Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezonki beyaz forma üzerine çok daha orijinal bir tasarım uygulanabilirdi mesela.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AS-Roma-15-16-Home-Shirt (1).jpg

bu forma bile yeterli olurdu yahu, direk amblemi tak çıkar abi. yani bu kadar zor olmamalı ya bu iş. renklerinde bordo olmayan takım bile böyle bordo olmaya çalışırken güzelim renkleri heba etmeye devam ediyoruz.

Yorum

• Juventus yeni logosunu tanıttı artık bizim de yeni bi logoya geçmemiz lazım bence

qweqwe.png
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Juventus yeni logosunu tanıttı artık bizim de yeni bi logoya geçmemiz lazım bence

[ATTACH]12047[/ATTACH]
          ortalik inliyor bunun yüzünden
          taraftarlarin icine sinmedi

bizim arma dünyanin en güzel armalarindan, degismek ahmaklik olur

biraz revize olabilir ama böyle bir armayi bi ton paraya sana yapamazlar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Juventus yeni logosunu tanıttı artık bizim de yeni bi logoya geçmemiz lazım bence

[ATTACH]12047[/ATTACH]
            bizim amblemimiz herşeyiyle modern hala...

juventus güzelim amblemi ne hale getirmiş.

Yorum

• Juventusun zaten armasi guzeldi su arma takima ihanet baska bsey deil bizim armamz hakikaten guzel ve degisiklik gerektrmio bence

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Armamız gayet güzel sadece bir kaç düzenleme yapılabilir ellinci yıl kapsamında. Ama gayet özgün bir armamız olduğu çok doğru.

Yorum

• Ben sadece harflerin olduğu logoları sevmiyorum yanlış anlaşılmasın premier lig takımlarının logolarını beğeniyorum mesela çok yaratıcı amblemler var sadece harften oluşmuyor en basit örnekler

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bence bizim biran önce Nike'tan kurtulmamız lazım.Nedir bu Nike sevdası anlamak mümkün değil.Her sene bu seneki formamız nasıl olacak diye merakla bekliyorum fakat her sene hayal kırıklığına uğruyorum.Sadece vasat olan formalarını geçtim,antreman eşofmanları da gerçekten çok kötü.Puma'nın antreman eşofmanlarına bakıyorum,gerçekten çok hoş.

En kısa zaman içinde Nike dışında bir sponsor ile anlaşmak dileğiyle...

Yorum

• Juventus gereksiz bir şey yapmış bence de logoları gayet güzeldi..

Yorum

• Juventus'un amblemi görünce bende bunlar ne yapmış böyle demiştim ama yeni formalarında baya güzel duruyor. 200 bin euro harcamışlar Hem kulüp adını hem armasını hem çubuklu formasını temsil ediyormuş.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Nike ile yola devam ediyoruz. Sorunun sponsorda değil ona olan yaklaşımlarda olduğu defalarca dile getirildi.

Trabzonspor armasının değişmesi ise asla gündemde değil. Herkes o sadelikte bir logoya ulaşmaya çalışırken güzeli bozmanın alemi yok. Sorun armada değil, tasarım uygulamalarında.

Juventus'un logo değişimi başlıbaşına bir marka pazarlaması. Tek başına bir logo değişimi değil.

Belli bir gelenekten gelip böyle bir değişim yaşamak kolay değil.

Tek karede yeni armanın hikayesini anlatmışlar.

Kendilerine özel font tasarlatmaları da işin zirvesinde bir kurumsal kimlik çalışması olduğunun göstergesi.

Kaydet
                          Kaydet

Yapılan her yeni tasarım bu yeni tasarım konsepti ve kurumsal kimliği içinde şekillenecek. Ne kadar doğru bir proje olduğunu zaman içinde fark edeceksiniz.

KaydetKaydet
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 18.01.2017, 09:24.

Yorum

• Belirlenen tasarım disiplinleri tüm mecralarda dikkate alınıyor. Bütün bunlar estetik ve kurumsal disiplinlerle yürütülüyor. İşin uzmanı ekipler olmazsa böyle bir sonuç elde edemezsiniz.

Logoyu değiştir oldu değil çok daha fazla şeyler var ortada,

Bir marka bir geleneği daha görünür hale getiriyorlar. Onlardaki tasarım ve futbol kültürü bizden çok ileride. Bu yaptıkları geleceğe doğru yatırım yapmak.

Slogan bile başlı başına bir olay.

Yorum

• İşin tanıtımı, sunumu hemen olacak bir organizasyon değil.

TS Clublar'ın bir bölümü kafe olabilir önerimi adamlar hayata geçirmiş bile. Gerçi İtalya'da kafe kültürü çok ileride. Onlar için doğal bir olay.

Bu da olayı anlatan ikon karelerden biri benim gözümde; armayı dövme yaptırmak.

Yorum

• Marka konumlandırması yaparken rakip markaları da mutlaka dikkate almak durumdasınız.
                                Trabzonspor da farklılığını avantaja çevirebilir. Ama bunun için bütüncül bir bakış açısı ve doğru marka konumlandırması ile bir tasarım anlayışı gerekiyor.
                                Kurumsal kimlik yapmak değil onu uygulayıp korumak önemli. Tasarım da doğru transfer gibidir; doğru parçaları doğru şekilde yanyana getirmelisiniz.

Fark etmemiş olabilirsiniz ama geçtiğimiz hafta sonu TS Club'ın yeni genel müdür yardımcısının da konuk olduğu bir panel düzenledi BMN. Orada formalar ile ilgili sorularda soruldu. Bahar Hanım samimiyetle ve profesyonelce kendine sorulan soruları cevapladı.

Sorulan sorular arasında formalar ne zaman geliyor? Ne zaman satışa çıkacak? Tanıtım olacak mı? İnternet satış sitesi ile ilgili pek çok soru vardı. Gelmeyenler çok şey kaçırdı benden söylemesi.

Tüm bunların ışığında 50.yıl logo yarışmasının; yapılma şeklinin, oylama sisteminin, sonucunun, doğru bir iş olduğu söylenebilir mi? Kulübü bu konuda uyarmaya, yapılan yanlıştan çevirme çalışmalarından bir sonuç alamadık henüz.

50. Yıl ile ilgili logo tasarımı önerim. Birlikte uygulanacağı Trabzonspor logo ile uyumu için örnek olarak paylaşmış olayım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X