Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav he he. Arma da dikiş olmayacaktı. Tabi tabi.

Bekleyin görün.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav he he. Arma da dikiş olmayacaktı. Tabi tabi.

Bekleyin görün.
      Antreman ve kamp kitlerini yine arkadan mı takip edicez peki bu konuda gelişme var mı acaba ?
      yAlCiN

Yorum

Bekleyin görün.
        Bu seneki çubuklu bize özel tasarım değil mi?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış hatırlamıyorsam bizim bir tek bu golümüz var zaten. Diğerleri hep yediğimiz goller

Aynen. Bizim sadece Rize'ye attığımız gol var. Kasımpaşa ve Akhisar'dan yediğimiz goller var.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bekleyin görün.

Abi bizi heyecanlandırıyorsun

Yorum

Bekleyin görün.
            Avatarinda tam uymus sana renkdas .
            Bi ipucu ver bari......sen gördünmü? Güzelmi?....Slim Fitmi , çuvalmi ?

Yorum

• Forma ile ilgili fikirlerimi söylerken birinci ağızdan öğrendiğim bilgilere dayanarak söylüyorum. Bilip söylememem gereken şeyler de var. Aynı şeye bakıp farklı şeyler görebiliyoruz. Daha önceki formalarımız Singapur gibi başka başka ülkelerde üretilirken yeni sezon formalarının içinde yazan Made in Turkey yazısı ile ilgili yorum yapana rastlamadım, ama o bilgiyi formalar piyasaya çıkmadan önce biliyordum.

Herkes formanın iyi ve güzel olmasını istiyor. Hepimizin ortak isteği bu. TS Club yönetimi forma ve spor tekstili konusunda uzman bir ekip. Bazı istekler de ha deyince olmuyor. İşin maddi ve idari boyutunu bilmeden sadece istemek eksik kalıyor. Hep diyorum kendi gerçeklerimizi bilmeden yorum yaparsak gerçekleri ıskalayabiliriz diye.

Adidas'ın Türkiye'de en çok ürün sattığı adı lazım değil kulübü bile bir formasını özel yaptırıyor diğerlerini katalogdan seçiyor ( ki tercihleri genelde Chealse taklikleri ) Kendi markası olarak ürettiği ...ium markasının ürünlerinin kalitesini bilemem ama tasarım konusunda ne kadar yetersiz kaldığını hepimiz görüyoruz.

Biz hem güzel olsun, hem ekonomik olsun, hem de bu işin asıl amacı olan kulüp bu işten para kazansın istiyoruz.

Yeni sezonda da hem forma seti hem antreman seti olarak en şık ürünler yine bizim olacak. Antreman kitleri konusunu sormadım açıkçası. Galatasaray'ın forma ve Nike ürünlerini kulüp değil bizzat Nike pazarlıyor. Hatırlayın ilk senelerinde bizim 75TL'ye aldığımız parçalı formayı bir sonraki sezon 100TL'ye satıyorlardı.

Az sabır şunun şurasında ne kaldı. Bence asıl mesele o formaları taşıyacak futbolcu bulmak. Forma içinde o ruhu taşıyabilecek futbolcularla değerli.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Forma ile ilgili fikirlerimi söylerken birinci ağızdan öğrendiğim bilgilere dayanarak söylüyorum. Bilip söylememem gereken şeyler de var. Aynı şeye bakıp farklı şeyler görebiliyoruz. Daha önceki formalarımız Singapur gibi başka başka ülkelerde üretilirken yeni sezon formalarının içinde yazan Made in Turkey yazısı ile ilgili yorum yapana rastlamadım, ama o bilgiyi formalar piyasaya çıkmadan önce biliyordum.

Herkes formanın iyi ve güzel olmasını istiyor. Hepimizin ortak isteği bu. TS Club yönetimi forma ve spor tekstili konusunda uzman bir ekip. Bazı istekler de ha deyince olmuyor. İşin maddi ve idari boyutunu bilmeden sadece istemek eksik kalıyor. Hep diyorum kendi gerçeklerimizi bilmeden yorum yaparsak gerçekleri ıskalayabiliriz diye.

