İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu sadece beyaz forma için söylemişti
dur kendisine soralım
AFS abi sadece beyaz forma için mi söylemiştin ;;
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubukluda %99 ondan...
dur kendisine soralım
AFS abi sadece beyaz forma için mi söylemiştin ;;
Sanmıyorum, bilmiyorum da ama olsa da fena olmaz çok çubuklu formaları severim. Bordo mavi + kol ucları yaka beyaz forma efsane olur
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sanmıyorum, bilmiyorum da ama olsa da fena olmaz çok çubuklu formaları severim. Bordo mavi + kol ucları yaka beyaz forma efsane olur
zaten AFS abi de yalancı çıkmamak için cevap vermiyor,,diyemiyor işte o forma değil diyeNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak üstteki çubuklu forma,,
zaten AFS abi de yalancı çıkmamak için cevap vermiyor,,diyemiyor işte o forma değil diye#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Ali Fuat Abi sadece V desenine dikkat demişti ki zaten bu sene tüm takımların formasında var gibi V deseni. Geçen bir arkadaşta 7 çubuklu kollar düz demişti ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
Barça formasında yok mesela
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Barça formasında yok meselaBilbao, Atletico, PSV, biz...
#TRABZONSPOR#
Yorum
Yorum