Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yorum
-
Önümüzdeki yılın formaları seçilerek Nike'a bildirildi mi acaba? 50. Yıl Logo Yarışmasındaki fiyaskonun bir benzerini de 50. yıl formalarında yaşamayalım.
Yorum
-
Muncher City önümüzdeki sezon formalarında gök mavinin yanında beyaz ve bordo rengi kullanmaya hazırlanıyor.
Bordomavi ile neler yapılabileceğini görmüş olacağız.
50. yıl formalarının modelleri verileli epey oldu diye biliyorum. O güzelim formaya uygulanacak logo da güzel olsun Allah aşkına.
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
KaydetKaydet
Yorum
-
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Antalyaspor ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu senenin formasını almak istesem en ucuza kaça alabilirim?
İndirimi o'su bu'su var mı?
Kombinem falan yok sıradan bir üni öğrencisiyim"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle150 tl ama bence beklemelisin. Satışlar düşmüştür kesin kampanya olur. Görünüş olarak çubuklu, kalite olarak kesinlikle bordoyu tavsiye ederim. Hem bordo casual kullanım için de uygun.
Çubuklu istiyorum ya ben 2013 senesinin bordo forması var bende.
Bu haftasonu olan maça yeni forma alıp gitmek istiyordumGeldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Öylesine
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle. Logo yarışmasını takip edemedim seçilen logo bumu? Umarım formalarda kullanmayız bu logoyu çok kötü
Yorum
-
Seçilen logo bu.
Taraftarın yarışmaya katılan tüm logoları aynı anda görme ve oylama şansı olmadı ne yazık ki. Tasarımını erken yükleyen oylamaya erken ve avantajlı başladı. Diğer yarışmacılar eserlerini beğeniye sunamadı bile. Ortada adaletsiz ve yanlışlarla dolu organizasyon var.
Logoların elenen, hiç kabul edilmeyen ayrıca oylamaya sunulan taklit logolar gibi pek çok yanlışı olan bir süreç yaşandı ve sonucu ortada.
Seçilen logodan haberi yok demek ki Cengizim. Logo ile ilgili konuşulanlardan da >>> http://forum.bordomavi.net/showthrea...yde-BMN/page24
Seçilen logoyu beğenmiş de olabilir, zevk meselesi, formaya değil direk logoya daldığına göre. Başlığı okuyunca kararı değişebilir belki.KaydetKaydetEn son a f s tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 09:21.
Yorum
Yorum