Adidas'ın Türkiye'de en çok ürün sattığı adı lazım değil kulübü bile bir formasını özel yaptırıyor diğerlerini katalogdan seçiyor ( ki tercihleri genelde Chealse taklikleri ) Kendi markası olarak ürettiği ...ium markasının ürünlerinin kalitesini bilemem ama tasarım konusunda ne kadar yetersiz kaldığını hepimiz görüyoruz.

Biz hem güzel olsun, hem ekonomik olsun, hem de bu işin asıl amacı olan kulüp bu işten para kazansın istiyoruz.

Yeni sezonda da hem forma seti hem antreman seti olarak en şık ürünler yine bizim olacak. Antreman kitleri konusunu sormadım açıkçası. Galatasaray'ın forma ve Nike ürünlerini kulüp değil bizzat Nike pazarlıyor. Hatırlayın ilk senelerinde bizim 75TL'ye aldığımız parçalı formayı bir sonraki sezon 100TL'ye satıyorlardı.

Az sabır şunun şurasında ne kaldı. Bence asıl mesele o formaları taşıyacak futbolcu bulmak. Forma içinde o ruhu taşıyabilecek futbolcularla değerli.
                  abi birşey soracam,geçenelrde forma sponsorlugu hakkında bılgı aalbılrısem paylasırım demsıtınzı var mı bır gelısme...

Yorum

• bence cok onemlı bır konu ,çalısma ne durumda cok buyuk gelır kaynagı kulup ıcın forma ve sorta toplamda 4 yere reklam alabılıyoruz ,,ıyı pazarlama yapmamzı gerek

Yorum

Forma ile ilgili fikirlerimi söylerken birinci ağızdan öğrendiğim bilgilere dayanarak söylüyorum. Bilip söylememem gereken şeyler de var. Aynı şeye bakıp farklı şeyler görebiliyoruz. Daha önceki formalarımız Singapur gibi başka başka ülkelerde üretilirken yeni sezon formalarının içinde yazan Made in Turkey yazısı ile ilgili yorum yapana rastlamadım, ama o bilgiyi formalar piyasaya çıkmadan önce biliyordum.

şu her tişörte yerli yersiz, kocaman ve estetikten yoksun 61 yazan ts clup yönetimi mi uzman? ilginç...
                      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Türk Telekom'un forma sponsorluk anlaşması sadece bizle değil, diğer takımlarla da bitmiş sanırım. Herkes pazarlık derdinde. Sponsorluk anlaşmasını TS Club yönetimi değil Trabzonspor yönetimi yapıyor netleşen bir durum henüz yok. Formaların sponsor baskısız gelmesinin bir nedeni de bu durum.

Türk Telekom şikeciler düşünce formalarına reklam vermeyi düşünür mü bilemiyorum. Forma reklamı konusunda avrupa kupalarına gitme durumu pazarlık için önemli bir etken olacaktır diye düşünüyorum. Zira ne kadar başarı o kadar forma satışı olması normal.

61'in lisanslı ürünler üzerinde kullanılması konusunda TS Club yönetimi 61 yerine 1967'yi kullanmayı istiyor. Trabzonspor taraftarı sadece Trabzonlulardan oluşmuyor, 61 kullanılacaksa da ölçülü kullanılmalı etkisini yitirmemeli kanaatindeler. Yeni kolleksiyonda bunun izleri görülüyor zaten.

Yorum

• tskler abi....

Yorum

• Bu seneki hiçbir formamız özel değildi, yapmayın Allah aşkına

Yorum

Formalarda bordo-mavi detaylar olacaksa soldaki forma gayet güzel olur.

Yorum

• Trabzonspor taraftarina forma bile üretmem...

Barcelonadan büyüküz !!!
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X