Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Smdi nasil eskisehirin formalari bizimle ayni anlamadim cubuklu farkli kirmizi formasi omuzun ve yanlarindan seritli gs city juventusun gecen sene giydigi bzimde burda hayal ettigimiz formadan bizim tsort beyazindan deil damali formalari var bn bize damali forma yaptiklarini hatrlamiyorum belki beyaz formalarini bizim mavi formaya benzetebilirsiniz o da bizim mavinin ince cizgileri bile mavi
    genel olarak bizim setten guzel ve degisik son eses ve antepi merak ediodm gordum tekrar Allah bildigi gbi yapsn bizim bu formalari seceni

Cubukludan kimse bahsetmedi.Bizimki Athletico Bilbao ile ayni oluncak dendi. Renk farkida konusuldu.Adamlar bordo mavi cikarmicaklar ya.onlarin beyazi bizim mavi ilen 1:1 ayni kalip.Damali bizim bordo formamiz ile ayni.kirmizi formalarin modeli Laser II.bizimkilen aynisi.Bizimkinde zevkini öptümün yönetici seritleri beyaz tutmus, Eskisehir siyah.....Neyi anlamadin ?
    Onlarin Nike katalogu ayri bizimki ayrimi zannediyorsun?
    Komsunun tavugu bize kaz .
    En son El_Matador tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 16:57.

Yorum

• "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• En son kuzeylive tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 17:08.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cubukludan kimse bahsetmedi.Bizimki Athletico Bilbao ile ayni oluncak dendi. Renk farkida konusuldu.Adamlar bordo mavi cikarmicaklar ya.onlarin beyazi bizim mavi ilen 1:1 ayni kalip.Damali bizim bordo formamiz ile ayni.kirmizi formalarin modeli Laser II.bizimkilen aynisi.Bizimkinde zevkini öptümün yönetici seritleri beyaz tutmus, Eskisehir siyah.....Neyi anlamadin ?
            Onlarin Nike katalogu ayri bizimki ayrimi zannediyorsun?
            Komsunun tavugu bize kaz .
            Bibao olmuyacakmış Ofspor olucak

Yorum

Yorum

Yorum

• @reddevils11
                  arkadas anlamiyormusun
                  burasi nike basligi
                  su formalari tasarim basligina atsana
                  yeter da, önemli gelisme varmi diye giriyoruz

sacma renklerlen sacma tasarimlar
                  renkler tutsa yine bisey demiyecem, sanirim daha tuttugun takimin renklerini bilmiyorsun?

ayrica yaptiklarin 1 tanesi bilen biseye benzemiyor
                  bu senenin düz formalari bunlara bes basar
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @selcuk
                    Trabzonspor'un bordosu vişne çürüğü yakınlarında bir bordo ve kapalı bir mavidir.
                    ayriyeten renk uyumu olarak bordo ve maviye ya turuncu çizgi ya da beyaz çizgi gider.
                    o kılçıklı forma Nike'ın bugüne kadar yarattığı tüm dizaynlara 10 basar.
                    siyah-lacivert forma konusunda haklı olabilirsin ama alternatif renk zaten o.
                    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @selcuk
                      Trabzonspor'un bordosu vişne çürüğü yakınlarında bir bordo ve kapalı bir mavidir.
                      ayriyeten renk uyumu olarak bordo ve maviye ya turuncu çizgi ya da beyaz çizgi gider.
                      o kılçıklı forma Nike'ın bugüne kadar yarattığı tüm dizaynlara 10 basar.
                      siyah-lacivert forma konusunda haklı olabilirsin ama alternatif renk zaten o.
                      raporladim yazdigini
                      hayatimda daha Trabzonsporun renklerini bilmeyen Trabzonsporluya rastlamadim
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• FORMALARIMIZI TANIYALIM

MAVİ FORMAMIZ

BUDA BEYAZ FORMAMIZ

LOGO SADECE BİZE ÖZEL DEĞİLMİŞ YANİ YİNE KURSAĞIMIZDA KALDI
                        BEN BU FORMALARI GİYMEK İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          raporladim yazdigini
                          hayatimda daha Trabzonsporun renklerini bilmeyen Trabzonsporluya rastlamadim
                          sen onu trabzonspora zamanında mavi yerine turkuaz renk kullanan nike ve yönetime söyle.
                          "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• zamanında en iyi renk uyumunu kappa tutturmuştu. hatta neredeyse bire birdi

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zamanında en iyi renk uyumunu kappa tutturmuştu. hatta neredeyse bire birdi
                              Kardeş sana yaptığımız uyarı hem parça parça atıyorsun hemde konuyu kaydırıyorsun adidasla alakamız yok nike burası

Yorum

• Anlasilan , tatil dönemi basladi ergenler cogaldi. Transfer basligindan sonra burayida basdilar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X