Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <trabzonspor'un tüm formalarını NIKE ile anlaşmasını bu firma yapmış----Formaları önce bu SARILAr denen şirket-firma alıp yada seçip Trabzonspor'a satıyormuş.....Aldığım duyum bu yönde...

eğer doğruysa çok yanlış bir yöntem

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Valla pek bilgim yok ama seçme işini yemeksepeti.com sahibi Nevzat Aydın yapıyor.

Ayrıca neden firmadan alıyorlar ki daha mı ucuz ?
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• tğm anlaşmaları bu firma yapıyormuş...yani bu durumda Trabzon mağazalarında her satılan üründen adamlar kar alıyorlarmış....

ayrıca moloudanın gelişiyle mağazalar hareketlenmiş....forma satışları iyi gidiyormuş....

Yorum

• Yorum

• O bir ihtilal! O bir destan! O bir efsane! Trabzonspor tarihinden kesitlerin, anıların, hatıraların ve arşivlerin paylaşıldığı forum bölümü...

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tğm anlaşmaları bu firma yapıyormuş...yani bu durumda Trabzon mağazalarında her satılan üründen adamlar kar alıyorlarmış....

ayrıca moloudanın gelişiyle mağazalar hareketlenmiş....forma satışları iyi gidiyormuş....
              Sarılar Trabzon'daki Nike ve Adidas mağazalarının sahipleri..

Ama anlaşmanın onlarla alakası olacağını sanmıyorum şube adamlar..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ban söyleyen arkadaşım Trabzonspor mağazasının sahipleri

Yorum

• cakalkerem tarafından yazılan:
                  Sefa tarafından yazılan:
                  cakalkerem tarafından yazılan:
                  tğm anlaşmaları bu firma yapıyormuş...yani bu durumda Trabzon mağazalarında her satılan üründen adamlar kar alıyorlarmış....

ban söyleyen arkadaşım Trabzonspor mağazasının sahipleri
                  Eğer böyle bir şey varsa çok saçma şeyler oluyor demektir. Kulübün forma anlaşmasını Kulüp aracısız olarak bu işlemleri gerçekleştirmeli, Şehirdeki bir Mağaza Şubesi aracılığı ile sponsorluk işlemleri yürütülüyorsa vay halimize... Bizde burada oturmuş kurumsallıktan falan bahsediyoruz...

Eğer durum gerçekten böyleyse, Nevzat Aydın Bu işleyiş piramitinin neresindeydi? Nevzat Aydın Şube yetkililerine mi seçtiği formaları gösterip getirtiyordu/yaptırtıyordu? ?? ???
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Benim bildiğim öyle bir durum yok. Nike Türkiye temsilcilerinden biri Özak'a yakın ve bu yakınlıkla kurulmuştu Nike ortaklığı aynı şekilde de devam ediyor..

Bahsi geçen şirket sürekli mağazalarını kapatıyor yani durumları pek içaçıcı değil. Böyle büyük iş yapacaklarını sanmıyorum..

Yorum

• yeni super trabzon tasarim
                      En son trabzonspor10 tarafından düzenlendi; 13.08.2013, 23:30.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formanın yakasında kolunda bir yerinde beyaz detaylar olur beyaz şort ile kullanırsın.Bu seneki çubukluya beyaz şortun yakışacağını sanmıyorum.

Çubuklu-mavi şort-mavi çorap
                        Beyaz-beyaz şort-beyaz çorap-
                        Bordo-mavi şort-mavi çorap
                        cubuklu-beyaz sort-mavi corap. beyaz-mavi sort-bordo corap. bordo-beyaz sort-mavi corap

Yorum

• hummel kullanan konyaspor da araya lotto font kaçmış

formada isim ve numarlarda tek tip fonta geçildi peki renkler ne olacak izlediğim hazırlık maçlarında takımların siyah ve beyaz dışında bir renk kullandığına denk gelmedim
                          En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 14.08.2013, 01:34.
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

futbolcuların maçta giydiği formanın arkası düzdü.
                            taraftara sattıkları formalar ise parçalı. kupa töreninde bazı futbolcular onları giydi.

bizimkinin arkasının düz olması katalog forması olmasından kaynaklanıyor.

Evet kardeş haklısın maçı izlerken bu ayrıntıya dikkat etmedim.Daha sonra f.terim ile b.yılmazın bir resmi vardı burağın giydiği formanın arkası düz zemin değildi parçalıydı ( Senin söylediğin taraftar forması ) ve ben hepsinin böyle olduğunu düşündüm.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Ayrıca ben nacizana bunu birkaç kere dile getirdim.Parçalı veya çubuklu formaların taraftara satılanların arkasıda parçalı veya çubuklu devam etsin diye.Yaa biz maça çıkmayacağızki nasıl istersek öyle yazı yazdıralım.Yada belki yazdırmayacağım.Ama işte demek elit olmayınca dayıyorlar bize katalog formaları.

Yorum

• Tek tip font kullanmak gayet iyi fikir fakat ne diye Arial font seçildi anlayamıyorum.

Bir yarışma düzenlenip adam gibi bir font yapılsaydı ya.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X