamalarla yerel değerlerinle global olursun.

Türkiye'nin üzerinden uçakla bile geçmemiş adam, senin Keşanlı formana alkış tutar. Yeter ki kendine güven.

Bir arkadaşa bu konuda en yerel olan aslında en evrenseldir diye cevap yazmıştım. Uygulamalı gördük, mesele orijinal olmak, kendi hikayeni anlatmak.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ağzına sağlık. İmza.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'un forması neden mükemmel olmak zorunda işte cevabı. O formanın nerelere ulaşacağı hiç belli olmuyor. Yarın Pique'nin çocuğunun üstünde de görebiliriz, farklı bir yerde de. "Üstünde Trabzonspor arması varsa gerisi önemli değil" veya "Forma işte abartmayın golü forma mı atacak" tarzı yaklaşımların ne denli kalitesiz bir yaklaşım olduğu umarım daha iyi kavranmıştır.

Kulüp hala forma konusunda gerekli seviyeye ulaşabilmiş değil. "Bunu da mı eleştiriyorsunuz artık ya" denilmesine rağmen daha iyisinin ortaya koyulabileceğini söylemek kösteklik değil. Forumdaki "TS resmi sosyal medya hesapları" konusuna girin ve bir kaç sayfa geriye gidin. Nasıl o zamanlar sosyal medya kullanımının yetersiz olduğu söyleniyorsa forma konusunda da yapılan eleştiriler aynı doğrultuda. Nasıl bugün artık sosyal medya ekibi Türkiye seviyesinin üstünde işler yapıyorsa formalarımız da aynı seviyede olmalı.
                      Tamam golü atan forma degil, lakin bizim taraftarin sadece elestirmesi de normal degil. Forma satislari hala beklenenin cok altinda. Agaoglu bu yüzden ona buna forma satmanin derdinde. Forma satmadan da kimse daha iyisini beklemesin. Eger ciddiye alinmak istiyorsak önce biz isi ciddiye almaliyiz.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Macron niye resmi hesabından formanın reklamını yapmıyor?

Son yıllarda herhangi bir konu hakkında fikir beyan etmek, tartışmak, istişare etmek imkansız hale geldi. Nedir bu tahammülsüzlük?

Forma tanıtımı amacına ulaşmış görünüyor. Diğer formalar ile birlikte duyurulsa tasarım ve fiyat konusu tepki çekecekti. Tanıtım filmi taraftarın bakışını değiştirdi.

Daha iyisini daha güzelini istemek suç mu?
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Para versek bu kadar iyi reklam yapamazdik

Edit: gögüs sponsoru bu video'ya yetisseydi, sonsorluk yapan sirket'te iyi reklam kasacakti
                          En son murmut tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 17:25.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Her sene bu şekilde özel bir forma güzel bir tanıtımla çıkarılmalı.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Para versek bu kadar iyi reklam yapamazdik

Edit: gögüs sponsoru bu video'ya yetisseydi, sonsorluk yapan sirket'te iyi reklam kasacakti
                              3'ün 5'in hesabını yapan sponsorlar düşünsün

Yorum

• Ekşi'den. Saçma demesi saçma ama gerisi mühim:

şu zamana kadar gördüğüm en ama en saçma reklam! nedir bu ya? bu fikri onaylayan ajans kimi hedefliyordu bilemem fakat klişelerden ibaret.

abi nasıl reklam yapalım!? bi cocuk olsun, mahalle maçı izliyor olsun, herkesin forması olsun ama gıcır gıcır olsun ilk defa o çekimde giyilmiş olsun, formasız çocuk maçı izlesin, üzülsün. annesi de onu görsün eve gidince ona forma diksin. yazik.

adeta bayram çikolataları reklamlarındaki evlatlarını pencereden gelmesini bekleyen yaşlıları kullanmak gibi.

lütfen biraz vizyon.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X