Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Chelsea Adidasla olan sözleşmesini 40 milyon pounda feshedip yıllık 60 milyon pounda 2032 yılına kadar Nike ile anlaşmış

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• son 5 yilda en cok forma satan kulüplerin ortalamasi

Manchester United –1.750.000
      Real Madrid – 1.650.000
      FC Barcelona –1.278.000
      FC Bayern – 1.200.000
      FC Chelsea – 899.000
      FC Liverpool – 852.000
      FC Arsenal – 835.000
      Paris St-Germain –526.000
      Juventus Turin – 452.000
      Borussia Dortmund –393.000
      Galatasaray – 386.000
      Fenerbahce –365.000
      Manchester City –342.000
      Olympique Marseille – 335.000
      Tottenham Hotspur – 268.000
      AC Mailand –200.000
      Inter Mailand – 199.000
      Schalke 04 – 184.000
      Olympique Lyon – 177.000
      Atlético Madrid – 173.000

rakiplerimiz 8 katimisi satiyor
      özellikle sikeciler 4-5 yildir rezil forma cikartmasina ragmen sayilar böyle
      vefakar Trabzonspor taraftari diye bisey kalmadi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adamlar her sene sampıyonluga oynuyor bırakında satsınlar.Zaten ulkenın hemen hemen tamamı 3 tane takımı tutuyor.
        Bızım gıbı sonuçlar alsınlarda satsınlar bakalım.Hatırlayın bu senenın basında Gs çok az kombıne satmıstı.Besıktas maçından sonra kombıne satısları arttı.
        Sportıf basarı forma ve kombıneyı çok etkıler.Bız yınede elımızden geldıgınce bır seyler yapmaya çalışıyoruz.Şöyle en kotu 3 senede bır sampıyon olup,her yıl sampıyonlugu kovalarsak satıslar artar

Yorum

• Yıllardır bir tane polar çıkaramadılar. Böyle amatör bir mağaza!
          TS Club'a gidiyorum 5 para etmeyen ürünleri asmışlar vitrine..

Bu nike sana polar yapmıyor mu ? Bütün kulüplerin poları var ama senin yok.
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 19:24.

Yorum

• Finansbank, `QNB Finansbank` adıyla faaliyet göstermeye başladı.

Türkiye'nin en büyük beşinci özel bankası olan Finansbank, QNB Group'un satın alması sonrasında faaliyetlerini QNB Finansbank adıyla sürdürme kararı aldı. Grubun Orta Doğu-Afrika pazarındaki köklü geçmişi ve deneyiminin getireceği sinerjiyle gücüne güç katan QNB Finansbank, kurumsal, ticari ve dış ticaretin finansmanında ölçek büyüterek Türkiye ekonomisine olan katmadeğerini artırmayı hedefliyor.
            ...

Kaynak:
            http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/59000/59372/

Yorum

• Dün gece yeni forma hakkinda TS Club Berlin'e mail atmistim ve az önce cevap geldi:

Merhaba iyi günler,

yeni sezon formalari henüz gelmedi. Biz siparisimizi verdik, ancak merkezden formalar yollanmadi. Bu konuda haber bekliyoruz. Gelismeleri sayfamizdan aciklayacagiz.

Hayirli günler,
              TS Club Berlin

Insallah daha cok beklemeyiz formalarimizi almak istiyoruz bir an önce
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• Berlin'deki TS CLUB'ın işletmecisi Özer Hurmacının yakınlarıymış. Bu yüzden aralarında anlaşmazlık olabilir. Özer yüzünden formaları göndermeniz olabilirler.
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Berlin'deki TS CLUB'ın işletmecisi Özer Hurmacının yakınlarıymış. Bu yüzden aralarında anlaşmazlık olabilir. Özer yüzünden formaları göndermeniz olabilirler.
                  Bende Berlin TSClub gelmesini bekliyorum. Sanirim ilk parti Türkiyedeki taraftarlar icin ayrildi.....umarim ikincide yurt disina gönderirler.

Yorum

• 183 boy 65 kiloya çubuklu S biden mi gider M beden mi ? Bi arkadaşıma hediye olacak , deneme şansı yok

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      183 boy 65 kiloya çubuklu S biden mi gider M beden mi ? Bi arkadaşıma hediye olacak , deneme şansı yok
                      175cm 75kg s beden.
                      183 65e m beden kisa gelebilir. L beden de genis gelebilir zayifmis açıkçası
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        175cm 75kg s beden.
                        183 65e m beden kisa gelebilir. L beden de genis gelebilir zayifmis açıkçası
                        M olur o zaman ya , L nin içine düşer iyice . Ben S-M arası kalmıştım

Yorum

• Formalardaki sponsor adı değişecek mi acaba..

Bu sene değişmez bence seneye değişecektir ama..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalardaki sponsor adı değişecek mi acaba..

Bu sene değişmez bence seneye değişecektir ama..
                            QNB Finansbank olarakmi?
                            bence deyismez

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              183 boy 65 kiloya çubuklu S biden mi gider M beden mi ? Bi arkadaşıma hediye olacak , deneme şansı yok
                              Benim boy 1.88 kilo 85 M beden aldım cuk oturdu. Bol sevmem , bence hesabı ona göre yap.
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• 40.000 oldumu acaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X