Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyah olana kartal tüyü mü basmışlar onlar

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adidasin'in yillik kazanci nedir, nasil veriyor bu parayi. Kac milyon Forma satmasi lazim bu sekilde ?
      'At the same time, this collaboration marks a milestone for us when it comes to merchandising potential. We expect total sales to reach £1.5billion during the duration of our partnership.'

Adidasın yıllık kazancı bayağı sağlamdır abi de Manu'dan bekledikleri 10 yıllık potansiyeli adamlar 1.5 milyar pound (Neredeyse 1,9 milyar euro) hesaplamış. Bütün ürünler içinde olsa gerek..

Ama bu para akıl durduran bir rakam.. Hem borç kalmaz, hem istediği transferi yaparlar, dehşet bir olay..
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        'At the same time, this collaboration marks a milestone for us when it comes to merchandising potential. We expect total sales to reach £1.5billion during the duration of our partnership.'

Adidasın yıllık kazancı bayağı sağlamdır abi de Manu'dan bekledikleri 10 yıllık potansiyeli adamlar 1.5 milyar pound (Neredeyse 1,9 milyar euro) hesaplamış. Bütün ürünler içinde olsa gerek..

Ama bu para akıl durduran bir rakam.. Hem borç kalmaz, hem istediği transferi yaparlar, dehşet bir olay..
        ManU'nun zaten borcu sıkıntı edeceğini sanmıyorum en zengin kulüplerden biridir kendisi parayı doğru kullanabilirlerse ki onu da sanmıyorum 1 numara olurlar. Ronaldo'yu para için satmaları en büyük hataydı paraya ihtiyaçları yoktu çöküşe geçtiler rakipleri kötü diye ligde öyle böyle Şampiyon oluyorlardı ama City olsun Chelsea olsun atılım yaptı Liverpool kıpırdadı işleri çok zor para harcamaları lazım..

Yorum

• manu nun anlasmasi bir ilk
          forma ve antrnman kitlerinin bütün merchandising haklarini adidas üstlendi
          yani manu satislardan 1 cent bilen görmüyecek sadece yapilan anlasmadaki meblag

real den sonra dünyada en cok ürün satan kulüp man u
          hatta forma disi ürünlerde dünyada 1.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ManU'nun zaten borcu sıkıntı edeceğini sanmıyorum en zengin kulüplerden biridir kendisi parayı doğru kullanabilirlerse ki onu da sanmıyorum 1 numara olurlar. Ronaldo'yu para için satmaları en büyük hataydı paraya ihtiyaçları yoktu çöküşe geçtiler rakipleri kötü diye ligde öyle böyle Şampiyon oluyorlardı ama City olsun Chelsea olsun atılım yaptı Liverpool kıpırdadı işleri çok zor para harcamaları lazım..
            Olur mu rakam olarak en yükseklerden biri diye hatırlıyorum, tam rakamı bilmiyorum ama bayağı borçları var. 1-2 yerde 330-340 mio pounddan bahsediliyor..
            Ama rakamlara göre iş hacimleri, potansiyelleri bu borcu döndürebiliyor sanırım.

Borç artışıyla alakalı taraftar çok kez Glazer'ları protesto etti, herif oyuncak gibi oynayıp dönüşü yetersiz yatırımlar yaparak kulübün borçlarını arttırdı diye. Üstüne bir de taraftara göre oyuncularla da büyük anlaşmalar yaparak iş daha da büyüdü. Bu sponsorluklar ilaç gibi gelir her türlü..

Bazıları bu senenin rakamları değil ama birkaç link var. Premier Lig takımlarının gelirleri, hacimleri ve borçları ile alakalı..

The Premier League clubs collectively made a loss of £291m in 2012-13 despite a £2.7bn income and spent a record £1.8bn on wages. What earns them the most and which club is in most debt?

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bjk siyah forma güzel diğerleri kötü.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Böyle bir tanıtım bize yapılmazsa ilk defa Nike'a karşı bir tepkim olur. Lech Poznan'a bile yapmışlar.

Yorum

• Bence dananın kuyruğu yarın kopacak.
                  Takım yarın toplandığına göre büyük olasılıkla ilk antremanda yeni atreman kitlerini görmüş olacağız.Antreman kitleri formaların da nasıl olacağının habercisi olur.
                  Fakat dilerim premium takımların giydiği setten olur..
                  yAlCiN

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence dananın kuyruğu yarın kopacak.
                    Takım yarın toplandığına göre büyük olasılıkla ilk antremanda yeni atreman kitlerini görmüş olacağız.Antreman kitleri formaların da nasıl olacağının habercisi olur.
                    Fakat dilerim premium takımların giydiği setten olur..
                    AFS cumartesi günü pazartesi açıklama yapacağı gibi bisiyler citlatmisti fakat bir numara göremedik. ..?
                    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AFS cumartesi günü pazartesi açıklama yapacağı gibi bisiyler citlatmisti fakat bir numara göremedik. ..?
                      Ya hocam çocuğum doğacak olsa böyle heyecanlı beklemezdim
                      yAlCiN

Yorum

• City tarzı Siyah forma

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          City tarzı Siyah forma

Ganzilis Yapma böyle şeyler
                          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Çubuklu formamızın yakasının nasıl olacağı belli mi? Formayı görenler yaka konusun da bir şey söyledi mi?

Yorum

• siyah formadaki kartal motifleri rezil olmuş.
                              edit kartal motifi değilmiş ki

3-4 sene önceki formaları daha güzeldi..
                              En son Murathan tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 00:01.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                City tarzı Siyah forma

bizim amblemi seviyorum yanlız arada şu tarz oynamalar yapılması imkansız bir şey mi? şu tasarımda bir forma bu yıl çıkarılamaz mı? siyah gerçekten mükemmel görünüyor altın sarısıyla birlikte..

Yorum

Yükleniyor...
                                X