Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklu çocuk forması TsClub sitesine gelmiş, birkaç gün içinde de magazalarda olur sanıyorum.
    Yenisahra Tsclub'a gelmiş hemen aldim[emoji3]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben teşekkür ederim. Kalıbı çokmu bol? Bir fotoğraf paylaşsanız.
      İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz daha detaylı fotoğraflarını paylaşabilir misin?
      WhatsApp Image 2016-10-07 at 20.55.03.jpg

186 cm - 62 kg.

Beden L.

*

AJ Milano formasi nasil?

37831491AJ_11r_n_f.jpg

Sadece 225 $
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.10.2016, 08:50.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Akyazı Stadı’nın açılması ve başarılı saha sonuçlarıyla birlikte satışların daha da artacağını düşündüklerini dile getiren Aksoy, "Anlaşma yaptığımız dernekler vardı. Onlar da forma almaya başladı. Şatışlardan memnunuz. En çok çubuklu ve beyaz formalar ilgi görüyor. Gelecek sezonun formaları için de çalışmalarımız başladı. Bir firma ile görüştük. Birkaç görüşmemiz daha olacak. Kasım’a kadar bu işi sonuçlandırmayı planlıyoruz. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Destek ne kadar çok olursa o kadar güçlü oluruz. Psikolojik olarak bile bu bizi kamçılıyor. Saha sonuçları bizleri de memnun etmiyor ama inşallah toparlanacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Lütfen kaynak gösterinizhttp://www.haber61.net/trabzonspor/t...i-h276651.html

HABER 61

gelecek sezon farklı marka mı giyoruz?

Yorum

• Çıkan haberlere göre 30 bin forma satılmış şimdiye kadar. Bu kadar kampanya ve hediye forma olayına rağmen satılan forma sayısı umduğumun çok altında kalmış.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çıkan haberlere göre 30 bin forma satılmış şimdiye kadar. Bu kadar kampanya ve hediye forma olayına rağmen satılan forma sayısı umduğumun çok altında kalmış.
            gelecek sezon için forma çalışmaları şimdiden başlamış hatta bir firma ile görüşülmüş isim verilmemiş ve birkaç firma ile daha görüşülecekmiş umarım nıke ile uzatılmaz formaların az satılmasının sebeblerinden biride formalardaki basitlik ve sadeliktir armayı çıkar bildiğin tişört adam gibi sadece çubuklu forma var

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gelecek sezon için forma çalışmaları şimdiden başlamış hatta bir firma ile görüşülmüş isim verilmemiş ve birkaç firma ile daha görüşülecekmiş umarım nıke ile uzatılmaz formaların az satılmasının sebeblerinden biride formalardaki basitlik ve sadeliktir armayı çıkar bildiğin tişört adam gibi sadece çubuklu forma var
              Nike ile devam edilecek. Hatta önümüzdeki yılın formaları Nevzat Aydın tarafından belirlendiği ve bu yıldan çok daha iyi olduğu falan dile getirildi 50.yıla özel formalar olacakmış. Fakat bu yılki satış rakamlarının yüksek olması çok önemli, kalite ve özel tasarım için hatta sponsorun kulübe verdiği önem açısından.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• NİKE istemiyorum şahsen kendimiz yapsak daha iyi olur bence hem maddi açıdan daha fazla gelir olur diye düşünüyorum.bence bu sezonun çubuklusundan ve diğerlerinden daha güzel şu çıkarttıkları forma.tabi ts club yazısı yerine adam gibi bişey koyulursa.ayrıca tam olarak renklerimizde bu bence
                2e998f2e49c3d3c7d6c380fbd4fb23af.jpg
                En son Emirhan TOPCU tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 10:50.

Yorum

• Nike pişmanlıktır çare Under Armour ya da New Balance
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike pişmanlıktır çare Under Armour ya da New Balance
                    kappa olsun puma olsun adidas olsun nıke OLMASIN

Yorum

• Şu ana kadar yaklaşık 30 bin forma satıldı-Emre Aksoy, forma satışlarının beklenilen rakamlarla orantılı şekilde ilerlediğini bildirdi.

TS Club Sorumlusu Emre Aksoy:Gelecek sezonun formaları için de çalışmalar başladı.Bir firma ile görüştük. Birkaç görüşmemiz daha olacak.
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 18:54.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Antrenman ürünleri halen daha gelmemiş..

Bu kulübün yalanlarından bıktım usandım. Bu işi yapamıyorsan yalan konuşmayın. Bu kulüp bu işleri ne zaman başaracak ? Ne zaman işler sistemli ve gününde yapılacak ? Eylül ayının sonunda ürünler gelecek dedi ama Ekim ayının ortasına geldik halen yok.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• [MENTION=31541]Arda'[/MENTION] Sağlam bacak yapmış oyuncu, fiziği yerinde.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=31541]Arda'[/MENTION] Sağlam bacak yapmış oyuncu, fiziği yerinde.
                              Oyuncu sağlam forma daha da sağlam
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi

Yorum

• Çubuklu çocuk forması çıkmış bilginize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X